- Πόντοι
- 2,368
Aκριβως :wink:Για να πάψεις να κλαις, ψώνιζε από εδώ
η απο εδω
www.juststrings.com
Aκριβως :wink:Για να πάψεις να κλαις, ψώνιζε από εδώ
¶ραγε ποιός έχει τέτοιο κούρδισμα... :wink:Στην μια μου κιθαρα που εχει floyd rose τις εχω βαλει 10αρες DR(κουρδισμενη σε D) και στην αλλη που δεν εχει τις εχω βαλει ενα set με 11αρες πανω και 10αρες κατω(κουρδισμενη σε drop C).........ειμαι τοσο ικανοποιημενος που δεν νομιζω να αλλαξω ποτε μαρκα χορδων.....
Τώρα πάλι εγώ που από χρόνια αμνημόνευτα προσκυνώ τις Ernie Ball' date='τί θεωρούμαι;Vintage τύπος,ρομαντικός ή απλά εκτός εποχής..; icon_lol.gif
Πέρα απ'την πλάκα πάντως,με τις ΕΒ (μιλάμε για Regular Slinky 11άρες) είμαι κομπλέ.Σκυλί ο θείος Ernie.Μόνο μουστάρδα δεν έχουν φάει αυτές οι χορδές ακόμα...[/quote']
Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα χρησιμοποιούσα της 10άρες EB.Μου είχαν κάτσει τέλεια στα δάχτυλα(μετά ήθελα πιο παχιές και οι EB ήταν σκληρές για μένα).Και όλα αυτά που λες να είσαι αν έχεις βρεί το "set" σου σκασίλα σου![]()
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Οι χορδές που παράγγειλα από το ebay(Αμερική) και τις πλήρωσα την προηγούμενη Τετάρτη ήρθαν ΣΗΜΕΡΑ μέσα σε 6 μέρες!!!![]()
![]()
Εγώ περίμενα να κάνουν 2+ βδομάδες
10 σετ Daddario 9-42 μου κόστισαν τελικά 35¤!!!
Πόσο θα ήθελα τωρα να πάω να τις τρίψω στα μούτρα του μαγαζάτορα που μου έλεγε ότι αποκλείεται να τις πάρω κάτω από 4' date='5¤(κόστος λέει εξαγωγής εργοστασίου!!! ).[/quote']
Κανένα πρόβλημα, πήγαινε τες του και πούλα τες ¤5,5 το τεμάχιο! (¤4,5 κόστος εξαγωγής εργοστασίου + ¤1 τα μεταφορικά).
Έτσι και εσύ θα έχεις κέρδος και αυτός, όλοι ικανοποιημένοι! :twisted:
Πόσο θα ήθελα τωρα να πάω να τις τρίψω στα μούτρα του μαγαζάτορα που μου έλεγε ότι αποκλείεται να τις πάρω κάτω από 4' date='5¤(κόστος λέει εξαγωγής εργοστασίου!!! ).[/quote']
Όχι βία στα μαγαζία!Προστατέψτε τους έλληνες επαγγελματίες εμπόρους μουσικών οργάνων( :twisted: χεχεχε)
Το σίγουρο είναι ότι εξαφανίστηκαν τα περισσότερα από τα ενοχλητικά buzz-αρίσματα της κιθάρας μου' date='ακόμα και unplugged,πράγμα που με ενθουσίασε.Θαύμα!Θαύμα![/quote']
Αυτο πάλι πώς είναι δυνατόν :?: :?
Το σίγουρο είναι ότι εξαφανίστηκαν τα περισσότερα από τα ενοχλητικά buzz-αρίσματα της κιθάρας μου' date='ακόμα και unplugged,πράγμα που με ενθουσίασε.Θαύμα!Θαύμα![/quote']
Έλα μου ντε! :!:
Και μένα πολύ περίεργο μου φάνηκε,αλλά μου άρεσε.Ειδικά το ότι εξαφανίστηκαν ΚΑΙ unplugged και μάλιστα αρκετά έντονα buzzes το απέδωσα σε κάποιες θαυματουργές ιδιότητες των χορδών.
Το σίγουρο είναι ότι θα τις ξαναβάλω.
Αν καταλάβεις κάτι πες μας να ξέρουμεΤο σίγουρο είναι ότι εξαφανίστηκαν τα περισσότερα από τα ενοχλητικά buzz-αρίσματα της κιθάρας μου' date='ακόμα και unplugged,πράγμα που με ενθουσίασε.Θαύμα!Θαύμα![/quote']
Έλα μου ντε! :!:
Και μένα πολύ περίεργο μου φάνηκε,αλλά μου άρεσε.Ειδικά το ότι εξαφανίστηκαν ΚΑΙ unplugged και μάλιστα αρκετά έντονα buzzes το απέδωσα σε κάποιες θαυματουργές ιδιότητες των χορδών.
Το σίγουρο είναι ότι θα τις ξαναβάλω.![]()