- Πόντοι
- 38
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Για 100 ευρώ δεν αξίζει η φασαρία' date=' μια γυναίκα μπορεί να σου φάει πολύ περισσότερα και να μη σου μείνει και τίποτα.[/quote']
:lol:
Σωστός! Το λύσαμε λοιπόν το θέμα 8)
Για 100 ευρώ δεν αξίζει η φασαρία' date=' μια γυναίκα μπορεί να σου φάει πολύ περισσότερα και να μη σου μείνει και τίποτα.[/quote']
:lol:
Σωστός! Το λύσαμε λοιπόν το θέμα 8)
Δεν μου ανέφερε ΤΙΠΟΤΑ για δωρεάν εργασίες πρώτης ρύθμισης.Πήρες το βιβλιαράκι ?
Πήγες για τις δωρεάν εργασίες πρώτης ρύθμισης ?
Το θέμα και η κατηγορία είναι πολύ σοβαρά .
Γνώμη μου είναι να του στείλεις επίσημη συστημένη επιστολή με το όλο θέμα .
Μόνο τα γραπτά μένουν ... :wink:
Αλλά δεν έχει locking' date=' noiseless, το nut της deluxe κτλ.[/quote']
Τα locking είναι μόνο για να αλλάξεις γρήγορα χορδές σε ένα live, τιποτα άλλο δεν προσφέρουν. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο.
Οι μαγνήτες της American Series είναι καλλίτεροι απο τους noiseless κατα την γνώμη μου (την έχω την κιθάρα) και είναι πιο κοντά στον κλασικό ήχο, πιο stratocaster, αν με καταλαβαίνεις.
Και όσο για το nut, με 30 ευρώ θα βάλεις ένα teflon και δεν θα την γνωρίζεις την κιθάρα. Θα βελτιωθεί ο ήχος και θα πάψεις να ΄χεις προβλήματα με ξεκουρδίσματα.
ΛΕΓΕΤΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ...!!!!!AjowertyΑλλά δεν έχει locking' date=' noiseless είπε:Τα locking είναι μόνο για να αλλάξεις γρήγορα χορδές σε ένα live, τιποτα άλλο δεν προσφέρουν. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο.
Οι μαγνήτες της American Series είναι καλλίτεροι απο τους noiseless κατα την γνώμη μου (την έχω την κιθάρα) και είναι πιο κοντά στον κλασικό ήχο, πιο stratocaster, αν με καταλαβαίνεις.
Και όσο για το nut, με 30 ευρώ θα βάλεις ένα teflon και δεν θα την γνωρίζεις την κιθάρα. Θα βελτιωθεί ο ήχος και θα πάψεις να ΄χεις προβλήματα με ξεκουρδίσματα.
Χθές σκεφτόμουν λύσεις απελπισίας, ένα είναι σίγουρο...
¶λλη φορά θα προσέχω..!!!
Παιδιά, ευχαριστώ..Παρόλο που έχω πει κάμποσα περί των Ελλήνων καταστηματαρχών' date=' σε αυτήν την περίπτωση ο τελευταίος που φταίει είναι ο Καγμάκης. Είτε δεν κατάλαβε τι του είπες, είτε δεν κατάλαβες τι σου έλεγε... Η τιμή του Θωμά είναι άσχετη με αυτήν του Καγμάκη, οπότε μην το κρίνεις έτσι. Στην σωστή τιμή της (κατά Καγμάκη) την πήρες. Τώρα αυτά που λες, περί του ότι δεν σου έδωσε το βιβλιαράκι και ότι δεν σου ανέφερε τπτ για σερβις είναι αδύνατον να έγινε. Μπας και στα έδωσε και στα είπε όλα μια χαρά, αλλά από την χαρά σου δεν συγκράτησες τπτ;
Τες πα άραξε, πιάσε την κιθάρα και παίξε, μιας και όσο και να το κυνηγήσεις, στην προκείμενη περίπτωση, αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, μάλλον το μπελά σου θα βρεις. [u']Οπότε απόλαυσε το όργανό σου και από δω και πέρα προσοχή!!![/u]
Και ναι ο ¶γγελος μια χαρά στα λέει, έτσι είναι όντως, οπότε μπορείς να ηρεμήσεις. Πάντως αν σκεφτείς να την πετάξεις-κάψεις από τα νεύρα σου, εδώ είμαι εγώ. Φέρτην να στην καταστρέψω μια χαρά... :lol:
Για μαγαζιά ο καγμάκης.....
Όταν μιλήσαμε για το πόσο θα μου την έδινε' date=' τον προειδοποίησα ότι την έχω βρει από το thomann 1190 Ευρώ, και αν έβλεπα υπερβολές στην τιμή, θα την έπαιρνα τελικά απο την Γερμανία... Μου λέει <<θα το ψάξω και θα σε πάρω τηλ.>>
[/quote']
Πάντως, εδώ που τα λέμε, ήθελες κι εσύ να το παίξεις ψαγμένος.. :roll:
Το teflon είναι το καλύτερο nut...?Και όσο για το nut, με 30 ευρώ θα βάλεις ένα teflon και δεν θα την γνωρίζεις την κιθάρα. Θα βελτιωθεί ο ήχος και θα πάψεις να ΄χεις προβλήματα με ξεκουρδίσματα
http://www.graphtech.com/Και όσο για το nut' date=' με 30 ευρώ θα βάλεις ένα teflon και δεν θα την γνωρίζεις την κιθάρα. Θα βελτιωθεί ο ήχος και θα πάψεις να ΄χεις προβλήματα με ξεκουρδίσματα[/quote']
Το teflon είναι το καλύτερο nut...?
Υποθέτω θα ξέρει να ρίξει κάι κανά setup ο Κουρμπής, έτσι....:
Αυτο εννοούσα ...
κι όμως αν ξαναδιαβάσεις, στην συγκεκριμένη περίπτωση, πολλοί έριξαν ευθύνες στον χρήστη και όχι στο μαγαζί, είτε έκαναν λόγο για κάποιο λάθος στη μεταξύ τους συνεννόηση :wink:Και απορώ πραγματικά με πόση ευκολία συμφωνήθηκε στο forum οτι φταίει ο πελάτης που είναι άπειρος και όχι ο πωλητης που ειναι έμπειρος.