koxcygr είπε:
Από ότι φαίνεται και από ότι έχει βγάλει και από καιρό από ένα site (δεν ξέρω αν πρέπει να το πώ μήπως θεωρηθεί διαφήμηση , απλά γράφουν κάτι φίλοι εκεί ;D και το συγκεκριμένο site το έβγαλε για τον Waters μία βδομάδα πριν αρχίσουν να το αναφέρουν τα υπόλοιπα ) κατα πάσα πιθανότητα έρχεται για μία ή δύο ??? συναυλίες το πρώτο 10 ήμερο του Ιουλίου , έχουν πεί για 6 ή 7 Ιουλίου (σε αυτές τις ημερομηνίες ήταν να γίνουν συναυλίες στο Μιλάνο οι οποίες μεταφέρθηκαν για να έρθει Ελλάδα
) ή στις 10 Ιουλίου από ότι έχω ακούσει .
Την συναυλία μάλλον θα διοργανώσει η Didi αν κατάλαβα καλά και επίσης γνωστοποιήθηκε από το site του Waters ότι η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί !!!
Κάτι το οποίο έχει πυροδοτήσει σενάρια του τύπου : " Μήπως θα την κάνει σε κάποιο πολύ ιδιαίτερο χώρο ?? "
" Μήπως αυτό θα είναι το live στο οποίο θα παίξει και ο Gilmour ? " (έχει δηλώσει ότι σε ένα live θα παίξει στο Comfortably Numb και ο Gilmour αλλά δεν έχει πεί σε ποιο ..
) (προσωπικά μου φαίνεται απίθανο να είναι αυτό στην Ελλάδα μιας και θα μαγνητοσκοπηθεί και Live στο Λονδίνο ή στην Αγγλία γενικότερα . )
και οι φήμες οργιάζουν (αν και μου φαίνονται λίγο υπερβολικές
) .
Ένα άλλο ζήτημα είναι ο χώρος , που θα είναι και αν θα είναι ανοιχτό ή κλειστό ( τα περισσότερα άλλα live γίνονται σε κλειστό από όσο κατάλαβα , αν όχι όλα , αλλά εμείς ιδιαίτερα μεγάλο κλειστό δεν έχουμε ) .
Απορούσα πως τόσο καιρό δεν το πόσταρε κάποιος ..
Αναμένουμε και επίσημα νέα !!!
Υ.Γ. koxcygr δες πως έχουν γράψει το Roger Waters οι τύποι από το site που πόσταρες link στο url του site να λιώσεις στο γέλιο... ;D ;D ;D ;D ;D