ΚΟΥΚΛΑ!!Silot είπε:Nothing compares 2 u my love.... ;D ;D '57 VOS Cloud 9 Reissue
![]()
Για ξαναδές μερικές σελίδες πίσω....prang είπε:Και μία πρόταση, εκτός και αν βγαίνω εκτός θέματος.. Γιατί όχι και μπάσα;; Θα μου άρεσε να δω και τις υπόλοιπες "κούκλες", έστω και (βασικά) τετράχορδες. Όποιος έχει, ας ανεβάσει κάποια φωτογραφία, για να βλέπουμε οι υπόλοιποι και να σκουπίζουμε τα σάλια μας..
8) 8) 8)harilatron είπε:Μασιφ αλουμίνιο. Το έχω φτιάξει σε ένα τορνο με τα χεράκια μου 8)
DKALL νομιζω ειδα μια περιεργη κιθαρα, σαν κλασσική, yamaha στο βαθος ... ειναι αυτη? http://www.thomann.de/gr/yamaha_slg120nw_lab.htm
πώς παίζει? χρειάζεται ενίσχυση συνέχεια?
[/quote
Υπαρχει σε ακουστικη, κλασικη και κλασικη με φαρδυ μπρατσο , φυσικα αυστηρα ηλεκτροκλασικη , εχει προενισχυση επανω οποτε μπορεις να παιξεις με ακουστικα ,απευθειας στην κιθαρα.
Η πιο βολικη κιθαρα που ειχα ,εχω και μαλλον θα εχω στο μελλον
1,8 κιλα , την πιανεις απο παντου , δεν φοβασαι μηπως κτυπησει το
σωμα , εχει επανω τονε κοντρολ και reverb .
Για ηχο δεν σου λεω , πηγαινε στον Νακα , βαλτην σε ενα καλο ακουστικο ενισχυτη και ....μου λες μετα .....
Ρίχνει τους μαγνήτες "στεγνά" στην έξοδο.alderbody είπε:...πως λειτουργει? ???
ειναι concentric?
...tone, switch?
για 'ανοιξε φυλλα"... ;D
Αυτό θα πει ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΣ...harilatron είπε:Ρίχνει τους μαγνήτες "στεγνά" στην έξοδο.
Η κιθάρα αυτή δεν έχει volume ή tone.
χμμμμ.... πολυ ενδιαφερουσα συλληψη! (δικια σου επινοηση? ευγε Harilaτρε!)harilatron είπε:Ρίχνει τους μαγνήτες "στεγνά" στην έξοδο.
Η κιθάρα αυτή δεν έχει volume ή tone.