Αγαπητε warwickplayer, δεν ειπα εγω κανεναν κλεφτη, αυτο εσυ το λες.
Απο την παραθεση μιας παροιμιας μεχρι να αποκαλεσω καποιον κλεφτη απεχει παρασαγγας, σε τελικη αναλυση μπορει να ειμαι εγω ο κλεφτης.
Οταν αγαπητε φιλε πας σε καποιον μαστορα ενα οργανο 30 ετων και του ζητας κατι το απολυτως συγγεκριμενο σε αυτο το οργανο, και αυτος για να σου παρει 40 ευρω για τον ηλεκτρολογο και 40 για υλικα καθεται και ξηλωνει πραμματα απο το οργανο (ευτυχως τα πηρα τα ξηλωματα και τα επανατοποθετησα), και οταν καθεται και χρεωνει σε επαγγελματια 35 ετων μουσικο (ασχετα αν αυτος ο μουσικος ειναι κουλος και μαλ@κας...λεμε τωρα ετσι??!!) σεταρισμα κιθαρας το οποιο δεν του ζητηθηκε, και εκ των υστερων αλλαξα μονος μου το σεταρισμα και το εφερα στα μετρα μου (οπως παιζω 35 χρονια δηλαδη). Οταν παραλαμβανεις το οργανο αυτο και πας στον ενισχυτη και το βαζεις και το βρισκεις με τη μιση ενταση απ οτι επαιζε και πα να σουρθει εγγεφαλικο (τι εκανα ο μαλακας κλπ κλπ), και καθεσαι και το ξηλωνεις και βρισκεις το θυληκο τζακ της κιθαρας βραχυκυκλωμενο πανω στο ξυλο και καθεσαι και το φτιαχνεις μονος σου.
Οταν παραγγελνεις κατι ασημαντου κοστους και σε λεει "σε 5 μερες το χουμε" και ακομα το περιμενω, και και και και....
Οταν γινονται ολα αυτα.....
Αγαπητε Ηλια, δεν ειχα σκοπο να κραξω κανεναν και ουτε κραζω κιολας.
Απλα λεω μερικα περιστατικα, και γω επαγγελματιας ειμαι σε τελικη αναλυση (κανω μια δουλεια δηλαδη δεν ειμαι μισθωτος) και ξερω απο επαγγελματα.
Σε σενα φερθηκε καλα γιατι εισαι ο Λιας ο Ζαικος, σε μενα οχι.
Επισης δεν ειναι ανηθικο αυτο που κανω ετουτη τη στιγμη, εχω αποδειξεις για οτι λεω, εχω τεκμηρια, και αναγκη σε τελικη αναλυση δεν εχω κανεναν, και οποτε θες ειμαι στη διαθεση σου να σου πω και αλλα εδω απο τα μερη μου.
Αυτο.