Προσπαθώ να μου αρέσει μια μπάντα αλλά δεν...

κατέληξα λοιπόν στο ότι, ναι πρέπει να δίνεις μια ευκαιρία στο οτιδήποτε γνωρίζοντάς το σχετικά πριν το απορρίψεις, αλλά δεν μπορείς (και δεν πρέπει) να βιάζεις την πραγματική ανάγκη του θυμικού σου... είναι αντιδημιουργικό και ανούσια καταπιεστικό για μένα... Smiley
Αυτο ακριβως

leon7pap είπε:
Μα φυσικα.Δεν ειπα οτι ειναι κακο να ακουμε νεες μουσικες (γνωριζουμε αλλα ατομα)

Ειπα οτι αν δεν μας κανει καποια μουσικη κλικ (καποιο αλλο ατομο) ας ασχοληθουμε με αυτο που μας κανει,Αν παλι αργοτερα αλλαξω και αισθανομαι οτι κατι εχει να μου πει πλεον αυτη η μουσικη (εχω κατι κοινο η κατι να πω με καποιον που πριν δεν ειχα) τοτε μπορω να ανατρεξω σε αυτην (μπορω να αναπτυξω μια σχεση με εκεινη-ο) και αν για τους ανθρωπους δεν ειναι παντα εφικτο αυτο ευτυχως για τη μουσικη ειναι....στο παραδειγμα σου καθομαι σε μια παρεα με 5 καινουρια ατομα....με τους 2 εχω πραγματα να πω και τους παω με 1000 ο ενας μου ειναι αδιαφορος και στους αλλους δυο θα ηθελα πολυ ευχαριστως να κατεβασω την κατω γναθο με κανα ντιρεκτ!!! (πλακα κανω) ε....με ποιον θα επιδιωκα να ξαναβρεθω για καφε ΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ?Σωστα το μαντεψες...με τους αλλους ΙΣΩΣ (δεν αποκλειω) στο μελλον που ΙΣΩΣ εχουν σμιλευτει και αυτοι και εγω γινει κατι....κ αν προηγουμενως δε μου εχουν κατεβασει αυτοι καμια σιαγονα!!!!
Αρα συμφωνουμε και δεν καταλαβα τι ειπες στο προηγουμενο post.Μπραβο μου  :P

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Χεντριξ, σιγουρα πρωτοποριακος αλλα hasn't aged well. Για μενα, σε συγκριση με τα συγχρονα ακουσματα, ενας μετριος το πολυ κιθαριστας.
Με συγχωρείς μέρες που είναι κιόλας...

Το κουφή στο nick σου,σου ταιριάζει απόλυτα.

Αετός είπε:

Χωρίς να θελω να προσβάλλω κανέναν, συγγνωμη αλλα δάκρυσα απο τα γελια με το ποστ :)

Ντάξει, απόψεις είναι αυτές, ψυχραιμία :)

Αετός είπε:

Επειδή είσαι μάλλον καινούργιος, να ξέρεις ότι το "κουφή" στο νικ του ταιριάζει περισσότερο με όλους τους υπόλοιπους, λόγω αυτών που έχουμε ακούσει εδώ μέσα από τον εν λόγω. Γι'αυτό δεν βλέπεις να υπάρχει μεγάλη αντίδραση. ;)

Ξαναδιαβασε αυτο:

"σε συγκριση με τα συγχρονα ακουσματα, ενας μετριος το πολυ κιθαριστας."

Χωνεψε το, γιατι ειναι πραγματικοτητα, και μην τρελαινεσαι. To να συγκρινουμε τον Hendrix με τους σημερινους κιθαριστες ειναι ασχετο. Ο Hendrix δεν εμεινε στην ιστορια για την τεχνικη του.

Την εποχη του Hendrix_και κατι δεκαετιες πριν_υπηρχαν κιθαριστες στην Jazz που ηταν κατι ετη φωτος καλυτεροι απο αυτον.

Last edited:
Waterfall-K είπε:
Ξαναδιαβασε αυτο:

"σε συγκριση με τα συγχρονα ακουσματα, ενας μετριος το πολυ κιθαριστας."

Χωνεψε το, γιατι ειναι πραγματικοτητα, και μην τρελαινεσαι. To να συγκρινουμε τον Hendrix με τους σημερινους κιθαριστες ειναι ασχετο. Ο Hendrix δεν εμεινε στην ιστορια για την τεχνικη του.

Την εποχη του Hendrix_και κατι δεκαετιες πριν_υπηρχαν κιθαριστες στην Jazz που ηταν κατι ετη φωτος καλυτεροι απο αυτον.
Ενταξει ενα δικιο το χεις, περισσοτερο για τον ηχο του εμεινε στην ιστορια που ηταν οντως μπροστα απο την εποχη του και για την μιξη ψυχεδελειας με πιο σκληρες κιθαριες, αλλα δεν αλλαζει το γεγονος, παραμενει τεραστιος σαν μουσικος  8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η ουσια ειναι οτι αν δεν υπηρχε αυτος,η κιθαρα θα παιζοταν εντελως διαφορετικα.

Προχωρησε,αλλαξε(το λεει οπως θελει κανεις )το πραγμα,ηταν καταλυτης.

Ρε συ Gvour σοβαρά μπαίνεις σε συζήτηση για την ποιότητα του Hendrix;

Δλδ έλεος...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε παίδες chill,είναι και γιορτινές οι μέρες,μη μαλώνουμε για γούστα.

Και μένα ο Hendrix δε μ'αρέσει,πέρα από τα καλύτερά του τραγούδια.Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω τη σπουδαιότητά του και το ρόλο του στην ηλ.κιθάρα που ξέρουμε.

Δεν τον ακούω όμως,παρά σπάνια που θα μου τη δώσει να ακούσω ένα Little Wing ή ένα Hey Joe,ή ένα All Along the Watchtower.Θα μας αποκεφαλίσετε δηλαδή επειδή δε μας αρέσει; ;D

BillTrantos είπε:
Ρε παίδες chill,είναι και γιορτινές οι μέρες,μη μαλώνουμε για γούστα.

Και μένα ο Hendrix δε μ'αρέσει,πέρα από τα καλύτερά του τραγούδια.Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω τη σπουδαιότητά του και το ρόλο του στην ηλ.κιθάρα που ξέρουμε.

Δεν τον ακούω όμως,παρά σπάνια που θα μου τη δώσει να ακούσω ένα Little Wing ή ένα Hey Joe,ή ένα All Along the Watchtower.Θα μας αποκεφαλίσετε δηλαδή επειδή δε μας αρέσει; ;D
Ε αν αναγνωριζεις την αξια του αρκει...ολα τα αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου οπως και να το κανουμε τωρα.

επειδή η εξέλιξη υπάρχει και στην μουσική, ένας σύγχρονος κιθαρίστας ΟΦΕΙΛΕΙ να εξερευνήσει τον Hendrix και να ανακαλύψει την ποιότητα του. Συγκρίνονται οι υποδομές του τότε με του τώρα? Ένας μαύρος φτωχός πιτσιρικάς ήταν, στην Αμερική του 60, όχι κανά καλομαθημένο λευκό πλουσιόπαιδο στας Αμερικάς ή στας Σουηδίας.

https://www.youtube.com/watch?v=C5-8ZRNkZpE

12 ΣΕΛΙΔΕΣ κουβεντολοι για το αν και προσπαθησαν δεν τους αρεσε η ταδε μπαντα!!Χμ μεχρι εδω καλα!!Αλλα μερικοι με κτυπησαν στο ευαισθητο σημειο μου!!Κανεις δεν αμφισβητει παγκοσμια την αξια του JIMI HENDRIX !! ??? ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ !!Ενω μερικοι αλλοι που ειναι τωρα γνωστοι στο κοινο οταν φυγουν δεν προκειται να τους θυμαται κανεις!!Οι λογοι προφανεις !!Ο Jimi αφησε τεραστιο (αν και συντομο) εργο και καποιοι αλλοι ''συνθετουν'' μπαλαφαριες στα 200 bpm και σηκωνουν την χορδη με το νυχακι τους!!Με 2-3 racks διαφορα μηχανηματα 3-4 τεχνικους απο πισω 8-9 κιθαρες στα σταντς κλπ ,κλπ!!

Δεν αντεξα λοιπον και σας σερβιρω το who Knows (το λεει και ο τιτλος :ποιος ξερει ;)

7 νοτες παιγμενες με ΥΦΟΣ ,ΨΥΧΗ  απαραμμιλη τεχνικη για την εποχη τους και κυριως LIVE!! :P

darshan είπε:
Συγκρίνονται οι υποδομές του τότε με του τώρα? Ένας μαύρος φτωχός πιτσιρικάς ήταν, στην Αμερική του 60, όχι κανά καλομαθημένο λευκό πλουσιόπαιδο στας Αμερικάς ή στας Σουηδίας.
Εκτός όμως από τις υποδομές,που πολύ σωστά αναφέρεις,έχουν αλλάξει και αρκετά άλλα ουσιώδη πράγματα.Οι σπουδές,οι ώρες μελέτης,ο ανταγωνισμός,το συνολικό τεχνικό επίπεδο.

Επίσης,πολλά κακομαθημένα πλουσιόπαιδα στας Αμερικάς και στας Σουηδίας(νιάου-νιάου) έχουν σπάσει τα χέρια και τα...νεύρα τους για να γίνουν αυτό που είναι.Δεν τους χαρίστηκε τίποτα κι έχουν αφήσει και αυτοί ένα κάποιο έργο πίσω τους.

Δεν μπορούμε να ζητάμε σεβασμό για κάποιον την ώρα που απαξιώνουμε κάποιους άλλους.

Καλημέρες. :)

Για αλλη μια φορα παντως ,αυτη η συγκριση ,ποιος ειναι ο Χεντριξ,ποιος ειναι ο Μαλστιν κτλ .Ολο τα ιδια και τα ιδια .Νταξει ρε παιδια δεν γουσταρει το Χεντριξ οπως και αλλοι φανταζομαι,οπως δεν γουσταρω εγω πχ τον Στινγκ.Τι να κανουμε τωρα 40 σελιδες θρεντ για ανουσια πραγματα που εχουν εξαντληθει.Νταξει το καταλαβαινω το ρολο του φορουμ κτλ αλλα ελεος με αυτες τις συγκρισεις και ποιος την εχει μεγαλυτερη.Χαλαρωστε απολαυστε τις γιορτινες μερες και χρονια καλα σε ολους.

Mια χαρά χαλαροί είμαστε,Johnny.Δεν μαλώνει κανείς με κανέναν.

Όμως πρόσεξε το παράδοξο που συμβαίνει...Για όσους(εντάξει όχι για όλους) ο Hendrix είναι ο αγαπημένος τους κιθαρίστας,αμέσως κοτσάρουν από δίπλα και το "ο μεγαλύτερος κιθαρίστας όλων των εποχών/συζήτηση κομμένη".Κάτι που,όπως και να το κάνουμε,είναι βαρύ σαν δήλωση και βάζει από μόνο του τον άλλο στο τρυπάκι της σύγκρισης.

Ο κάθε μουσικός έχει τις ιδιαιτερότητες και τη διαδρομή του.

Όλα καλά.

Ουχί λαίμαι, οφείλουμε να τσακωθούμε, δεν ημπορεί ο καθείς να μας λέει πως ο Ζέντριξ είναι ζύπερ ουάου και τη παίζει καλύτερα τη μπουθάρα, εμένα πχ , δεν με αρέ, ούτε ΕΝΑΝ δίσκο της προκοπής δεν έχει βγάλει ο μπασαβγιόλας.

Καλά κάτι Μαλαμαμάστην ΣΡΒ κλπες δυνάμεις είναι ανύπαρκτοι, ουτιδανοί και γκιόζηδες λαίμαι, άσε που προσβάλουμε το καραγκιόζη αναιτίως  ;D ;D ;D

Θέλω κι εγώ απ' αυτό που ρίχνεις στον καφέ.;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back