όταν λέμε δουλεύει σαν τελική, δεν εννοουμε οτι δουλεύει σαν λάμπα τελικής ενισχυσης, δηλαδη οτι ενισχυει το σήμα παρέχοντας αρκετή ισχύ για την οδήγηση φορτίου? Αφου η πεταλιέρα ολόκληρη δίνει σήμα στάθμης προενίσχυσης, νομίζω πως τίποτα πάνω της δε μπορει να λειτουργεί "σαν τελικό".
Και εν πάση περιπτώση, αυτό που περιγράφει η βοξ στο σάιτ της (ομολογουμένως με πολλά φρου φρου ασάφειες και ομιχλη) δείχνει πως η 12αχ7 χρησιμοποιείται σαν hardware προσομοιωση μιας τελικής σε ένα κύκλωμα προσωμοιωσης τελικου ενισχυτη. Και μάλιστα απο τη στιγμη που δε δουλευει στις συνθηκες που δουλευει μια λαμπα μεσα σε ενα λαμπάτο, σαν στοιχειο δεν εχει τη συμπεριφορά μιας "τελικης" (που χρησιμοποιειται σε τελικο ενισχυτη για να οδηγησει ηχεια) ποσο μάλλον αυτων των ενισχυτων που προσομοιάζει η πεταλιέρα.
Δε ξέρω τι μπάφερινγκ κάνει, αλλά σε όλο αυτό το κύκλωμα προσομοίωσης για μένα το "ζουμι" ειναι η προσομοίωση OT, και η προσομοίωση power amp. Τα υπόλοιπα για μένα είναι το απαραίτητο μάρκετινγκ για να πλαισιωθει το όλο κύκλωμα.
Ως γνωστόν στις μέρες μας, δε φτάνει να κάνεις κάτι καλά, πρεπει να πουλας και μουρη επιπλέον
για να μην αποκλίνω και πολύ απο το θέμα, αν δε τοχω ξαναγράψει να πω οτι πλέον τόσο καιρό με την rp, και πλέον δε μου κάνει κέφι να χρησιμοποιήσω τις προσομοιώσεις ενισχυτών της, εκτός κι αν πρόκειται για κανενα marshall. Νομίζω πως οι ενισχυτές και τα πιο πολλα ντράιβ πετάλια της δεν ειναι στο επίπεδο της tonelab. Τελικά απο όλα τα φουμαρα που έχει, 2-3 ενισχυτές την παλεύουν σταφτια μου. Οι δυνατότητες της ομως με τα footswitch τη συνδεσιμοτητα κλπ την ανεβάζουν για μένα σε πιο ψηλό επίπεδο απο τον ανταγωνισμό.