παλι εισαι συγκαταβατικος .. Ουτε κουφος ειμαι ουτε μπερδεμενος.@vagelism νομίζω είσαι λίγο μπερδεμένος, ποια καριέρα της Βανδή αφού λες ότι έχει χάλια ρεπερτόριο?
Το Νοράκι δεν ξέρω τι είναι.
καλυτεραΌτι να ναι. Βαριέμαι να συνεχίσω.
Ακριβώς ότι λέει ο superfunk.
Το προϊόν καθορίζεται από τη ζήτηση και μόνο.
Ο ιδιαίτερα καλλιεργημένος ελληνικός λαός, απαιτεί αντίστοιχη μουσική επένδυση?
Οι Rush στη Ελλάδα ή θα διαλυόντουσαν στα 20... ή θα το γύρναγαν σε μπουζουκο-ψυχεδέλεια για τα προς τo ζην?
Έχω γνωστό κοντινό πρόσωπο, συνθέτη/παραγωγό με αμέτρητες τεράστιες επιτυχίες λαϊκές και σκυλαδικές.
Όσο έγραφε "κανονική" ποιοτική μουσική τα άκουγε μόνος του, μετά την αναγκαστική στροφή στην "ποιότητα" έκανε χρυσούς δίσκους και radio hits σε όλα τα 80s και 90s.
και φυσικα η Κατερινα δεν ειναι νεα...
ειναι στο ρανταρ μου εδω κ 20 χρονια..
Το Ρινάκι έχει απλά μια καλή φωνούλα αφού δε γεμίζει το Ρεξ. Όταν φτάσει να κάνει καριέρα σαν τη Βανδή έλα να τα ξαναπούμε.Το οτι δεν ειναι η δημοφιλεστερητραγουδιστριακαλλιτεχνης στην Ελλαδα εδω και...20 χρονια απλα αποδεικνύει το επιπεδο της μεσης αισθητικης της χωρας...... :classic_sad:
Eιμαστε τσιφτετελοχωρα κ το ξερεις.Το οτι δεν ειναι η δημοφιλεστερητραγουδιστριακαλλιτεχνης στην Ελλαδα εδω και...20 χρονια απλα αποδεικνύει το επιπεδο της μεσης αισθητικης της χωρας...... :classic_sad:
Για τα πανηγύρια είμαστε ?Eιμαστε τσιφτετελοχωρα κ το ξερεις.
δεν συμφωνω απολυτα..Για τα πανηγύρια είμαστε ?
επιεικώς
συμφωνοι.. ΕΣΥ χορευεις με ξενη μουσικη.Ακούω house, techno, electro, drum n bass κλπ
Δεν είμαι κατά του χορού, κάθε άλλο.
Μου τη δίνει ας πούμε να πάω να δω το Govan και αντί να "κουνιέμαι" να κάνω ανάλυση vibrato.
Τώρα αν συγκρίνεις τη νο.1 χώρα σε παραγωγή μουσικής με την ψωροκώσταινα ?
Ακροατές και μουσικοί 100 επίπεδα πάνω, γιατί απλά δεν μεγάλωσαν με Κιάμο !!!
Ο Kιάμος τους είναι οι Beatles και οι Stones !!!
Τώρα αν συγκρίνεις τη νο.1 χώρα σε παραγωγή μουσικής με την ψωροκώσταινα ?
Ακροατές και μουσικοί 100 επίπεδα πάνω
Εγώ αφού τα άκουσα όλα κατέληξα κάπου.συμφωνοι.. ΕΣΥ χορευεις με ξενη μουσικη.
Υπαρχουν ομως κ ανθρωποι που δεν χορευουν με αυτα..αλλα γουσταρουν τσιφτετελια - νησιωτικα - ηπειρωτικα - κρητικα.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι εσυ εχεις δικιο κ κατεχεις το αγιο δισκοποτηρο του χορου..και αυτοι αβουλα βοδια που δεν ξερουν τι τους αρεσει?
Αυτα ειναι προσωπικες εκτιμησεις σου που εκφραζουν την δικη σου κοσμοθεωρια απεναντι στην μουσικη.Εγώ αφού τα άκουσα όλα κατέληξα κάπου.
Αυτοί δεν έψαξαν τίποτα, ότι βρήκαν έτοιμο, από λοιπούς μη ψαγμένους.
Βγαίνουν στα Μc για φαγητό, τόσο ξέρουν τόσο κάνουν.
Δεν κατακρίνω το γούστο κανενός που τη ψάχνει ας ακούει και θιβετιανά βιολιά.
Για τους ζουλού όμως, εύχομαι άλλες πέντε κρίσεις?
Χαμηλού επιπέδου μουσική για χαμηλού επιπέδου ανθρώπους.Αυτα ειναι προσωπικες εκτιμησεις σου που εκφραζουν την δικη σου κοσμοθεωρια απεναντι στην μουσικη.
Δεν εχουν ολοι την ιδια σχεση / αποψη .
Δεν ξερουμε γιατι αγγιζει αυτη η μουσικη την μαζα..το γεγονος ειναι ομως..οτι την αγγιζει.
Πως κατηγοριοποιεις εναν "χαμηλου" επιπεδου ανθρωπο?Χαμηλού επιπέδου μουσική για χαμηλού επιπέδου ανθρώπους.
Το ότι τους αρέσει είναι που με τρελαίνει?