- Πόντοι
- 38
ποτε μη λες ποτε ουτε δυο μερες δεν εχει!fleamail είπε:Μπά υπάρχουν και μεγαλύτερα, http://www.noiz.gr/index.php?topic=1205.0Aυτο το thread θα γινει σιγουρα το μακροσκελεστερο του Noiz..........
Θες να παιζεις finger style η slide?? Αν δεν με κατατοπισεις εσυ, εγω δεν μπορω να κανω τιποτα...if_it_is είπε:καλά και σε χαλάει να με κατατοπίσεις λίγο παραπάνω? ψάχνω τόση ώρα! ??? :-\Στο internet...θα την βρεις! ;D
Στα 2.000 παιρνεις μια φθηνη National, που ειναι η καλυτερη επιλογη νομιζω..
koraxprs είπε:Ας ανεβάσω κι εγώ μια...
My lady here, με το "σύντροφό"της.
Μετά χαράς! Μπορεί να αργήσει λίγο όμως γιατί τον "μαθαίνω" ακόμα ;D Το σίγουρο όμως είναι ότι και στα 5 watt άμα ανοίξει θέλω... ωτοασπίδες!![/offtopic]Τι λεει ο συντροφος? Αν μπορεις κανε μας ενα review!
Ωραία μόλις πιάσουμε το ρεκόρ Ηλία πές να ποστάρω (να τις διπλασιάσουμε τις σελίδες) !!!elavd είπε:
Kανενα δεν εφτασε μεσα σε δυο μερες τις 24 σελιδες.......................και ετσι και ποσταρει o taq τις δικες του θα φαει ολο το bandwidth..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Delavd είπε:
Άστα αυτά taq και δείξε την καινούρια!!........taq είπε:Ωραία μόλις πιάσουμε το ρεκόρ Ηλία πές να ποστάρω (να τις διπλασιάσουμε τις σελίδες) !!!![]()
Μαλλον για να κανει βιμπρατο τρεμολο πιεζοντας τη χορδη (σημειακη πιεση)boukas είπε:ffmakis για ποιο λόγο πέρασες ανάποδα τις χορδές στη γέφυρα στη λεσπολ; Αν είναι πες μπας και το κάνω κι εγώ στη δικιά μου
Θα τις αλλαξει ο καινουργιος ιδιοκτητης ;D ;Dboukas είπε:ffmakis για ποιο λόγο πέρασες ανάποδα τις χορδές στη γέφυρα στη λεσπολ; Αν είναι πες μπας και το κάνω κι εγώ στη δικιά μου
γιατί το ένα αποκλείει το άλλο?deadendmind είπε:Θες να παιζεις finger style η slide??
Θέλω να μπορώ σίγουρα να παίζω και στο ρεύμα.. από κει κ πέρα το στυλ που θέλω είναι γενικό! να πιάνει απο srdinas μέχρι kottke και εννοείται θα δοκιμάσω πριν πάρω και θα ψάξω..Μέχρι τώρα οι tricones μου έχουν κάνει κλίκ περισσότερο..Αν δεν με κατατοπισεις εσυ, εγω δεν μπορω να κανω τιποτα...Δωσε μερικες πληροφοριες γιατι μεσα σε duolian, triolian, singecones, tricones, wood/metal biscuit, full brass body, silverplated body και χιλια αλλα δυο, ειναι στανταρντ οτι θα χαθεις..
Οποτε πες:
-Τι μουσικη την θες
-Slide or fingerstyle
-Ηλεκτρικα η οχι
-Max budget.