- Πόντοι
- 48
Αχ κάτι τέτοια μου κάνεις και θέλω να σε δαγκώσω στο σβέρκο βρε ατιμούλικο.trolley είπε:Χαίρω, χαίρω. Να, σου διόρθωσα και το quote, έτσι για να φαίνεται ότι ξέρεις τι λες.
Αχ κάτι τέτοια μου κάνεις και θέλω να σε δαγκώσω στο σβέρκο βρε ατιμούλικο.trolley είπε:Χαίρω, χαίρω. Να, σου διόρθωσα και το quote, έτσι για να φαίνεται ότι ξέρεις τι λες.
Βολέψου προς το παρόν με το "τρίτο" που λες και στην υπογραφή σου. Ακόμη εκπέμπουν αυτοί οι μαλάκες; Ελπίζω να μην τους πληρώνουμε το ρεύμα. Απ΄την άλλη, αυτοί παράγουν και ρισκάρουν, οπότε, δε βαριέσαι, ας το πληρώνουμε.atreu73 είπε:Αχ κάτι τέτοια μου κάνεις και θέλω να σε δαγκώσω στο σβέρκο βρε ατιμούλικο.
Δεν εχεις αδικο. Τωρα με το applied που λεει ποιος ξερει τι μπορει να εννοει.longshadow είπε:Δεν έβαλες όμως τη συνέχεια...;D
Αμέσως μετά το message, στο 8:50 ..."the same sort of technique I applied to every breath you take".
Όχι μόνο έναςAstroman είπε:Hello Earthlings!
Αλλά τι να κάνουμε...παντού υπάρχει ένας αστοιχείωτος.
Νικόλα θέτεις θέματα λοιπόν όπως εγώ... σεβαστόν... μπορεί να γίνει μια ωραία κουβέντα (ίσως αλλού γιατί θα μαμηθεί εντελώς κι αυτό το θέμα) χωρίς βιαστικά ασόβαρα συμπεράσματα...Nikolas είπε:Σε όσους λένε κάτι για δικαιώματα...
Για τα ενοίκια τι γνώμη έχετε ρε παιδιά;
Άσε που, όσον αφορά τη μουσική, όσο παίζεται το κομμάτι (άρα παράγει χρήματα (διαφημίσεις, εισιτήρια, κλπ) τόσο παίρνει χρήματα. Δηλάδή τι θα έπρεπε να γίνεται; Να γράψω ένα κομμάτι, να το παίζει ο κόσμος, να κερδίζει όλος ο κόσμος εκτός από εμένα;
Να σημειώσω ότι αντιπαθώ την ΑΕΠΙ όσο τίποτε και ΔΕΝ είμαι εγγεγραμένος εκεί, αλλά στη Σουηδική STIM!![]()
Καλά, χαρακτηρισμός δεν υπήρξε, αλλά τι ακριβώς λες ότι αν χρειαστείς νουθεσία θα μας το πεις οπότε μέχρι τότε μπορείς να γράφεις ότι θέλεις; Ε, και αυτοί που εισπράττουν πνευματικά δικαιώματα, όταν θελήσουν νουθεσία θα μας το πουν. Μέχρι τότε, και με δεδομένο ότι εμείς δεν έχουμε έργο με παρόμοια εμβέλεια, ας αναγνωρίσουμε ότι μιλούμε για το έργο, τα δικαιώματα και τα χρήματα άλλων, που τα έχουν επειδή κάποιοι τους τα δίνουν οικειοθελώς, δεν τα κλέβουν οι άνθρωποι.npap είπε:δεν χρειάζομαι λοιπόν κανέναν χαρακτηρισμό ή νουθεσίες από κανέναν, για να μη χάσω "κάποια μπάλα" και μάλιστα σε γήπεδό που έχω ήδη ταπεινά "σκοράρει" σε ότι αφορά (και μόνο) τις τότε απόψεις μου...
npap είπε:για τα συγγενικά και της τραγουδίστριας θα έκαναν ότι ήθελαν...φυσικά δικαίωμά τους...
το θέμα φυσικά έχει πολλές εκφάνσεις και δεν ακυρώνεται ούτε το ίδιο σαν προβληματισμός ούτε η τωρινή θεσμική του υπόσταση φυσικά, έτσι απαίδευτα και εκ του μακρώθεν...
Σώπα μωρέ... και κάνει και ζέστη.npap είπε:για να δω που το έκανα αυτό γιατί το παρακάνεις...
και ψάχνω και το σχόλιο σου για τους "κνίτες"... το ότι μάλλον το έσβησες δεν με πρόσβαλε λιγότερο... ναι μεγάλε το έχεις παρακάνει... θες να το πω πιο ευγενικά?..πέρασες δικά μου "εσκαμμένα"... σου φτάνει?trolley είπε:Χαμένος χρόνος.
Το περίεργο είναι ότι την αδιανόητη αυτή θέση συνεχάρη και ο npap, οπότε κάποιος, κάπου έχασε τη μπάλα.. και... δεν είμαι εγώ. Πείτε και άλλα πάντως, να γελάσουμε, ειδικά όσοι περιμένουν να πουληθεί κανάς δίσκος ή να τους μαζέψει δικαιώματα η ΑΕΠΙ.)
τι κάνω?...και τι δεν έχουν? το δικαίωμα να αυτοδιαθέσουν το προϊόν τους με τον τρόπο που νομίζουν? πιωμένος είσαι παιδί μου? οι άδειες CC ας πούμε είναι παράνομες?trolley είπε:Και διδάσκεις (τους νεότερους τουλάχιστον) ότι όντως έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό, ενώ φυσικά δεν το έχουν. Και ναι, αυτές οι απόψεις έχουν ιδεολογική προέλευση, αν δεν σου αρέσει να στο επισημαίνουν, μην τις αναπαράγεις.
Δεν είμαι ποτέ πιωμένος.npap είπε:τι κάνω?...και τι δεν έχουν? το δικαίωμα να αυτοδιαθέσουν το προϊόν τους με τον τρόπο που νομίζουν? πιωμένος είσαι παιδί μου? οι άδειες CC ας πούμε είναι παράνομες?
πας καλά?
Σιγά μη με συλλάβουν. Μάλλον δεν πρόσεξες ότι τους υπερασπίζομαι από την αρχή του θρεντ.το λήγω εδώ γιατί θα έρθουν οι ίδιοι οι POLICE να σε συλλάβουν... (ή ο OP θα βρίσει αλλά αυτός με το δίκιο του)...;D ;D ;D