Thomann.de: OI ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!

Kώστας Εβδομηνταεννιάς

kwstas79

Ενεργό μέλος
Πόντοι
63
Ιδιότητα
  1. Μπάσο
Πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει ένα από τα κιτ για μπάσο από τον Thomann!

Αφού το παρέλαβα, το έβαψα και το συναρμολόγησα (δες εδώ για φωτό) και του έβαλα τις ωραίες τις flatwound 50-110 από webstrings, έφαγα την φρίκη της ζωής μου:

Σπάει το γρανάζι από το ένα tuner!!!

Αμέσως email στον thomann. Καμία απάντηση. Φρικάρω άσχημα.

Ξανά email στον thomann. Καμία απάντηση. Η φρίκη συνεχίζεται.

Δώστου τρίτο email στον thomann. Καμία απάντηση. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!

Ώσπου σήμερα μου έρχεται με το ταχυβρωμείο κάτι. "Λες;" "Μπά..."

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ KAI TO ΛΕΜΟΝΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ TUNER!!!

Ρε γερμανάκο μου, στείλε μου όμως ένα email να ξέρω και γω, τον καρκίνο έβγαλα, σα να πήρα παιχνίδι καινούργιο και να μην έχω μπαταρίες να το παίξω! Την τελευταία βδομάδα έψαχνα για tuners.......

Α δεν ξέρω τι πάθανε, αλλά την προηγούμενη βδομάδα όντως κάτι δεν πήγαινε καλά με τα μειλ τους. Εγώ τους είχα ρωτήσει για το πότε θα μου έρθει η κιθάρα την τετάρτη, και μου απάντησαν σήμερα 1 βδομάδα μετά! Και το καλό είναι ότι η κιθάρα μου ήρθε την δευτέρα!!!!!

Τουλ σου ήρθε το τουνερ

Ρε μπας και ψήνουν και αυτοί αρνιά το πάσχα και το χάσανε λόγω ημερών; :lol:

Αρνιά δεν ξέρω εάν ψήνουνε αλλά έχουν Πάσχα μια βδομάδα νωρίτερα απο εμάς καθότι Καθολικοί. :lol:

... έχουν Πάσχα μια βδομάδα νωρίτερα απο εμάς καθότι Καθολικοί. :lol:
Όχι πάντα. Η διαφορά παίζει μεταξύ 0 και 4 εβδομάδων. Φέτος, όπως και το 2004, το Πάσχα συμπέφτει.

@Κώστας79: Με γεια το καινούριο μπασάκι!

Μπα αρνιά δεν ψήνουνε, είναι πολύ πίσω σε αυτά τα θέματα! Αλλά πολύ μπροστά σε όλα τα άλλα θέματα...

@Gant: Τhanx man! :)

Καμία απάντηση. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!
Ώσπου σήμερα μου έρχεται με το ταχυβρωμείο κάτι. "Λες;" "Μπά..."

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ KAI TO ΛΕΜΟΝΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ TUNER!!!
Έχεις ένα τρομερό τρόπο να τα λες όμως!!! :lol: :lol:

Σπάει το γρανάζι από το ένα tuner!!!
Κώστα' date=' μου επιτρέπεις να ρωτήσω....

Γιατί δεν έβγαζες το tuner από κάποια από τις χορδές που δεν παίζουν στο μπάσο?

(Για να εξυπηρετηθείς μέχρι να βρείς tuner κανονικό)

[delay+reverb'] Μουάχαχαχαχαχαχααααα. :lol: :lol: :lol: [/delay+reverb]

Χαχαχα Χαρίλαε δεν το σκέφτηκα πάνω στα νεύρα μου. Έτσι και αλλιώς μόνο στις δύο μπάσες παίζω και σε αυτές μέχρι το έβδομο τάστο το πολύ! :D :D :D

Χμμμμ.. 30 δολλάρια δεν είναι πολλά.... χμμμμμμ....

Πάντως βρήκα τι θα φορέσω όταν πάω σινεμά να δω τους 300! ;)

Lampiris έγραψε:

... έχουν Πάσχα μια βδομάδα νωρίτερα απο εμάς καθότι Καθολικοί.

μπα αυτοί προτεστάνται είναι...

ρε παιδιά. Γεια και απο μένα. Να ρωτήσω. Το thomann είναι καλά προστατευμένο. Ενοώ, θέλω να αγοράσω μία epiphone και κάτι άλλα, αλλά ψιλό-φοβάμαι για τα λεφτά. Ο τρόπος πληρωμής (με κάρτα) είναι σίγουρος?, γιατί δεν γουστάρω να έχω τρεξίματα.

Γεια χαρά. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα εως τώρα με τη χρήση πιστωτικής (2 παραγγελίες έχω κάνει απ'αυτούς με σύνολο λίγο πάνω απο 1000 Ευρώ).

Αν δεν εμπιστεύεσαι στείλτα μέσω τράπεζας.

ρε παιδιά. Γεια και απο μένα. Να ρωτήσω. Το thomann είναι καλά προστατευμένο. Ενοώ' date=' θέλω να αγοράσω μία epiphone και κάτι άλλα, αλλά ψιλό-φοβάμαι για τα λεφτά. Ο τρόπος πληρωμής (με κάρτα) είναι σίγουρος?, γιατί δεν γουστάρω να έχω τρεξίματα.[/quote']Ο κόσμος ειναι κακός.

Όλοι θελουν να σε κλέψουν.

Το ίντερνετ ειναι του σατανά.

πλάκα κανω, 1000% ασφαλές είναι, εχουν αγοράσει πανω απο 50 άτομα εδω μεσα, και εγώ, και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Έγινε ρε παιδιά. Ευχαριστώ. Σκεφτόμουν αρκετά τη πληρωμή μέσω τράπεζας αλλά αφού είναι έτσι λογικά θα την πάρω με πιστωτική.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα