thomann.de

Status
Not open for further replies.
Όχι απλά είχανε πρόβλημα με τους servers. Λογικά σήμερα θα πάρεις απάντηση...

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!

Xθες πήρα τηλ στον Thomann για να ρωτήσω εκ μέρους μιας φίλης πόσο στοιχίζει η μεταφορά ενός πιάνου στην Ελλάδα!

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ???

....

....

....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20 ¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! :o :o :o :o :o

Γεια χαρά παιδιά!Πρίν σχεδόν μια εβδομάδα παραγγειλα απο thomann πραγματα αξίας 700ε, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παράδωση εδω στην αθήνα,θα το φέρουν σπίτι η πρέπει να πάω εγώ να το πάρω απο κάποιο πρακτορείο?Θα με πάρουν τήλ πρώτα?

Ευχαριστώ :)

Θα ερθουν με συστημενο δεμα στο ταχυδρομειο της περιοχης σου & θα πρεπει να πας να τα παρεις εσυ (με την ειδοποιηση των ΕΛΤΑ που θα σου ερθει & την ταυτοτητα σου) :wink:

Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να σου τα στείλουν με courier. Για δες εδώ

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!Xθες πήρα τηλ στον Thomann για να ρωτήσω εκ μέρους μιας φίλης πόσο στοιχίζει η μεταφορά ενός πιάνου στην Ελλάδα!

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ???

....

....

....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20 ¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! :o :o :o :o :o
εγώ πάντως δεν θα ένιωθα ασφαλής για το πίανο στα χέρια των Ελληνικών μεταφορικών, εκτός και αν έμενα Αθήνα....

Η UPS όμως είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία πιστεύω...

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντησεις σας αλλα τελικά μου τα εφεραν στο σπίτι τα πραγματα με μια μεταφορική..(μετα απο μια εβδομάδα ακριβός) :wink: Πάντως εμεινα πολυ ευχαριστημένος

με την συσκευασία που ειχαν κάνει , και μου κανε εντύπωση που τα είχαν δέσει σε μια παλέτα!Τι να πει κανεις αν σκευτει οτι γλύτωσα 300ε που θα πλήρωνα εδω!! :lol: Ενα πραγμα έχω να πω οτι απ εδώ και πέρα μονο απ έξω θα ψωνίζω!! :D

Μια επιπλέον ερωτησούλα:

Η συνδιαλλαγή στα εν λόγω site γίνεται και μέσω μιας κάρτας για ΑΤΜ;

Μια επιπλέον ερωτησούλα:

Μια επιπλέον ερωτησούλα:

Μια επιπλέον ερωτησούλα:

Από όσο ξέρω δε δέχονται τέτοιου είδους συναλλαγή...

Κοίτα όμως εδώ μια εναλλακτική που έχεις

Προχτές έκανα μια παραγγελία και σήμερα μου ήρθε με SMS στο κινητό επιβεβαίωση ότι η παραγγελία μου έχει φύγει !!!

:D

Ναι! Κι εγώ έπαθα πλάκα όταν μου το είχαν στείλει! Σε λίγο θα μας στέλνουν φωτογραφίες του πακέτου μέσω mms!

3 παραγγελίες έως σήμερα και θέλω να γίνουν 13! Τα άτομα δεν πάιζονται. Η τελειότητα που πάντοτε αναζητούσε ο φτωχός πλην τίμιος έλλην μουσικος! Πληρώνω με προπληρωμένη Visa. Xρόνος παράδοσης με τρομερή συσκευασία, 5-6 μέρες

george_the_jack είπε:
3 παραγγελίες έως σήμερα και θέλω να γίνουν 13! Τα άτομα δεν πάιζονται. Η τελειότητα που πάντοτε αναζητούσε ο φτωχός πλην τίμιος έλλην μουσικος! Πληρώνω με προπληρωμένη Visa. Xρόνος παράδοσης με τρομερή συσκευασία, 5-6 μέρες
2005NewYear06Hf.gif

Ε το μ@*&α! (γνωριζόμεθα...μην παρεξηγηθούμε!)

Πού το ξέθαψες αυτό το θέμα ρε?  ;D  :P  ;D  :P  ;D

Παιδιά έχετε μείνει πολύ πίσω...:D:D:D

http://www.noiz.gr/postp17342.html#17342
Φαντάσου το 2005 και ήταν πίσω!

offtopic: Μια και γυρίσαμε πίσω στο 2005...πήρα πρόσφατα videoz από Ποσείδι εκείνης της χρονιάς απ'τη Μαρία...κλάμα!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα