McCarty η κυρία; Τις ψήνω τρελλά τις goldtop..........backys είπε:Να βοηθησω και εγω.... ;D
...και brazilianmenelaos είπε:McCarty η κυρία; Τις ψήνω τρελλά τις goldtop..........Να βοηθησω και εγω.... ;D
.....και πότε την πουλάς;;; ;D ;D ;D ;Dbackys είπε:...και brazilianMcCarty η κυρία; Τις ψήνω τρελλά τις goldtop..........Να βοηθησω και εγω.... ;D![]()
αυτό εννοεί ο αλήτης ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dlongshadow είπε:
Ε μα τότε έπρεπε να ποστάρει την φωτογραφία μπρούμητα!!....όχι ανάσκελα!!.... ;D ;Dmenelaos είπε:αυτό εννοεί ο αλήτης ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ αυτή τη ζώνη πού τη βρήκες;;; κ πού μπορώ να τη βρω κ εγώ;;;;;ax1ss είπε:1. GIBson les paul studio
IR neck Brazilian freatboardlongshadow είπε:Ε μα τότε έπρεπε να ποστάρει την φωτογραφία μπρούμητα!!....όχι ανάσκελα!!.... ;D ;Dαυτό εννοεί ο αλήτης ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
την ειχα παρει απο ενα μαγαζακι στο Λονδινο που εφτιαχνε χειροποιητες κιθαρες 40.000 (σε δραχμες) και μαλιστα μου ειχαν πει πως εχουν κυκλοφορισει ή 40 ή 140 κομματιμα μονο! ;DΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ αυτή τη ζώνη πού τη βρήκες;;; κ πού μπορώ να τη βρω κ εγώ;;;;;