- Πόντοι
- 16
Sorry για την άσχετη ερώτηση αλλά επειδή θέλω να ξέρω και εγώ τι μου πούλησαν μεταχειρισμένο μπορείτε να μου πείτε που βάζω το serial number στο site της Fender για να δω χρονολογία κλπ???
δες εδώ: http://www.fender.com/support/product_dating.phpSorry για την άσχετη ερώτηση αλλά επειδή θέλω να ξέρω και εγώ τι μου πούλησαν μεταχειρισμένο μπορείτε να μου πείτε που βάζω το serial number στο site της Fender για να δω χρονολογία κλπ???
δηλαδη παιδια' date=' καποιος πηγε σε ενα μαγαζι, ειδε τι θα ψωνισει, το πηρε, πληρωσε , εφυγε, μετα απο 2 μηνες καταλαβε οτι πηρε λαθος(??) κιθαρα, και τελικα φταιει το καταστημα ????
ε ας ειμαστε λιγακι σοβαροι. σε αναλογες περιπτωσεις, ακομα κ το μεγαλυτερο λαμογιο να ειναι ο καταστηματαρχης, παλι ο πελατης θα φταιει.
[/quote']
Ναι δεν διαφωνω μαζί σου διοτι μπορει να έγινε και οπως το λες. Αλλα απο οτι καταλαβα εγώ, ο καταστηματαρχης μαζι με τον πελάτη επέλεξαν την DELUXE κιθάρα και το παιδί έφυγε με το γουρουνι στο σακί. Λάθος του πελάτη που δεν τσεκαρε τι παιρνει στο χέρι. Αλλα δεν είναι και κάπως στραβό να καταλήγει ο πελάτης με μια ΜΗ deluxe κιθάρα όταν ΜΑΖΙ με τον καταστηματάρχη την κοίταζαν στο site της fender? Όταν μάλιστα για την deluxe κιθάρα ο πελάτης 'απείλησε' με αγορα απο το thomann? Ήταν σαφής η αναφορά (τουλάχιστον στο forum).
Προσωπικά απάντησα στην εκδοχή κατα την οποία ο Καγμάκης διάλεξε αυθαίρετα μία κιθάρα στα λεφτά που διέθετε ο πελάτης. Εαν συνέβει κάτι τέτοιο, τότε να βράσω ολους τους 'καλους' καταστηματάρχες. Αλλα μιλάμε πάντα με λόγια του αέρα. Αφου δεν έχουμε καμμια απόδειξη. Καλο θα ηταν αν είχαμε και την γνωμη του Καγμακη. Το PC το έχει στο μαγαζι :Ρ
Πάντως ο συγκεκριμένος πελάτης μπορεί ακόμα να στριμώξει λίγο τον Καγμακη. Όχι οτι θα πάρει την κιθάρα που θέλει ποτέ με αυτο το τρόπο, αλλα θα πάρει απαντήσεις που θα με ενδιεφερε να τις ακουσω. Και παίζει πάντα η περίπτωση να έχει κάνει λάθος ο Καγμακης και να λυθει η παρεξήγησις (η deluxe πάντως παει, χάθηκε :Ρ)
Θα ήθελα να σου απαντήσω σχετικά με το thomann, οτι έχεις απόλυτο δίκιο. Υπάρχουν πολλα καταστήματα μουσικών οργάνων και η αναφορά σε τιμές για επίτευξη έκπτωσης είναι απολύτως υγιείς πράξη. Θυμάμαι όμως κάποιες αναφορές noizάδων που έλαβαν ψυχρή συμπεριφορά όταν ανέφεραν την αγορα υλικού απο εξωτερικό ως ανταγωνιστικό μέτρο. Και πιστεύω βαθύτατα οτι ο κάθε καταστηματάρχης, νοιώθει μία πληγή να ξύνεται με την αναφορα του thomann που πραγματικά θερίζει τους εγχώριους τιμοκαταλόγους.
Δεν ισχύει πάντα αυτό...Και πιστεύω βαθύτατα οτι ο κάθε καταστηματάρχης, νοιώθει μία πληγή να ξύνεται με την αναφορα του thomann που πραγματικά θερίζει τους εγχώριους τιμοκαταλόγους.
Ρε παιδιά, ήμαρτον, δεν είμαστε δικαστήριο εδώ, απόδειξη για αυτό δεν έχω, ούτε προσπαθώ να το παίξω θύμα..!!Αφου δεν έχουμε καμμια απόδειξη
Ας μην απλοποιούμε τα πράγματα, αν διάβαζα αυτήν την πρόταση, χωρίς να ξέρω, θα συμφωνούσα 100%... Αλλά δεν έχει έτσι η υπόθεση....!!δηλαδη παιδια, καποιος πηγε σε ενα μαγαζι, ειδε τι θα ψωνισει, το πηρε, πληρωσε , εφυγε, μετα απο 2 μηνες καταλαβε οτι πηρε λαθος(??) κιθαρα, και τελικα φταιει το καταστημα ????
Και στην περίπτωσή μας..... Κάλλιο Fender-όδενε παρά Fender-ογύρευε....Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε.