εγω θα ελεγα, πλουραλιστικα μινιμαλιστικο!!!!elavd είπε:Αυτό θα πει ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΣ...
deadendmind είπε:Aφου δηλωσω πως δεν ξερω να παιζω κιθαρα, και πως ειναι ολες αγορασμενες απο τις εργατοωρες των σκλαβων που δουλευουν στις πετρελαιοπηγες του πατερα μου, ιδου η οικογενεια μου ως εχει σημερα. Μιας και ειμαστε...λιγοι ;D, δεν μπορω να ξεχωρισω καποια...
Το dobro μου...
![]()
Δεν είναι για τώρα αλλά όταν θα μπορώ να πάρω dobro (υπολογίζω σε 3-4 χρονάκια) θέλω να ξέρω που θα τη βρω.. θα έδινα και 2000 αν τα άξιζε και παικτικά! ποιας εταιρίας είναι? Ελλάδα φέρνουν?deadendmind είπε:Ποσα λευτα σκοπευεις να δοσεις;
καλά και σε χαλάει να με κατατοπίσεις λίγο παραπάνω? ψάχνω τόση ώρα! ??? :-\deadendmind είπε:Στο internet...θα την βρεις! ;D
Στα 2.000 παιρνεις μια φθηνη National, που ειναι η καλυτερη επιλογη νομιζω..
ααααα! αψογο! και το άλλο ? :-* Και το άλλο ειναι ωραίο!kwstas79 είπε:Στην 12, στην 12.................
thanks! η δικιά του όμως τι μάρκα είναι?? με έχει πωρώσει!Alter είπε:
πάμε! κι εγώ!ΜΕΣΑ!!!!μηπως να ανοιξουμε και αλλο ενα με τις πεταλιερες/ενισχυτες μας?
Παμε για ενα Test drive ???exarhos είπε:ΚΟΥΚΛΑ!!Nothing compares 2 u my love.... ;D ;D '57 VOS Cloud 9 Reissue
![]()
(κρυψτην πριν την δει ο φιλος μου ο Φιρμακης)
Μπά υπάρχουν και μεγαλύτερα, http://www.noiz.gr/index.php?topic=1205.0fenderiarhs είπε:Aυτο το thread θα γινει σιγουρα το μακροσκελεστερο του Noiz..........