- Πόντοι
- 2,878
Σαμη Παραγκα είπε:εγώ θα έλεγα πάντως
Αφτό ακριβώς...Σαν κιθαρίστα σχολιάζουμε τον εν λόγω κύριο και όχι σαν οτιδήποτε άλλο.
Σαμη Παραγκα είπε:εγώ θα έλεγα πάντως
Αφτό ακριβώς...Σαν κιθαρίστα σχολιάζουμε τον εν λόγω κύριο και όχι σαν οτιδήποτε άλλο.
Κουνάααααβιιιιιιι θες να αρχίσουμε τα άκυρα μετά από 20 χρόνια;?Τιποτε ακυρο.
Βλέπω τώρα που το έμαθες.....το ξεσκισες!@LK 705. Στρογγυλεψε το------>1000. Εμ τι σου λεω! (Ημουν ντροπαλο παιδι παλια κ μονο εβλεπα, δε ποσταρα!)
@gkourmoul1δεν εχω τετοιες βλεψεις. Δε μ'ενδιφερει δηλαδη. Αληθεια, πως?
@Superfunkμη περιμενεις να παιξω σαν τον καραφλο καλλιτεχνη. Αν θες δωκε μου τη. Αλλα πρεπει να την κρατησω πολυ καιρο για να αρχισω να την καταλαβαινω κ δευτερον πρεπει να μουδωκεις κ ενα καλωδιο. Πηγα να προσπαθησω να παιξω πανω απο changes κ χαλασε το δικο μου.
@Ali Baroutακυρο?
Σαμυ.Σαμη Παραγκα είπε:επαέ είμεθα παλουκάρια και σας την έχω στημένος στη γωνιά, διατί ως γνωστόν επαγγέλλομαι έμπορος όπλων και απλά ήπια πως το ένα χωράει 20 στα χαρτιά ενώ το άλλο 20 στα γιομάτα και είναι κρίμας διατί κι εγώ χαβαλέ κάμνω, κάποιοι άλλοι κρέμονται από μια κλωστή να με τη πιουν.
Πάντως και άλλα θέματά σας εμπίπτουν εις την ζώνη του λυκόφωτος και να το ξεύρετε πως η ισορροπία, ήταν και είναι δύσκολη
Αληθεια, πως?
Ποτέ και που είπα εγώ αυτό;Ε, μετα τα 6000 ποστ ξεχνάς πως, διότι δεν σε απασχολεί πλέον.
Ποτέ και που είπα εγώ αυτό;
Α! Αυτό το ξερε όμως ντεΑυτός ήταν ο ενας τρόπος για να σε αναφέρω, χωρίς να γράψω το νικ σου...
Τεσπά.Σαμη Παραγκα είπε:μόλις ''προχθές '' συνέβει το περιστατικό, δεν θυμάμαι τπτ παλιό, περασμένα ξεχασμένα τα παλιά, αλλά όχι και τα καινούρια...........
Οκ. Στα λυμένα....Σαμη Παραγκα είπε:εγώ, πάντα διασκεδάζω, κάτι ''γραίες'' με το καθετήρα κάθονται και περιμένουν να μας πουν πως είμαστε πανκς.
Όχι Λάκη σε αγαπώ , ακόμα κι αν με διαγράψεις, διατί θα το επιβάλει η θέση σου χαχαχαχαχα
Το εικονίδιο "αναφορές" άναψε σαν Xmass tree. Ο αγαπητός Σάμυ βγήκε "εκτός γραμμής", υπήρξε εύλογη δυσαρέσκεια μέλους για σχόλιο του και εδέχθη βαθμό ποινής από εμένα.Δεν ξέρω τι έγινε προχθές.
Εισαι σκληρός και ψύχραιμος σαν τον Πιρς Μπρόσναν ?....του και εδέχθη βαθμό ποινής από εμένα.
.
Το" σκληρός και ψύχραιμος" ήταν η ελληνική μετάφραση του taffin ' με τον Πιρς. Δεν ευθυνομαι εγώΣαμη Παραγκα είπε:Λυπάμαι δια το γούστο σου, ποιος Πιρς ρε λεβέντη? Να έλεγες για κανά Σον ΚόρΝερι να σε καταλάβω.
Οι μεονδερέιτορές είναι ένα μάτσο βιόλες
Σαμη Παραγκα είπε:ποιος Πιρς ρε λεβέντη? Να έλεγες για κανά Σον ΚόρΝερι να σε καταλάβω.