- Πόντοι
- 4,208
Λες να έχει πάρει το μπράτσο?mikeguitar είπε:Καλά αυτο διορθώνεται όμως με το truss rod.
Τι custom shop και αηδίες ... :

Λες να έχει πάρει το μπράτσο?mikeguitar είπε:Καλά αυτο διορθώνεται όμως με το truss rod.
Τι φταίει όμως και είναι τοσο ψηλό το action ;Γιατι ουτε και εμενα μ'αρεσει το ψηλό.Θέλει πειραγμα το nut η το saddle ;Πωπω βγαινουμε και off topic τώρα.fusiongtr είπε:Λες να έχει πάρει το μπράτσο?
Τι custom shop και αηδίες ... :![]()
όχι ρε συ...μη σου περνάνε τέτοιες ιδέες...mikeguitar είπε:Πωπω βγαινουμε και off topic τώρα.
BlackCrow81 είπε:FRED STUART FOUNDERS DESIGN HERRINGBONE TELECASTER
![]()
http://www.fendercustomshop.com/guitars/telecaster/fred-stuart-founders-design-herringbone-telecaster-african-blackwood-fingerboard-natural/
Στο 12ο ταστο στη μι μπαχο 7 χιλιοστά θα ελεγα εγώ...Πες αν θα το χαμηλώσεις και πως.Πνοή και Νύξη είπε:Τι ψηλο action που το είδατε βρε? (mini quiz: πόσο είναι το action στην κιθάρα της φωτό κάτω?)
Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.mikeguitar είπε:Καλά αυτο διορθώνεται όμως με το truss rod.Άμα είναι και πολύ χαμηλό ταστάρει.Όλα θέλουν το μάστορα τους πάντως.Έτσι κι'αλλιώς η fender πάντα εχει λιγο μεγαλυτερο action.Ας ειναι το μόνο πρόβλημα.
Ήμουνα σιγουρος ότι θα σχολίαζες για τη fender.Έχοντας όμως τόση εμπειρία(εσύ)θα περίμενα να ελεγες κάτι που θα ήταν on topic.Οπως εκανα και εγω ακόμα και αν εκανα λαθος δεν είναι αυτος ο τροπος για να διορθωθεί.Θα προτιμούσα να μάθω τη γνωμη σου πανω σε αυτα τα οργανα που παρεθεσε ο BlackCrow81.Τώρα οσο για το καλυτερα να μασάω νομίζω τα υπεράριθμα posts σου δίνουν την απάντηση από μόνα τους.Superfunk είπε:Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
ΟΛΑ όσα έγραψες είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λάθος.mikeguitar είπε:Ήμουνα σιγουρος ότι θα σχολίαζε για τη fender.Έχοντας όμως τόση εμπειρία θα περίμενα να ελεγες κάτι που θα ήταν on topic.Οπως εκανα και εγω ακόμα και αν εκανα λαθος δεν είναι αυτος ο τροπος για να διορθωθεί.Θα προτιμούσα να μάθω τη γνωμη σου πανω σε αυτα τα οργανα που παρεθεσε ο BlackCrow81.Τώρα οσο για το καλυτερα να μασάω νομίζω τα υπεράριθμα posts σου δίνουν την απάντηση από μόνα τους.
Ξέρω τι έκανα λάθος καθώς μου το επισήμαναν και άλλα μέλη με τα posts σου και με τον ωραίο τους τρόπο.Δεν μας είπες ομως την αποψη για αυτες τις κιθαρες custom shop,και πως σου φαίνεται το setup τους ;Superfunk είπε:ΟΛΑ όσα έγραψες είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λάθος.
Δηλαδή δεν έπιασες ούτε ένα στα τρία
Αν βρεις ΤΙ έγραψες λάθος κερδίζεις δύο βαθμούς.
Οποιοδήποτε μπορεί να κρίνει το σετ απ μιας κιθάρας από ένα βίντεο χαραμιζεται, πρέπει να ανοίξει κανά γραφείο μέντιουμ να κονομησει.mikeguitar είπε:Ξέρω τι έκανα λάθος καθώς μου το επισήμαναν και άλλα μέλη με τα posts σου και με τον ωραίο τους τρόπο.Δεν μας είπες ομως την αποψη για αυτες τις κιθαρες custom shop,και πως σου φαίνεται το setup τους ;
Ήσουν όντως σκληρός, γιατί βρήκε τα άλλα δύο.Superfunk είπε:Τέλος πάντων ίσως ήμουν σκληρός μαζί σου
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
1.το action δεν ρυθμίζεται με το truss rod (θα μας διαβάσει κάβας νιουμπης και θα καταστρέψει την κιθάρα του και θα μας κυνηγάει)
2 .χαμηλό actiοn δεν σημαίνει απαραίτητα τασταρισμα
3.οχι οι Fender δεν έχουν υψηλότερο action
1.ΕντάξειSuperfunk είπε:Τέλος πάντων ίσως ήμουν σκληρός μαζί σου
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
1.το action δεν ρυθμίζεται με το truss rod
2 χαμηλό actiοn δεν σημαίνει απαραίτητα τασταρισμα
3.οχι οι Fender δεν έχουν υψηλότερο action
Κανένα 3άρι mm. ... :Πνοή και Νύξη είπε:πόσο είναι το action στην κιθάρα της φωτό κάτω?
2,1mm low E. Kι εγώ ξεγελιέμαι πολλές φορές από φωτό που βλέπω, υπό κάποιες γωνίες. Ακόμη και κάποια όργανα που πιάνω στα χέρια μου, μοιάζουν να έχουν πολύ ψηλό action, αλλά στην ουσία έχουν χαμηλό-αλλά ψηλά τάστα=μακριά η χορδή από την ταστιέρα.fusiongtr είπε:Κανένα 3άρι mm. ... :![]()
Εγώ υπολόγισα με βάση το πάχος του τάστου .... :Πνοή και Νύξη είπε:2,1mm low E. Kι εγώ ξεγελιέμαι πολλές φορές από φωτό που βλέπω, υπό κάποιες γωνίες.
Εγώ μάλλον εβαλα και το παχος των κλειδιών.Τελικά από καμια φωτογραφία δεν γίνεται να βγει συμπερασμα.fusiongtr είπε:Εγώ υπολόγισα με βάση το πάχος του τάστου .... :![]()
Αυτή θα διαλέξω και γω με τα διαφορετικά για τη θεματολογία της fender ξύλαBlackCrow81 είπε:FRED STUART FOUNDERS DESIGN HERRINGBONE TELECASTER
![]()
http://www.fendercustomshop.com/guitars/telecaster/fred-stuart-founders-design-herringbone-telecaster-african-blackwood-fingerboard-natural/
κ εγω αυτη θα διαλεξω...θα τσακωθουμε! ;DΒεβαια κατι μου λεει οτι θα ναι βαριουτσικη!nasokosm είπε:8Αυτή θα διαλέξω και γω με τα διαφορετικά για τη θεματολογία της fender ξύλα
Πολύ προσεγμένη και στα χρώματα, ιδιαίτερα το καπάκι πολύ διαφορετικό για ηλεκτρικό όργανο
και ειναι και tele![]()