Φιλε λυπαμαι για το μπλεξιμο.Ερωτηση : δεν σου εδωσε αποδειξη που λεει τι ακριβως σου πουλησε?
Δεν πηρες εγγυηση?
Καποιο απο αυτα τα χαρτια θα γραφει το μοντελο.
Το ταμπελακι δεν σημαινει τιποτα' date=' μπορει να το βγαλει απο μια αλλη κιθαρα και να το βαλει σε οποια θελει.
Ποιες ενεργειες μπορεις να κανεις?
1. Ειναι να παρεις την κιθαρα παραμασχαλα και να τη πας και σε αλλα μαγαζια σε εμπειρους πωλητες-τεχνητες να σου πουν τη γνωμη τους.
2. Μπορεις καλυτερα να επικοινωνησεις με τον επισημο αντιπροσωπο της fender στην ελλαδα και μεσω fax ή e-mail να του στειλεις φωτο απο την κιθαρα να σου απαντησει για την ταυτοτητα της.
3. Να πας στον εμπορα και να τον ρωτησεις στεγνα "ποιο ειναι το μοντελο που μου πουλησες"?
βαλε και ενα τηλεφωνακι να βιντεοσκοπει.
Μετα αν..... σου πει οτι εγινε λαθος, ζητα του πισω τα λεφτα αλλιως θα πας σε δικηγορο.( αληθεια αν εχεις δικηγορο φιλο ή συγγενη παρτον μαζι σου)
Καλη ιδεα ειναι να επικοινωνησεις απ'ευθειας με την fender usa και να στειλεις μια επιστολη που να γραφεις αναλυτικα το προβλημα σου.
Σου λεω πως απο την αμερικη θα εχεις πιο γρηγορη και πιο συντομη ανταποκριση.
Ασε που μπορει να ξεκινησουν αυτοι νομικες ενεργεις.
Αν αυτος μαλιστα που σου εκανε τη λαδια ηταν και επισημος αντιπροσωπος?
θα τον εκλεινε.
Ξερω ελληνικο μαγαζι-αντιπροσωπια που εχασε την αντιπροσωπευση απο επιστολη που εστειλε πελατης στην εταιρεια στην αμερικη και αυτη ξεκινησε ερευνα με τα αποτελεσματα που σου ειπα.
Ευχομαι καλη τυχη.
Φιλικα delta66[/quote']
Η ταυτότητά της κιθάρας, (τώρα πια) έχει ξεκαθαρίσει, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτή που ζήτησα να αγοράσω....
Πουθενά όμως δεν φαίνεται ότι ζήτησα μια deluxe, άρα δεν έχω βάσιμες αποδείξεις ότι εξαπατήθηκα...
ΤΥΠΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΚ
Αν τα βρούμε δηλαδή, θα τα βρούμε στα λόγια, αλλά το γεγονός ότι ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ μου πούλησε άλλο μοντέλο, δυσκολεύει απίστευτα τα πράγματα..
(Γιατί κακα τα ψέματα οι δύο κιθάρες έχουν βασικές διαφορές μεταξύ τους που φαίνονται με τη μία...)
Ναι, αν ξέρεις καλά... Κατα τα άλλα δεν μπορείς να πεις ότι κάνει μπαμ, τουλάχιστον οχι σε εμένα.. (αφού το κατάλαβα μετά από πολύ καιρο...)