Οχι και οτι να ναι. Διάβασέ τις απαντήσεις για να αντιληφθείς τη σχετικότητα του θέματος. Πιθανά να μην ξέρει και ο ίδιος τι ακριβώς ζητάει και να ψάχνει άδικα.αν μου επιτρέπετε...το παιδί ζητάει μια συγκεκριμένη πληροφορία και παίρνει ότι να νε απαντήσεις.
Δηλαδή πιστεύεις ότι οι απαντήσεις μου δεν τον βοήθησαν καθόλου?δε με χαλασε τιποτα απολυτος αλλα οταν ρωταει καποιος αν ξερει κανεις που θα βρει ενα συγκεκριμενο βιβλιο και του απανταμε στα βιβλιοπωλεια....τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα!!!
Να σαι καλά.οκ ίσως βιαστηκα και συγγνώμη...
Απ'όσο ξέρω μόνο η Αρμονία του Γ.Διαμαντή έχει βιβλίο λύσεων των θεμάτων και κατα την άποψη μου είναι εξαιρετική. Έχω και του Καλομοίρη η οποία είνια και αυτή καλή. Αν δεν έχεις κάποια από τις δυο ρίξε μια ματιά στου Διαμαντή.:lol: Γεια! Είμαι νέος μουσικός! Μήπως ξέρει κανείς σε ποιο/α βιβλιοπωλείο/α μπορώ να βρω τις λυμένες ασκήσεις αρμονίας του Καλομοίρη; Ευχαριστώ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ερ:..γεια χαρά θέλω μια κάρτα ήχου καλή και φθηνήαπ: ποσά χρήματα δίνεις?
ερ: 300 Ευρώ
απ: με 300 δεν θα είναι καλή δώσε 1000 να πάρεις καλή..
ερ: στα 1000 πια είναι η καλύτερη επιλογή?
απ: εγώ δεν ξέρω αλλά σίγουρα πολλοί εδω μέσα θα σε βοηθήσουν...
1) Δεν υπάρχουν' date=' απο έλληνες συγγραφείς, θέματα αρμονίας πιο μουσικά φτιαγμένα απο αυτά του Καλομοίρη!Ειδικά ο Καλομοίρης έιναι άστα να πάνε...