The Noiz Playmates! (ΗΟΤ)

45948914ws4.jpg

keep it low, man

deadendmind είπε:
Aφου δηλωσω πως δεν ξερω να παιζω κιθαρα, και πως ειναι ολες αγορασμενες απο τις εργατοωρες των σκλαβων που δουλευουν στις πετρελαιοπηγες του πατερα μου, ιδου η οικογενεια μου ως εχει σημερα. Μιας και ειμαστε...λιγοι ;D, δεν μπορω να ξεχωρισω καποια...

Το dobro μου...

P1010714.jpg

ποπο ρε φίλε ζημιάααα!! έχεις σχεδόν τις κιθάρες που ονει-ρεύομαι! όλες τέλειες αλλά αυτό το dobro μου έσκισε τα σωθικά!! μπορείς να μου δώσεις info για να ξέρω που να το ψάξω όταν πάω για dobro?? Πανικός σου λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! :o :o :o

Οντως αυτη η κιθαρα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!  :o :o

deadendmind είπε:
Ποσα λευτα σκοπευεις να δοσεις;
Δεν είναι για τώρα αλλά όταν θα μπορώ να πάρω dobro (υπολογίζω σε 3-4 χρονάκια) θέλω να ξέρω που θα τη βρω.. θα έδινα και 2000 αν τα άξιζε και παικτικά! ποιας εταιρίας είναι? Ελλάδα φέρνουν?

Στο internet...θα την βρεις! ;D

Στα 2.000 παιρνεις μια φθηνη National, που ειναι η καλυτερη επιλογη νομιζω..

harilatron είπε:
θα ηταν πολυ ενδιαφερον ενα clip με τις 6 θεσεις διαδοχικα να ακουσουμε τι κανει το "εργαλειο"...  :)
οπως επισης και κλιπακια με τη gibson!!!! περασε ασχολιαστο μαλιστα το γεγονος οτι παιζεις και με gibson! εντυπωσεις?

Μ'αρέσεις ρε Χαρίλατρε γιατί κάνεις τα εύκολα δύσκολα! Γιατί δεν έβαζες ένα απλό blend pot ωρέ; Αθήνα μέσω Τρικαλων πήγες!

Όσο για την ΚΙΘΑΡΑ είσαι πολύ κωλόπαιδο τελικά.

deadendmind είπε:
Στο internet...θα την βρεις! ;D

Στα 2.000 παιρνεις μια φθηνη National, που ειναι η καλυτερη επιλογη νομιζω..
καλά και σε χαλάει να με κατατοπίσεις λίγο παραπάνω? ψάχνω τόση ώρα! ??? :-\

Στην 12, στην 12.................

Aυτο το thread θα γινει σιγουρα το μακροσκελεστερο του Noiz..........μηπως να ανοιξουμε και αλλο ενα με τις πεταλιερες/ενισχυτες μας???? :P :P :P :P :P :P

Alter είπε:
εδω θα βρεις αρκετες πληροφοριες για dobros resonators κ.τ.λ.

http://www.resoguit.com/
thanks! η δικιά του όμως τι μάρκα είναι?? με έχει πωρώσει!

μηπως να ανοιξουμε και αλλο ενα με τις πεταλιερες/ενισχυτες μας?
ΜΕΣΑ!!!!
πάμε! κι εγώ!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back