*KΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ* απο το συγκροτημα μου! Περιμενω την γνωμη σας

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
Στο επόμενο βίντεο θα βαράει με το ένα χέρι και στο άλλο θα έχει το σουβλάκι... 

στο οποιο αντι για μπαΚετα θα κραταει μΠαγΚετα ολικης με σαρδελα,τυροκαφτερη,φετα,κασερι,τσενταρ,κατικι,γραβιερα αμφιλοΧιας,ροκφορ,μαγιονεζα,μπεϊκΟ,ζαΜπο (ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΖΑΜΠΟ),σαλαμι αΓερος,καπνιστη γαλοπουλα,μπριΤζολακι χοιρινο καπινΙστο,κετσαπ και μουσταρδα,ουγγαρεζα και ρΟυσικη (αν ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ) αν ΔΕΝ ειναι τοτε μπαρμπεκιου με 3 πιπερΓια .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
στο οποιο αντι για μπαγκετα θα κραταει μΠαγΚετα ολικης με σαρδελα,τυροκαφτερη,φετα,μαγιονεζα,μπεϊκΟ,ζαΜπο (ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΖΑΜΠΟ),σαλαμι αΓερος,καπνιστη γαλοπουλα,μπριΤζολακι χοιρινο καπινΙστο,κετσαπ και μουσταρδα
@Xara Sterg μην τα ακούς αυτά τα γερασμένα παλικάρια! Ζηλεύουν τα νιάτα σου, την όρεξή σου, την φρεσκάδα σου και την σίγουρη επιτυχία σου, αύριο-μεθαύριο, στην μουσική σκηνή!!  

Τα καλύτερα έπονται!

Ζηλεύουν τα νιάτα σου

αΦτο ΣΙΓΟΥΡΑ ,τα υπολοιπα τα εχουμε ακομα ΦιλΟΟΥΖ , εκτος απο το 

σίγουρη επιτυχία σου, αύριο-μεθαύριο, στην μουσική σκηνή!!  
 αΦτο το καναμε οταν ειμεθαντε ΝΕΟΙ (δηλ, προσφατα πριν 40 χρονια)

@Xara Sterg μην τα ακούς αυτά τα γερασμένα παλικάρια! Ζηλεύουν τα νιάτα σου, την όρεξή σου, την φρεσκάδα σου και την σίγουρη επιτυχία σου, αύριο-μεθαύριο, στην μουσική σκηνή!!  

Τα καλύτερα έπονται!
❤️❤️

και την σίγουρη επιτυχία σου, αύριο-μεθαύριο, στην μουσική σκηνή!!  

εξω απο την πλακα ,αυτο με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΙ & το σωστο image & promotion θα επαιρνε πολλα....βρακια στην χωρα, ειδικα λογω της "φατσας" και περσονας της τραγουδοκιθαριστριας, δεν βλεπεις και καθε μερα τετοια ατομα θυλικου γενους στην Ελλαδα (εχω in fact να δω απο την Αντα των Villa 21 ....δηλ....προσφατα πριν 40 χρονια..)

εξω απο την πλακα ,αυτο με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΙ & το σωστο image & promotion θα επαιρνε πολλα....βρακια στην χωρα, ειδικα λογω της "φατσας" και περσονας της τραγουδοκιθαριστριας, δεν βλεπεις και καθε μερα τετοια ατομα θυλικου γενους στην Ελλαδα (εχω in fact να δω απο την Αντα των Villa 21 ....δηλ....προσφατα πριν 40 χρονια..)
Τώρα αυτό με τους ""ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΙ ""  τι το ήθελες βρε Νίκο; σε όλα τ΄άλλα συμφωνώ.

Το είδος που "υπηρετεί" η Χαρά, έστω στην Ελλάδα",  δεν νομίζω ότι συνάδει με τον Ελληνικό στίχο...

Στα αυτιά μου οι στίχοι αλλά και η προφορά της μια χαρά μου ακούστηκαν.

Πάντως από κάτι ραπ-τραπ-χικ χοκ που ακούγονται παντού πλέον στην κωλοπετινίτσα μας... δεν το συζητάμε... 

Τώρα αυτό με τους ""ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΙ ""  τι το ήθελες βρε Νίκο;

ε για να κανει ΜΠΑΜ λεω, στο "εξωτερικο"  ξεχνα το a dime a dozen ειναι ολα αυτα τα γκρουπ και τα μεγεθη διαφορετικα, οποτε δεν το βλεπω..... (εδω γκρουπαρες  και σκυλοπεινανε στα εξωτερικα με τοσο ανταγωνισμο )  οποτε ...εδω ,Ελλαδιτσα και Βαλκανια γυρω γυρω... καλιο πρωτος στο χωρΓιο ελεγεΝ η μάνα μου ? 

ειναι σα να στειλεις Ελληνα κιθαριστα στο Nashville ....οποιος και να ειναι θα γυρισει πισω με το πρωτο αΓεροπλανο σε 2 ημερες και με τα ΑΦΤΙΑ κατεβαΖμενα ( το εκανε γνωστος μου που επεμενε να τον "στειλω να τον ακουσουν" λόγω καποιων γνωριμιών που εχω εκει,και ΕΠΑΙΖΕ και τις ΚΑΛΤΣΕΣ του,για τα ελληνικα δεδομενα, το παιδι δεν ηταν και κουλος)  

ειναι σα να στειλεις Ελληνα κιθαριστα στο Nashville ....
Μια άλλη παρομοίωση, ως προς τον Ελληνικό στίχο στο είδος μουσικής της Χαράς, είναι Emg μαγνήτης στην bridge θέση σε μια vintage Tele.....

Μια άλλη παρομοίωση, ως προς τον Ελληνικό στίχο στο είδος μουσικής της Χαράς, είναι Emg μαγνήτης στην bridge θέση σε μια vintage Tele.....

Μια χαρα ειναι,και για τις ΤΡΥΠΕΣ οταν βγηκανε τα ιδΓια ελεγαν...πρεπει βεβαια να στρωσεις πωπο για να γραψεις τετοιο ελληνικο στιχο εκει δεν διαφωνω.

ειναι σα να στειλεις Ελληνα κιθαριστα στο Nashville ....οποιος και να ειναι θα γυρισει πισω με το πρωτο αΓεροπλανο σε 2 ημερες και με τα ΑΦΤΙΑ κατεβαΖμενα ( το εκανε γνωστος μου που επεμενε να τον "στειλω να τον ακουσουν" λόγω καποιων γνωριμιών που εχω εκει,και ΕΠΑΙΖΕ και τις ΚΑΛΤΣΕΣ του,για τα ελληνικα δεδομενα, το παιδι δεν ηταν και κουλος)  

Το τερμάτισες κι εσύ, είναι σαν να με έπαιρνες τις εποχές που έπαιζα τοπικά Πειραιά και να με έστελνες Premier League, ούτε 10 λεπτά προπόνηση δε βγαίνει, τι συζητάμε τώρα.

Η μπάντα της Χαράς έχει τρομερή προοπτική για Ελληνικά δεδομένα, τραβιόμουν χρόνια σε μαθητικά-φοιτητικά φεστιβάλ τύπου Schoolwave και ζήτημα να είδα 2-3 αντίστοιχες μπάντες.

Αυτό λέω και εγώ.

Αυτό που ήθελα να πω εγώ και δεν ήμουν σαφής, είναι πως δε χρειάζεται να μιλάμε μόνο για Ελλάδα ή Nashville, υπάρχουν και ενδιάμεσα layers. Ανάλογα τη χώρα, ή ακόμα και την εκάστοτε πόλη, μπορεί να υπάρχουν οι συνθήκες για να φανεί μια μπάντα.

Πχ εδώ στο Amsterdam κάθε δεύτερο σπίτι γράφει κάποιου είδους techno ή house. Εεε για να φανείς πρέπει να είσαι τοπ. Τα ίδια στη jazz από μη ηλεκτρονικά είδη, τα περισσότερα live-άδικα είναι jazz. Όμως δεν υπάρχουν πολλές rock μπάντες, ή metal, ή punk, οπότε θα μπορούσε μια μπάντα να φανεί λίγο παραπάνω.

Στο Nashville μπορούν να σταθούν το 0.01% των ανθρώπων που παίζουν μουσική, δε χρειάζεται να "μετριέται" κανείς μαζί τους, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Αυτό που ήθελα να πω εγώ και δεν ήμουν σαφής, είναι πως δε χρειάζεται να μιλάμε μόνο για Ελλάδα ή Nashville, υπάρχουν και ενδιάμεσα layers. Ανάλογα τη χώρα, ή ακόμα και την εκάστοτε πόλη, μπορεί να υπάρχουν οι συνθήκες για να φανεί μια μπάντα.

Πχ εδώ στο Amsterdam κάθε δεύτερο σπίτι γράφει κάποιου είδους techno ή house. Εεε για να φανείς πρέπει να είσαι τοπ. Τα ίδια στη jazz από μη ηλεκτρονικά είδη, τα περισσότερα live-άδικα είναι jazz. Όμως δεν υπάρχουν πολλές rock μπάντες, ή metal, ή punk, οπότε θα μπορούσε μια μπάντα να φανεί λίγο παραπάνω.

Στο Nashville μπορούν να σταθούν το 0.01% των ανθρώπων που παίζουν μουσι..

κή, δε χρειάζεται να "μετριέται" κανείς μαζί τους, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Εντάξει τότε να προσθέσω και ολες τις ευρωπαϊκές χώρες, το ΗΒ που μιλάνε ενγκΛεζικα  δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα ως γνωστόν .

Μόνο west coast να μην πάνε  ?

πολύ μακριά από τα ακούσματα μου αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσπάθεια, ωραίο βίντεο (αν και λείπει ο μπασσίστας) και γενικά έχει πέσει δουλειά και φαίνεται. Εύχομαι κάθε επιτυχία.

Εντάξει τότε να προσθέσω και ολες τις ευρωπαϊκές χώρες, το ΗΒ που μιλάνε ενγκΛεζικα  δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα ως γνωστόν .

Μόνο west coast να μην πάνε  ?
Τι ωραια που τα λετε ! Αυτο με τον ελληνικο στιχο η αληθεια ειναι οτι το δοκιμασα αλλα ακομα δεν βρηκα καποια συνταγη στο πως εκφραζομαι στα ελληνικα που να πω οκ ''τιμιο'' οποτε για αυτο ακομα δεν εκανα κατι τετοιο ! Εκφραζομαι καλυτερα για την ωρα στο να γραφω στιχους στα αγγλικα εξου και πηγαινω μ αυτο !  Εννοειται οτι ο ελληνικος στιχος ειναι πιο αμεσος αλλα αμα δεν τον πετυχεις σωστα και να σου ταιριαζει το αποτελεσμα θα αφησει περιεργο feeling .. εδω θα ειμαι θα κανω δοκιμες θα σας τις στελνω και θα τα λεμε !!

πολύ μακριά από τα ακούσματα μου αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσπάθεια, ωραίο βίντεο (αν και λείπει ο μπασσίστας) και γενικά έχει πέσει δουλειά και φαίνεται. Εύχομαι κάθε επιτυχία.
σε ευχαριστουμε πολυ <3

πολύ ωραία παραγωγή (το βιδεον δεν ακολουθεί απόλυτα αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας)...

πολύ όμορφο τραγούδι για το είδος με λίγο αδύναμο μελωδικά το ρεφραίν που αδικεί ολίγον το όλον (αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενική μου θέση μια και μου άρεσε πολύ το κουπλέ όποτε μάλλον είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες)...

είστε μικροί με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα κι αν από τώρα είστε σε αυτό το επίπεδο έχουμε να περιμένουμε πολλά... μπράβο...?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back