- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Έχω!Οχι. Η χρονια ορισημο ειναι το 73 που απαγορεύτηκε ο γυρος ντονερ
Έχω!Οχι. Η χρονια ορισημο ειναι το 73 που απαγορεύτηκε ο γυρος ντονερ
Ντονερ ντελουξΈλα ρε θηρίο ...
Έχεις ντονέρ του 73? :classic_ohmy:
Ντονερ ντελουξΈλα ρε θηρίο ...
Έχεις ντονέρ του 73? :classic_ohmy:
Άσχετο, αλλά αν βάλεις μια AI μηχανή να σου δημιουργήσει ένα ντονέρ του 1973, το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω:Γύρο του 73?
Εεεμ... θα μπορούσα παρακαλώ να έχω ένα Jazz Bass, 09/62;Άσχετο, αλλά αν βάλεις μια AI μηχανή να σου δημιουργήσει ένα
Ωχχχ... δεν μας τα λέει καλά το AI ?Για πες, έπεσε καθόλου κοντά??
Κοίτα, έχει να μάθει ακόμα πάρα πολλά. Σε τεχνικές εξειδικευμένες λεπτομέρειες ακόμα το παλεύει, αλλά σε εκατομμύρια άλλα θέματα δημιουργεί απίστευτα πράγματα. Τι θα έλεγες πχ για έναν Παρθενώνα φτιαγμένο από τυρί, ένα ζώο που βγαίνει από συνδυασμό κουνελιού και δελφινιού, ή από αλεπού και αετού? Θα ήθελες ίσως ένα υβρίδιο από βόδι μπαμπά και οχιά μαμά, ή από καμήλα και τίγρη? Κανένα πρόβλημα...?Ωχχχ... δεν μας τα λέει καλά το AI ?
Εμένα με στεναχώρησε το 6χορδο.Ούτε καν JB δεν είναι αυτό. Θέλει και να κυριαρχήσει επί της ανθρωπότητας... Εντελώς άμπαλο λαίμαι...
Εμένα με στεναχώρησε το 6χορδο.
Μπορείτε να γίνετε πιο σαφείς, περιγράφοντας τι ακριβώς θέλετε με μια πρόταση. Αφήστε απ'έξω εξειδικευμένες τεχνικές λεπτομέρειες που το ΑΙ δεν μπορεί να γνωρίζει (ακόμα). Πχ, "an electric guitar made by green granite":Εμένα με στεναχώρησε το 6χορδο.
A picture of the sound a tear of joy makes when it gracefully bounces off the gossamer bubble of an idle reverie.Γράψτε μου κάτι κουφό στα Αγγλικά, αφήστε έξω τα μουσικά όργανα.