Τί χρειάζομαι για να πετύχω αυτόν τον ήχο στην κιθάρα;

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 10K
Ερχεται απο το εργοστασιο με 10-38

Προβολή συνημμένου 34842

Να σημειωσουμε οτι τα cringe κυκλωματα ειναι active, δινουνε τουλαχιστον + 1800 db κριντζαρισματος και 75 μεγατονους facepalm ανα δευτερολεπτο, και για τη λειτουργια τους απαιτειται πυρηνικος αντιδραστηρας απο αεροπλανοφορο.

γατάκια, ο άνθρωπος το φιλοσόφησε.

Επίτηδες πήρε Γκρετς.

Σωστή γραική κιθάρα
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκες

ΑΥΤΗ είναι κανονική Gretsch

20230324_194202.jpg

Η Gretsch του εθνοκαβλου είναι από τα πανέρια στην Ερμού απέναντι από το Γκάζι ,τη βλέπει ο Τούρκος και σκάει στα γέλια ,όχι την Πόλη δεν παίρνεις με αυτή αλλά ούτε το Βατραχονησι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκες

Προβολή συνημμένου 34843

Η Gretsch του εθνοκαβλου είναι από τα πανέρια στην Ερμού απέναντι από το Γκάζι ,τη βλέπει ο Τούρκος και σκάει στα γέλια 
καλά μανα μου\μη χολοσκάς κι ανέβει κι η πίεσις

Εστειλε τον υπηρέτη και του είπε φέρε μια κιθάρα γκρητσι

Στο επομενο επεισοδιο της σειρας "Οι ηγετες του Εθνους":

vergis-01.jpg

καλά μανα μου\μη χολοσκάς κι ανέβει κι η πίεσις

Εστειλε τον υπηρέτη και του είπε φέρε μια κιθάρα γκρητσι
Βρε σου λέω ούτε εισητηριο για να περάσεις απέναντι στην Προύσα με το παιτονι δεν παίρνεις με αυτή....σιγά μη πάρεις την Αγία Σοφία.

Βρε σου λέω ούτε εισητηριο για να περάσεις απέναντι στην Προύσα με το παιτονι δεν παίρνεις με αυτή....σιγά μη πάρεις την Αγία Σοφία.
το λέει και το άσμα, από δυο και πάνω θέλει

Αυτό το πρασινούλι είναι κάτι σαν British Racing Green;- (αν και μου κάνει λίγο πιο σκούρο).

Ποια είναι η επίσημη ονομασία;

Cadillac green.
Είχες παρκάρει στο γκαράζι την E-Type, με το μπρίτισ γκρίν, που πας στα τιπάρτι. Με την ρόγιαλ φαμίλια ντε. Είχε έρθει τότενες η Ελίζαμπετ και σε ρώτησε αν βαρείς ακόμα την ΛΑ και αν παίζεισ ακόμα με εκείνους τους πανκς. Απάντησες θετικά. Σε ρώτηξε τι χρώμα είναι το εξάχορδο και απάντησες με καμάρι Cadillac Green. Ναι, το χρώμα που επέλεξε μια αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία  . Από αυτούς που έδιωξαν τους Άγγλοι ως κατακτηταί. Μια αυτοκινητοβιομηχανία που πήρε το όνομα και λογότυπο από έναν Πουρκουά.

Και απορείς ακόμα γιατί η Μπετούλα δεν σου έγραψε εκείνη την ραχούλα στο Wellingtonbridge απέναντι από την Shorthorn Bridge.

ARTa bridge?
Αποσαφηνίζω.

Την Arta wraparound - intonated bridge την προσφέρουμε μόνο σε πολιτιστικού - εικαστικού χαρακτήρα signature μοντέλα και δη σε classes με 60 και άνω μαθητάδων.

Για πιο hardcore καταστάσεις ανατρέξατε στην Alamana's fine-tuned bridge.

Για αριστερόχειρες αναζητείστε Gorgopotamos compensated bridge.

Ευχαριστώ.

Είχες παρκάρει στο γκαράζι την E-Type, με το μπρίτισ γκρίν
Και εμένα το χρώμα με πήγε σε Jaguar...

Και απορείς ακόμα γιατί η Μπετούλα δεν σου έγραψε εκείνη την ραχούλα στο Wellingtonbridge απέναντι από την Shorthorn Bridge.

Άστα φιλωΟυζ, ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει αλλά όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο πατέρας μου "the mastrubations are getting paid"

Και να πεις ότι δεν φορούσα Barbour καταματωμενο από το deer hunting εκείνη τη μέρα με τη λιζυ ok αλλά το φορούσα ο ανθρωπΑς.

Θα είχα τώρα στο Maida Vale την πολυκατοικία και θα τα έξινα μεγαλοπρεπως...το μεγαλύτερο μου πρόβλημα θα ήταν αν έφερε φρέσκο φουά γκρα το Harrods για το λαμπραντόρ μου

Στις 27/3/2023 στις 1:16 ΜΜ, manosx είπε

Classic γαμήλια μπάντα της εσωτερικής Μογγολίας, τόχουν

Δεν  είναι Malmsteen αλλά ούτε ο Χεντριξ είναι Malmsteen. Εμενα μου άρεσε άσχετα αν προέρχεται από κομμουνιστικο κίνημα. 

Γενικά τα "κάλαντα" είναι σουξέ.

Υ.Γ.

Αυτό το χαοτικό παίξιμο, άλλη χορδή βαράω με το δεξί, άλλη πατάω με το αριστερό......είναι πολύ free παίξιμο και μου αρέσει!

Γενικά τα "κάλαντα" είναι σουξέ.
Α εδώ πλέον το θέμα αποκτά άλλες διαστάσεις. Ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια μιας αυθόρμητης καλλιτεχνικής ανησυχίας. Εδώ μιλάμε για Gretsch infuencer- λες και δεν μας έφταναν όλοι αυτοί με τις tele...

22 λεπτά πριν, LK είπε

Άλλη χορδή βαράω με το δεξί, άλλη πατάω με το αριστερό......είναι πολύ free παίξιμο και μου αρέσει!

Αυτή η τεχνική λέγεται intrasympathetic coaxing, άλλα πατάει κι άλλες χορδές χτυπάει, ώστε να πετάγονται συμπαθητικές αρμονικές κατά το δοκούν. Γι' αυτό και του έβγαλε και σίγκνατσουρ η γκρετς. Στα ελληνικά την λέμε αυτή την τεχνική "Βαράμε το σαμάρι να ακούσει το γαϊδούρι."

Ελπίζω να βοήθησα.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back