• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

Filming The Wall?

If The Wall is being filmed in Greece in addition to all the London O2 shows, then this raises the possibility that it will be a show in Greece that David Gilmour performs at with his old band mate Roger Waters! Who knows!

koxcygr είπε:

Από ότι φαίνεται και από ότι έχει βγάλει και από καιρό από ένα site (δεν ξέρω αν πρέπει να το πώ μήπως θεωρηθεί διαφήμηση , απλά γράφουν κάτι φίλοι εκεί  ;D και το συγκεκριμένο site το έβγαλε για τον Waters μία βδομάδα πριν αρχίσουν να το αναφέρουν τα υπόλοιπα ) κατα πάσα πιθανότητα έρχεται για μία ή δύο  ??? συναυλίες το πρώτο 10 ήμερο του Ιουλίου , έχουν πεί για 6 ή 7 Ιουλίου (σε αυτές τις ημερομηνίες ήταν να γίνουν συναυλίες στο Μιλάνο οι οποίες μεταφέρθηκαν για να έρθει Ελλάδα  :o) ή στις 10 Ιουλίου από ότι έχω ακούσει .

Την συναυλία μάλλον θα διοργανώσει η Didi αν κατάλαβα καλά και επίσης γνωστοποιήθηκε από το site του Waters ότι η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί !!! :o Κάτι το οποίο έχει πυροδοτήσει σενάρια του τύπου : " Μήπως θα την κάνει σε κάποιο πολύ ιδιαίτερο χώρο ?? "

" Μήπως αυτό θα είναι το live στο οποίο θα παίξει και ο Gilmour ? " (έχει δηλώσει ότι σε ένα live θα παίξει στο Comfortably Numb και ο Gilmour αλλά δεν έχει πεί σε ποιο .. :P ) (προσωπικά μου φαίνεται απίθανο να είναι αυτό στην Ελλάδα μιας και θα μαγνητοσκοπηθεί και Live στο Λονδίνο ή στην Αγγλία γενικότερα . )

και οι φήμες οργιάζουν (αν και μου φαίνονται λίγο υπερβολικές  :P) .

Ένα άλλο ζήτημα είναι ο χώρος , που θα είναι και αν θα είναι ανοιχτό ή κλειστό ( τα περισσότερα άλλα live γίνονται σε κλειστό από όσο κατάλαβα , αν όχι όλα , αλλά εμείς ιδιαίτερα μεγάλο κλειστό δεν έχουμε ) .

Απορούσα πως τόσο καιρό δεν το πόσταρε κάποιος .. :P

Αναμένουμε και επίσημα νέα !!! :)

Υ.Γ. koxcygr δες πως έχουν γράψει το Roger Waters οι τύποι από το site που πόσταρες link στο url του site να λιώσεις στο γέλιο...  ;D ;D ;D ;D ;D

RogerWaters15 είπε:
Απορούσα πως τόσο καιρό δεν το πόσταρε κάποιος .. :P
http://www.noiz.gr/index.php?topic=185744.0

Και γι αυτό το λόγο

Αναμένουμε και επίσημα νέα !!! :)
περιμένουμε όλοι ακόμα...

Αν γίνει 6-7 Ιουλίου είναι κ η συναυλία Grinderman στην Αθήνα, οπότε νομίζω πως ήδη αυτή την ημερομηνία την απορρίπτουμε. 7 πιθανόν, αλλά για να περιμένουμε όντως τα επίσημα νέα.

Τα καλύτερα νέα εδώ καιρό!!! Τον είχα δει την προηγούμενη φορά στο Terra Vibe και μου είχε πέσει το σαγόνι  ;D Απλά ας ελπίσουμε ότι τα εισιτήρια δεν θα παίρνουν κεφάλια  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τον είχα δει την προηγούμενη φορά στο Terra Vibe και μου είχε πέσει το σαγόνι  ;D
Σ' αντίθεση με μένα. Μου φάνηκε ότι περίμεναν πότε θα τελειώσει η συναυλία. Εκείνος που βαριόταν πιο πολύ ήταν ο Snowy. Βέβαια πιθανόν να έφταιγε το ότι δεν ήταν μέσα ο Doyle Bramhall jr που έκανε τη διαφορά, τουλάχιστον στο Dvd.

YouTube - Broadcast Yourself

Nestoras είπε:
Σ' αντίθεση με μένα. Μου φάνηκε ότι περίμεναν πότε θα τελειώσει η συναυλία. Εκείνος που βαριόταν πιο πολύ ήταν ο Snowy. Βέβαια πιθανόν να έφταιγε το ότι δεν ήταν μέσα ο Doyle Bramhall jr που έκανε τη διαφορά, τουλάχιστον στο Dvd.
Εισαι ιεροσυλος! ;D

Οχι μονο συγκρινεις τον Snowy με το ελεινο ποζερι...(ο οποιος οπως εχω ακουσει για αυτον ακριβως τον λογο μπηκε στο In the flesh)

Αλλα λες οτι ενας επαγγελματιας οπως ο Snowy White βαριοτανε...

Εχω δει ανθρωπους να παιζουν τα απιστευτα χωρις ουτε μια εκφραση στο προσωπο τους...

warwickplayer είπε:
Εισαι ιεροσυλος! ;D

Οχι μονο συγκρινεις τον Snowy με το ελεινο ποζερι...(ο οποιος οπως εχω ακουσει για αυτον ακριβως τον λογο μπηκε στο In the flesh)

Αλλα λες οτι ενας επαγγελματιας οπως ο Snowy White βαριοτανε...

Εχω δει ανθρωπους να παιζουν τα απιστευτα χωρις ουτε μια εκφραση στο προσωπο τους...
Sorry αν σε στενοχωρώ, αλλά ο Bramhall σ' όλο το Dvd έχει αυτό το αλήτικο attitude στο πάιξιμο που κάνει τη διαφορά. Και σίγουρα είναι και μεγάλος παίκτης και με ήχο δυναμίτη. Ο Snowy ήταν, είναι και θα είναι στη ομάδα των αγαπημένων μου κιθαριστών, μόνο που τη βραδιά στο Terra Vibe όπως και ο Κilminster βαριόντουσαν (πιθανόν να μην τους έφτανε το κοινό των 25000-30000 που έιχε στριμωχτεί για να τους δει). ???

Nestoras είπε:
Snowy ήταν, είναι και θα είναι στη ομάδα των αγαπημένων μου κιθαριστών, μόνο που τη βραδιά στο Terra Vibe όπως και ο Κilminster βαριόντουσαν (πιθανόν να μην τους έφτανε το κοινό των 25000-30000 που έιχε στριμωχτεί για να τους δει). ???
Χωρις πλακα δεν θυμαμαι να εχω δει ποτε τον Snowy να δειχνει οτι νιωθει αυτο που κανει...Ακομη και στην πρωτη τουρνε του The wall ηταν σχεδον ανεκφραστος....Παντως δεν νομιζω να τιθεται συγκριση μεταξυ των δυο...ειναι τελειως διαφορετικοι παικτες...εγω τασσομαι υπερ του Snowy...με τρελαινει το παιξιμο του με τραλαινουν οι φρασεις τους η τεχνικη του τα παντα(ποιος μπορει να ξεχασει το απιστευτο σολο στο set the controls for the heart of the sun στο in the flesh?)

Είχα την τύχη να δώ τον Waters το 2006 στο Hyde Park.

Φέτος τον είδα στο Arhnem(?). Στο Hyde Park που έτυχε να παίξει και ο Mason ήταν απλά απίστευτα.Φετός ήταν καλά απλα κάτι έλειπε.

Nestoras είπε:

YouTube - Broadcast Yourself
Εγώ είχα τελείως αντίθετη άποψη για αυτή την συναυλία...

Ίσως βέβαια φταίει ότι ήμουν 13-14 τότε και ήταν η πρώτη συναυλία που είχα πάει και ήταν ο Waters αυτός που θα έβλεπα τον οποίο άκουγα (Pink Floyd δλδ) από Τετάρτη Δημοτικού  :P :P (τότε είχε πέσει στα χέρια μου το WYWH  ;D).

Πάντως από τον Snowy θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα ωραίο  :P φάλτσο που 'χε ρίξει όταν μπαίνει η κιθάρα στο Shine on you crazy diamond (το οποίο κόβανε άσχημα στα live τους , κατα την άποψη μου ) .

Για τον Doyle Bramhall jr έχουμε ακριβώς ίδια άποψη πάντως . Με είχε εντυπωσιάσει και εμένα στο DVD  :) ( το πρώτο πράγμα που με είχε εντυπωσιάσει για αυτόν ήταν πως ήταν αριστερόχειρας και είχε τις χορδές έτσι , κάτι  το οποίο ακόμα μου φαίνεται αδύνατο  :P :P :o ) .

Υ.Γ. @Evilnye Σορρυ το thread αυτό δεν το χα δεί . ;)

Γεια σας! Εμαθα για την επικειμενη συναυλια του Waters στην Αθηνα το καλοκαιρι. Μηπως γνωριζει κανεις για τις τιμες των εισητηριων και για την εγκυροτητα των ημερομηνιων (6 και 7 του Ιουλη);

Γιεα σας! Μηπως γνωριζει κανεις ποσο κοστιζουν τα εισητηρια και που μπορει κανεις να τα προμηθευτει?(για το live του Waters)

Η προπωληση εισητηριων δηλαδη δεν εχει ξεκινησει ακομη? Επειδη ψαχνοντας βρηκα οτι τα εισητηρια πωλουνται απο 250 ευρω και ανω. Μηπως γνωριζει κανεις ποσο ηταν το 2006?

Επισης ειναι πολυ πιθανο να μαγνητοσκοπηθει η συναυλια στην ελλαδα καθως εχουν ιδιαιτερη σχεση και ο Waters και ο gilmour με τη χωρα μας

οπως αναφερεται στο site του

Roger Waters management have announced that due to an opportunity to film The Wall in Greece in early July, it is necessary to reschedule two concerts in Milan originally planned for July 6th and 7th 2011.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back