Με λίγα λόγια, περιμένουμε εναγωνίως την επόμενη προσπάθειά σου, γιατί τώρα είσαι προτεινόμενος...relayer είπε:θα βάλω 0 για αυτήν την προσπάθεια...
Με λίγα λόγια, περιμένουμε εναγωνίως την επόμενη προσπάθειά σου, γιατί τώρα είσαι προτεινόμενος...relayer είπε:θα βάλω 0 για αυτήν την προσπάθεια...
Συ είπας Μαραθώνα...marathon είπε:Με λίγα λόγια, περιμένουμε εναγωνίως την επόμενη προσπάθειά σου, γιατί τώρα είσαι προτεινόμενος...
Όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία...μπορεί να μην είμαστε το κοινό του...relayer είπε:Συ είπας Μαραθώνα...
Σωστό αλλά μάλλον δεν θα βρει εύκολα κοινό για να ακούει ένα ίδιο θέμα επί πέντε λεπτά και είκοσι τέσσερα δευτερόλεπτα...marathon είπε:Όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία...μπορεί να μην είμαστε το κοινό του...
γιατι μου φαινεται οτι πρεπει να ξερω για ποιον λες.....(μπορει να κανω και λαθος ) και εμενα κατι παρομοιο εφερε στο μυαλο μουrelayer είπε:Στιχουργικά μου θύμισε την ιστορία ενός συμφοιτητή μου που το '95 είχε γίνει πρώτο θέμα στα μίντια...
+1gdevelek είπε:το κομμάτι μου θύμισε έντονα το Detachable Penis των King Missile...
Βρήκαμε λοιπόν το κοινό του φίλου μας...funky_bassman είπε:Εγώ το γούσταρα για μία φορά που το άκουσα, πέρασαν τα 5,24 ευχάριστα...
Ο καθένας θα βρει τουλάχιστον 1 που θα γουστάρει τη μουσική του... Και αφού υπάρχουν ανώμαλοι που γουστάρουν αυτά που γράφω εγώ θα υπάρχουν και σίγουρα κάποιοι που θα γουστάρουν κάτι άλλο πιο άρτια παιγμένο και με καλύτερη παραγωγή...marathon είπε:Βρήκαμε λοιπόν το κοινό του φίλου μας...
Μην τα λές σε μένα, στον relayer πές τα...funky_bassman είπε:Και αφού υπάρχουν ανώμαλοι που γουστάρουν αυτά που γράφω εγώ θα υπάρχουν και σίγουρα κάποιοι που θα γουστάρουν κάτι άλλο πιο άρτια παιγμένο και με καλύτερη παραγωγή...
...εγώ, μαζί σου ;DΣωστό αλλά μάλλον δεν θα βρει εύκολα κοινό για να ακούει ένα ίδιο θέμα επί πέντε λεπτά και είκοσι τέσσερα δευτερόλεπτα...
Σωστά τι να το κάνεις το 5λεπτο όταν μπορείς να βρεις 10λεπτο...relayer είπε:Σωστό αλλά μάλλον δεν θα βρει εύκολα κοινό για να ακούει ένα ίδιο θέμα επί πέντε λεπτά και είκοσι τέσσερα δευτερόλεπτα...