Nα μη χαλάσω κι εγώ το χατίρι του
@fusiongtr
Χριστίνα Κολέτσα (το Κολέτσα που απάντησε ο Jazzjoker ήταν και το πιο εύστοχο)
Πάολα ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ/ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΦΩΝΗ ΤΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ
Α-Ρέμος ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ/ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
Α-Ρουβάς ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΚΥΡΙΛΕ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ/ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ
Α-Θηβαίος ΑΞΙΟΣ/ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΩΝΗ/ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΣΕ ΛΙΓΟ/ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Φουρέιρα ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Α-Βίσση ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ/ από τις περιπτώσεις ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν τη σαπίλα της μεγαλομανίας/μεγαλοστομίας/έπαρσης/παντελούς έλλειψης αίσθησης πραγματικότητας στα 90s/ ΦΩΝΗ
Καρβέλας ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ/ ΣΑΠΙΛΑ/ άκουσα έναν δίσκο του το 85-86 και μου είχε αρέσει. Ήμουν 9.
Α-Βαρδής (ο μπαμπάς) ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ/ ΑΞΙΟΣ/ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ 80s ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Α-Αλέξια ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ/ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ/ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Ρακιτζής ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΑΛΤΣΟ. ΕΙΣΑΙ ...ΤΙ? ΝΤΕΜΕΚ ΧΕΒΙΜΕΤΑΛΠΟΠΡΟΚΣΑΝΤΑΝΑΟΠΟΥΦΥΣΑΕΙΟΑΝΕΜΟΣ/ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Οικονομόπουλος ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ME NTεKAΠΑΖ/ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Κιάμος ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΦΡΑΝΤΖΑ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Θεοδωρίδου ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΩΝΗ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ/ ΣΕΒΑΣΤΗ
Τριαντάφυλλος (όχι ο Υβ) ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΛΑΓΝΟΣ/ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Α-Παπαρίζου ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ/ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ/ AΞΙΑ
Βαλάντης ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ/ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Α-Τερλέγκας ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ/ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Μαζωνάκης ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ/ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Μουζουράκης ΧΙΠΣΤΕΡ / ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ/ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ/ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μην παίρνουν σοβαρά ούτε την υποκριτική του, ούτε τη μουσική του παρ' όλο που είναι καλός και στα δύο.
Γονίδης ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ/ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ
Δάντης ΚΑΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ/ POZER ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ/ ΧΑΛΙΑ ;εως ΤΡΑΤΖΙΚ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ/ MOY ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ "THE WRESTLER"
Μπίγαλης ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ/ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ/ ΩΡΑΙΑ ΣΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙΑ