The Police Live at Beat Club 1978

Johnny.T εαν θυμαμαι καλα γουσταρεις πολυ stones

ανοιγεις ενα thread και βαζεις ενα βιντεο stones

εγω πεταγομαι απο κατω και γραφω

Aυτα καθαρα υποκειμενικα φανταζομαι γιατι εγω το Jagger και τα πρεζακια του τους εχω χεσμενους

ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελουμε να σου πουμε :)

Δεν εχω κανενα θεμα φιλε Σακη και ουτε θυμαμαι ποτε να δηλωσα εκτος απο φαν των stones και δικηγορος τους.

Εγω ξαναλεω ειπα για μενα οτι δεν τους γουσταρω τωρα αν καποιοι θιγεστε γιατι δεν μου αρεσουν καποια γουστα σας στη μουσικη.Ε Ενταξει τι να πω.

πανησα σε σενα φυσικα και μονο γιατι περα απο τους πολις σε εκτιμω γενικα σαν τυπο.Τωρα θα ηταν καλυτερα η κουβεντα οπως ειπα να παει στο βιντεο του παληκαριου και να συζητηθει αυτο.Ειναι κατι τελικα που δεν οδηγει πουθενα καμια απο τις δυο ας πουμε πλευρες.Αυτο στη μουσικη στη ζωη και στην πολιτικη και γενικα θα υπαρχει παντα.

Καλο ομως ειναι να αποφευγουμε χαρακτηρισμους μεταξυ μας.Σχολιασα ακομψα τους police και τον sting κανενα παιδι απο το θρεντ.Νταξει με κανα δυο υπαρχουν ανοιχτα ρουθουνια απο παλιοτερα θρεντ αλλα ακομη και ετσι δεν εχω διαθεση να ξαναπαει η φαση στη διαδικτιακη κοντρα και βρισιδι.Αν και γουσταρω καποιες φασεις να αναβουν τα αιματα.Τι σκατα ακομα αιμα κυλαει στις φλεβες μας.Αλλα σε αυτο το τοπικ θελω να μεινει εκει.Δεν εχει ουσια η συνεχεια για κανενα.

Johnny.T είπε:
Δεν ειναι ο λογος το ονομα και φυσικα δεν ανηκω σε κανεναν χωρο που αναφερεις.Το ονομα ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα.
Και που να μαθεις οτι o vτραμερ ειναι γιος καποιου πρακτορα-υπαλληλου της CIA. Αστα να πανε, police, cia, ξανθος λευκος ο στινγκ. Μακρια

@ Johnny. T: Γιώργη, ξέρω ότι ξέρεις ότι ο τρόπος που τοποθετήθηκες σε ένα εντελώς ανώδυνο θρεντ ήταν άκυρος και το φυτίλιασε χωρίς λόγο.

Δεν μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή, για τους Police μιλάμε. Γιατί τόση ένταση; Είσαι στο νετ, δεν είμαστε σε ένα μπαράκι με τα ξύδια μας. Άλλα αντιλαμβάνεται ό αναγνώστης και άλλα η παρέα.

Johnny.T είπε:
  Δεν εχω κανενα θεμα φιλε Σακη και ουτε θυμαμαι ποτε να δηλωσα εκτος απο φαν των stones και δικηγορος τους.

Εγω ξαναλεω ειπα για μενα οτι δεν τους γουσταρω τωρα αν καποιοι θιγεστε γιατι δεν μου αρεσουν καποια γουστα σας στη μουσικη.Ε Ενταξει τι να πω.

πανησα σε σενα φυσικα και μονο γιατι περα απο τους πολις σε εκτιμω γενικα σαν τυπο.Τωρα θα ηταν καλυτερα η κουβεντα οπως ειπα να παει στο βιντεο του παληκαριου και να συζητηθει αυτο.Ειναι κατι τελικα που δεν οδηγει πουθενα καμια απο τις δυο ας πουμε πλευρες.Αυτο στη μουσικη στη ζωη και στην πολιτικη και γενικα θα υπαρχει παντα.

Καλο ομως ειναι να αποφευγουμε χαρακτηρισμους μεταξυ μας.Σχολιασα ακομψα τους police και τον sting κανενα παιδι απο το θρεντ.Νταξει με κανα δυο υπαρχουν ανοιχτα ρουθουνια απο παλιοτερα θρεντ αλλα ακομη και ετσι δεν εχω διαθεση να ξαναπαει η φαση στη διαδικτιακη κοντρα και βρισιδι.Αν και γουσταρω καποιες φασεις να αναβουν τα αιματα.Τι σκατα ακομα αιμα κυλαει στις φλεβες μας.Αλλα σε αυτο το τοπικ θελω να μεινει εκει.Δεν εχει ουσια η συνεχεια για κανενα.
Ναι, όμως επί 3 σελίδες τι σου είπανε αυτοί και μετά τι απάντησες εσύ, και τι νομίζει για τους άλλους και αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς και αν θέλεις (ή όχι) να εξελιχθεί το θέμα σε κόντρα.  ;)

Το θέμα όμως λέγεται "The Police Live at Beat Club 1978" όχι "ο Johnny. T και οι όροι συμμετοχής του στη συζήτηση".

Έτσι δεν είναι?

Οι Police έτσι κι έτσι. Ο Sting όμως καλός και σωστός επαγγελματίας. Μόνο από το every breath you take κονομάει κάθε μέρα 2.000 ντόλαρς. Μόνο από ένα τραγούδι. Δηλαδή κοιτάει κάθε μία ώρα το ω ρολόι του και σκέφτεται "μμμ, άλλα 83,333333 δολάρια"

Σε αναπνοές μεταφράζεται μάλλον σε 2 δολάρια στην ανάσα.

atreu73 είπε:
Μόνο από το every breath you take κονομάει κάθε μέρα 2.000 ντόλαρς.
Του κάνεις τη φορολογική του δήλωση? ;D

atreu73 είπε:
Μόνο από το every breath you take κονομάει κάθε μέρα 2.000 ντόλαρς.
Κατω οι πλουσιοι!!
protest.gif
protest.gif
protest.gif

atreu73 είπε:
Οι Police έτσι κι έτσι. Ο Sting όμως καλός και σωστός επαγγελματίας. Μόνο από το every breath you take κονομάει κάθε μέρα 2.000 ντόλαρς. Μόνο από ένα τραγούδι. Δηλαδή κοιτάει κάθε μία ώρα το ω ρολόι του και σκέφτεται "μμμ, άλλα 83,333333 δολάρια"

Σε αναπνοές μεταφράζεται μάλλον σε 2 δολάρια στην ανάσα.
Το every breath you take είναι κομμάτι απο album των Police, όχι από προσωπική δουλειά του Sting.

Στα credits είναι βέβαια ο συνθέτης και στιχουργός του κομματιού, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ το κομμάτι χωρίς το guitar riff του Summers, τις περισσότερες φορές η ενορχήστρωση είναι εξίσου σημαντική με τη σύνθεση.

Και οι τρείς των Police πάντως ήταν μουσικάρες.

Τώρα , ως προς το πόσο πλουσιότερος γίνεται ο καθένας απο τα δικαιώματα, φαντάζομαι τι θα βγάζουν οι Stones με τόσες δεκαετίες που έχουν πίσω τους!  ;D

marathon είπε:
Του κάνεις τη φορολογική του δήλωση? ;D
Όχι. Το πέτυχα στο ιντερνέτ όταν έψαχνα κάτι ωραία κορίτσια από Σιγκαπούρη.

In 1999, "Every Breath You Take" was listed as one of the Top 100 Songs of the Century by BMI.[30][31] In 2003, VH1 ranked the song the #2 greatest Break-up song of all time. And also as of 2003, Sting was still taking in an average of $2000 per day in royalties for the then 20-year-old song "Every Breath You Take."[32]

In October 2007, Sting was awarded a Million-Air certificate for 9 million airplays of "Every Breath You Take" at the prestigious BMI Awards show in London, with only Van Morrison's "Brown Eyed Girl" a close second at 8 million air plays.[33]

Το every breath you take είναι κομμάτι απο album των Police, όχι από προσωπική δουλειά του Sting.

Στα credits είναι βέβαια ο συνθέτης και στιχουργός του κομματιού, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ το κομμάτι χωρίς το guitar riff του Summers, τις περισσότερες φορές η ενορχήστρωση είναι εξίσου σημαντική με τη σύνθεση.

Και οι τρείς των Police πάντως ήταν μουσικάρες.

Τώρα , ως προς το πόσο πλουσιότερος γίνεται ο καθένας απο τα δικαιώματα, φαντάζομαι τι θα βγάζουν οι Stones με τόσες δεκαετίες που έχουν πίσω τους!  ;D
Ο Summers ωστόσο έμεινε με το θιρντ το λόνγκεστ.

atreu73 είπε:
Ο Summers ωστόσο έμεινε με το θιρντ το λόνγκεστ.
So what? Τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια Antreu...
meditation.gif

Waterfall-K είπε:
So what? Τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια Antreu...
meditation.gif
Σωστός. Τα πολλά λεφτά φέρνουν την ευτυχία. Ειδικά αυτά που βγαίνουν μόνα τους.

longshadow είπε:
Στο συνδεσμο που κοινοποιησε ο συμφορουμιτης απο την περιοδο των ηχογραφησεων ο παραγωγος και μηχανικος ηχου λεει τα εξης

Sting introduced 'Every Breath You Take' by way of a simple demo, consisting of himself singing over a Hammond organ part that would subsequently be replaced by Andy Summers's guitar (keyboards were never the strong suit of this band). The demo had been recorded in a small eight-track suite at North London's Utopia Studios and, according to Hugh Padgham, provided a solid delineation of the song in terms of the main riff, the vocal melody and the already-completed lyrics.

οποτε το ριφ πανω κατω ειναι του Στινγκ.

Επισης σε αλλο σημειο αναφερει και τον τροπο που ηθελε ο Στινγκ να παιχτουν τα ντραμς πραγμα στο οποιο ειχε αντιρρησεις ο Copeland γιατι ηθελε να τα παιξει με το δικο του τροπο.

Το να χρησιμοποιούμε αυτό το τραγούδι ως σημείο αναφοράς της μουσικής των Police δείχνει ότι δεν ξέρουμε και πολλά για την μπάντα. Ούτε καν τον δίσκο δεν έχουμε ακούσει ο οποίος έχει κάνα δυο πολύ "άλλα" κομμάτια...

Ακούστε κάτι παραπάνω. Δεν κάνει κακό.

Τώρα βέβαια αν κρίνουμε την μπάντα από το όνομα... τι να συζητήσουμε...

longshadow είπε:
Το ριφ είναι σύνθεση, όχι ενορχήστρωση, γαμώ τα ωδεία μέσα.

Waterfall-K είπε:
My point exactly.
meditate.gif
Ίσως δεν με κατάλαβες. Θεωρώ ηλιθιότητα να βγάζει κάποιος 2.000 την μέρα επειδή έτυχε να γράψει κάποτε ένα τραγούδι. Πρόσεξε όμως. Δεν θεωρώ ηλίθιο όποιον τα βγάζει. Δεν θεωρώ ηλίθιο και όποιον υποστηρίζει το δικαίωμα στο στρεβλό αυτό μεροκάματο.

Προσωπικά τους καλλιτέχνες τους θέλω μπατίρηδες και πεινασμένους γιατί θεωρώ ότι τότε κάνουν την καλύτερη δουλειά τους. Πρόσεξε όμως. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου.

atreu73 είπε:
Προσωπικά τους καλλιτέχνες τους θέλω μπατίρηδες και πεινασμένους γιατί θεωρώ ότι τότε κάνουν την καλύτερη δουλειά τους. Πρόσεξε όμως. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου.
Και το αφεντικο σου το ιδιο πιστευει για σενα. Πρόσεξε όμως. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back