• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Classic Rock band @ AREA22 stage Νεα Σμυρνη Σαββατο 14-3-2015

pericles

Μέλος
Πόντοι
98
Αυτη την φορα παιζουμε στον νεο χωρο AREA 22 στη Νεα Σμυρνη !!

Ειναι μια ''συναυλια'' επετειακη για τον Μακη Τσιγαντε που εκει ( Πρωην Ορυχειο ) ειχε παρουσιασει τον δισκο του : Γκρεμιζω τους τοιχους .

Η μπαντα δεν θα παιξει blues αφου το event θα ανοιξει η εξαιρετικη blues μπαντα ΝΟ ΝΑΜΕ BLUES BAND!!Ωρα εναρξης 22:00.Εισοδος 8 ευρω!!

O xωρος ειναι το παλιο Ορυχειο που ανανεωθηκε ωστε να δεχεται 400 ατομα  και εκσυγχρονιστηκε ηχητικα αλλα και σε back line !

Mπορειτε να ενημερωθειτε στο :www.area22.gr & facebook : area22stage

Το playlist περιλαμβανει classic rock ρεπερτοριο , 5 κομματια απο τον δισκο του Μακη Τσιγαντε '' γκρεμιζω τους τοιχους '' καθως και επιλεγμενα κομματια απο το συγχρονο Ελληνικο ροκ ρεπερτοριο .Μολις 60 μετρα απο το Τραμ -Αγιας Φωτεινης 22 διπλα στο Παρκινγκ της Πλατειας Νεας Σμυρνης!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ιδου και η αφισα του event!

area22makis.jpg

Εσυ εισαι στην αφισα ωρε Περικλη? Τον ντραμερ τον κανεις-δεν τον κανεις 25-30 χρονων... ;D

Last edited:
Eγω ειμαι αλλα οχι τωρινη (πριν15 χρονια ετσι ημουν ) !!Μεγαλωσαμε και μυαλο δεν βαλαμε!! ;D

Αλλα αυτο μας κραταει ορθιους το live Oλοι οσοι παιζουν σε μεγαλη ηλικια σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου ,οποιαδηποτε μουσικη απο εκει αντλουν δυναμη !!Απο το live!!EΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ διψαμε για  νεο live(αιμα;) ;)

Φυσικα. Ηδη το κανονιζω αλλα...

Οι συνδαιτυμονες απαιτουν:

Μπυρα βαις (να μην ξεμεινουμε οπως συνηθως)

Πατατακια (ξερεις... μπολακι σαλατιερας)

και το κοκκινο μαντιλι-φουλαρι, οτι τελος παντων φορας στην αφισα.  8)

Οσον αφορα την μαντηλα-μπαντανα ειναι οκ.Πατατακια & μπυρα κανονιζονται επισης  ;D

Κομπλε! Αφου θα υπαρχουν αυτα, παιξτε οτι θελετε μια χαρα θα ειμαστε. ;D

Μαντιλα-μπαντανα εεε? Οχι το σκουφακι το κοκκινο. Αυτο δεν μετραει!

Ενα δειγμα απο τα κομματια του Μακη Τσιγαντε που θα παιξουμε αποψε !!

Έβλεπα το γκρεμίζω τους τοίχους και εκεί στο 1,35 περίπου σκέφτηκα πως ο Περικλής έχει γίνει ιδιαιτέρως ελκυστικός λαίμαι  ;D ;D ;D

Στον δισκο δεν εχω γραψει εγω  (προγραμματισμενα ειναι) στην φωτο ειναι αλλος (οπως βλεπεις αυτος εχει μαλλια εγω οχι) Το κομματι σου αρεσε; ;)

Kαλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!! Απλα γραφω για να ευχαριστησω τους φιλους :Digisilence &Gvour που με ετιμησαν δια της παρουσιας τους το Σαββατο !!Ελπιζω να περασαν καλα!Δεν τους ειδα μετα το τελος του live!!

To Αrea 22 αποδειχθηκε πολυ μεγαλο για μας αφου κοπηκαν 80 εισητηρια και καμια 20 τσαμπατζηδες = 100 περιπου ατομα και φαινοταν μισοαδειο!!Απο τα 100 περιπου ατομα τα 75 ηταν δικοι μας !!Χωραει 380 ατομα στριμωγμενα και 250 ανετα!!Προτιμω τα μικροτερα μαγαζια οπου το κεφι αναβει γρηγοροτερα και ευκολοτερα!!Εν πασει περιπτωσει νομιζω οτι παιξαμε καλα και ο κοσμος μας εφυγε ευχαριστημενος !!Η αλλη μπαντα που επαιξε ανοιγοντας το event μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις !!Καθαρο ,δεμενο παιξιμο. Ενας εξαιρετικος μπασιστας- τραγουδιστης και πολυ καλες κιθαρες ,ο συναδελφος ντραμερ ''ρολοι''!!Αυτα!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back