δεν το εφτιαξε Ο ΙΔΙΟΣ ο ντουκας το μπασο αλλα καποιος "αλλος" - το μπασο με αυτα τα specs μπορει να μην περασε ΚΑΝ απο τα ματια του ντουκα κ
Αγαπητε messalion καλα ειναι οταν γραφουμε κατι να εχουμε συνειδηση αυτου που γραφουμε. Σου παραθετω ενα λινκ απο το σαιτ του NS με απειρες φωτογραφιες και την ωρα που το φτιαχνει. Το εβαλε και αλλος ενας πριν.
Ελεγξε το.
http://www.guitars.gr/el/news/380-ns-ice-blue-metallic-bass
Υπαρχει και το δελτιο παραγγελιας, πηγαινε στο πρωτο ποστ του θεματος και θα το δεις.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ...
Δεν τον πηρα τηλεφωνο να του πω οτι εκανε λαθος γιατι αυτο δεν ειναι λαθος αλλα κλεψια.
Δεν τον πηρα τηλεφωνο γιατι ειμαι 50 χρονων ανθρωπος με 5/μελη οικογενεια και περα απο τα μουσικα οργανα εχω και με αλλα πραγματα να ασχοληθω, και συγκεκριμενα.
Ιουνιο μηνα παρελαβα το οργανο, και ειχα απο το μηνα μαιο που εφτιαχνα το καινουριο μου μαγαζι στα Συβοτα (ξερεις εσυ τι ειναι Συβοτα) με την αγωνια να προλαβω να ανοιξω μεσα στη σαιζον για να πληρωθουν οι επιταγες που ειχα στο μαγαζι (πολλα τα λεφτα Αρη), και να μην παω φυλακη και αφησω τα παιδια μου στο δρομο, και πετουσε ο ****ς μου φωτιες.
Οταν θελησε ο γιαραμπης και ανοιξα τελος Ιουνιου, πλακωσε η δουλεια πατουριαστηκα και .....εκανα να ξαναδω τη γυναικα μου μεχρι τελος οκτωβριου που εκλεισα, ποσο μαλλον να ασχολουμε με μ@λακιες.
Δεν τον πηρα τηλεφωνο γιατι ολο αυτο το διαστημα που εγω πνιγομουν στη δουλεια μεσολαβησε μια ιστορια στην οποια δεχτηκα μια τεραστια προσβολη στο προσωπο μου απο αυτον τον ανθρωπο (εγω τουλαχιστον ετσι το ελαβα), που δεν θελησα με τιποτε να του δωσω το δικαιωμα να επανορθωσει. Για να χω εγω να λεω και οχι αυτος.
Και τελος δεν τον πηρα τηλεφωνο γιατι αυτο ειναι δικο μου θεμα, και οχι δικο σου.
Και μια συμβουλη.
Σε τουτα τα φορα, οταν διαβαζεις κατι, ακολουθεις την εξης σειρα.
Βλεπε ακου σωπα ψαξε μαθε μιλα.
Ο αφελης μονο προσπαθει εξ αρχης να υποστηριξει πραγματα που δεν γνωριζει παρασυρομενος απο την περιρεουσα ατμοσφαιρα (αυτο ισχυει και για τον κυριο ez που με παροτρυνε
να το βουλωσω).
Ο κυριος Σταυρος ξερω οτι ειναι μελος εδω στο φορο, ξερω επισης οτι το διαβαζει, καταλαβαινω επισης οτι εχει πληροφορηθει για τα μεχρι τωρα πεπραγμενα.
Ιδου η Ροδος λοιπον.....
Περιμενω να μιλησουν οι αμεσα εμπλεκομενοι και οχι εσυ warwickplayer. Εσυ δεν ξερεις, εσυ απλα υποθετεις, και με υποθεσεις δεν μιλαμε αλλα κλανουμε.