Θέλει μεγάλη υπομονή και επιμονή. Το πιο συνηθισμένο λάθος είναι να νομίσει κάποιος πως κάνει μόνο για τρελούς ήχους χωρίς καμία μελωδία, αλλά αυτό είναι τραγικό λάθος, και βεβαίως κρίμα γιατί αυτό το λίγο ανατριχιαστικό αλλά πολύ μουσικό ηχόχρωμα μεταξύ βιόλας και άλτο γυναικείας φωνής μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Με όσο το δυνατόν πιο συχνή εξάσκηση με συνέπεια (χλωμό να βρεις δάσκαλο μιας και οι περισσότεροι είναι αυτοδίδακτοι) μπορείς να παίζεις απλές μελωδίες με μικρά διαστήματα χωρίς να γίνεσαι εντελώς ρεζίλι σε ένα χρόνο, με κάπως πιο σοβαρά αποτελέσματα στα δυο.pla.g είπε:Πόσο καιρό παίρνει για να το μάθει κανείς?
Χρησιμοποιεί κανένας σας Theremin?Ή τουλάχιστον έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εσάς?
Εγώ πάντως έπαθα την πλάκα μου ;D
Πώς έχεις παρακάμψει την κεραία? Έχει κάποια είσοδο που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις volume pedal? Την απάντηση μάλλον την ξέρω αλλά έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με theremins...monoclone είπε:Εχω παρακαμψει το volume antenna.... me volume pedan για να μπορω να εχω τα χερια στην κιθαρα μου.
Ε, μετά απο 6 χρόνια είναι ακόμη έρωτας κεραυνοβόλος... ;D δεν το προχωράτε και λίγο;
Ακολούθησες κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο;
Λέω να τσιμπήσω το κιτ της Paia -αυτές τις μέρες- για να μην μπλέξω με μετασχηματιστές αλλά ψάχνω και ενναλακτικές.
φιλε toneless
Το παρα περα πωσ το οριζειs εκτοs ελλαδαs??? αν αυτο εννοεισ τοτε ναι εχοθμε παει παρα περα....opening act se big name ? that too! αλλα εχοθμε πολλα ακομα μπροστα....
τσπα
τωρα οσον αναφορα το κιt tis Paia ειναι γυρω στισ 150 $ συν μεταφορεσ.... Γιατι δεν katebazeis ena aplo schematic apo to internet και φτιαχτω μονο σουσ
hand wired. οι πυκνωτεσ και οι ταλαντωτεσ τουσ βρισκεισ στο εμποριο...ειναι κοινοι!!!
δεν θεσ πολλα........ trust me!!! grafο xronia me theremin ειναι χαρακτηριστικο στον ηχο μου ( με καποιεσ μετατροπες ..)