- Πόντοι
- 1,788
Με τη σκόνη όμως;
Πολύ σωστή απάντηση, η οποία παράλληλα θα πρέπει να δώσει food for thought στον αγαπητό κ. συνήγορο και να τον οδηγήσει τα κατάλληλα ερωτήματα. ??Ε σε 60 χρόνια που θα έχω ψοφήσει και τις κατεβάσει ο γιος μου θα τις...ξεσκονισει
Ήγγικεν η ώρα!Ε σε 60 χρόνια που θα έχω ψοφήσει και τις κατεβάσει ο γιος μου θα τις...ξεσκονισει? εγώ ούτε που θυμάμαι πως είναι (έχω να παίξω live από το 2008)
Εννοείς να χαλαρώσω με το ξεσκόνισμα;;Πολύ σωστή απάντηση, η οποία παράλληλα θα πρέπει να δώσει food for thought στον αγαπητό κ. συνήγορο και να τον οδηγήσει τα κατάλληλα ερωτήματα. ??
Όχι κ. συνήγορε... Το σύμπαν (μέσω του SF) σου μιλάει ξανά... Πάλι δεν θα το ακούσεις; ?Εννοείς να χαλαρώσω με το ξεσκόνισμα;;
Ελπίζω να έχεις αξιόλογες κιθάρες / ενισχυτές εκεί, έτσι ώστε να κάνεις ευτυχισμένο τον αρχαιολόγο του μέλλοντος ?Περιμένουν σαν τον τουτανχαμών να τις ξετυλίξει κάποιος.
Τουλάχιστον έτσι....δεν σκονίζονται. ?Πριν πολλά χρόνια σε μια μετακόμιση κάποιες κιθάρες τις πήρα εγώ στο αυτοκίνητο και κάποιες άλλες τυλίχτηκαν μαζί με τις θήκες και bubble wrap και με αυτό το πλαστικό film. Μερικοί ενισχυτές (και καναδυό κιθάρες μαζί με τις υπόλοιπες θήκες) είναι ακόμα έτσι πακεταρισμένοι στην αποθήκη.
Περιμένουν σαν τον τουτανχαμών να τις ξετυλίξει κάποιος.
Προβολή συνημμένου 42852
Καλά και εγώ ΔΕΝ πρόκειται να βγάλω κιθάρα έξω από το studio ....για live .(έχω να παίξω live από το 2008)
Καλά είμαστε, ευχαριστούμε.Εσείς τι κάνετε;
Δεν υπάρχουν θήκες για τις θήκες?Καμιά άλλη ιδέα;
Α να γειά σου . Το έπιασες το νόημα....κάτι τέτοιο ήθελα !Δεν υπάρχουν θήκες για τις θήκες?
Είχα και εγώ hard cases και τις αντάλλαξα με Gig Bags.Τις έχω σε ντουλάπες και κάτω από γραφείο. Επτά hardcases είτε ορίτζιναλ με το όργανο είτε aftermarket. Αν θες καμία έλα από εδώ να σου δώσω και μου δίνεις εσύ gigbags (καθώς αυτές που είχα έχουν φθαρεί και χρειάζονται αντικατάσταση) ?
Το σκέφτηκα αυτό.Παίρνεις ένα τέτοιο και τις κρεμάς τη μία δίπλα στην άλλη. Πρακτικό γιατί βγάζεις με τη μία όποια θήκη θέλεις και εμφανισιακά ωραίο.
ΥΓ το πρακτικό το αναφέρω κυρίως γι' αυτούς που παίζουν λάηβ, αλλά μπορεί να είναι και για σένα
Προβολή συνημμένου 42857