Απογοητευση' date=' πιο αθλιο σοου δεν εχω δει στην ζωη μου με αποκορυφωμα τα τερατα (ζητω συγνωμη για τους λατρεις αυτης της μουσικης αλλα ρε παιδια ειναι για αλλου) και μη μου πειτε οτι τους ψηφισαν για το ωραιο τους τραγουδι, για να χλεβασουν περρισοτερο τον διαγωνισμο που στο συνολο του ειναι αθλιος. Ψηφος αντιπερασπισμου ηταν.[/quote']
Νομιζω οτι εισαι λιγο "κομπλεξικος" με αυτην την μουσική... Φαντασου ολους τους ροκομεταλλαδες της υφηλιου που περιθωριακους μας ανεβαζουν κολλημενους μας κατεβαζουν. Ολοι αυτοι λοιπον φετος ειχαν εναν τροπο να δειξουν οτι ειναι πολλοι οτι μπορουν να διεκδικουν θεση αναμεσα στα υπολοιπα ειδη...
Δηλαδη ελεος το ροκ εχει μια ιστορια μισου αιωνα και ακομα ολοι το θεωρουν εφηβικο παραπτωμα (εγω δηλαδη που ειμαι 25 τι ειμαι
Και αυτο λοιπον καναμε. μαζευτηκαμε ολοι με τα φιλαρακια μας και τα μπυρονια μας, αγκαλια με τα μουσικα μας οργανα που οι περισσοτεροι "σταρ" δεν ξερουν ουτε να κολλανε ενα καλωδιο, ψηφισαμε τους Lordi και δειξαμε οτι υπαρχουμε.
Αν εσυ το θεωρεις αντιπερισπασμο τοτε δυστηχως ανηκεις σε μια κατηγορια ανθρωπων που μιλανε χωρις να γνωριζουν.. Οι Lordi ειναι μπαντα με ιστορια 15 ετων με τουρνε, με 5.000.000 πωλησεις με αφωσιωμενο κοινο και τους στηριξαμε ολη η μεταλλικη κοινοτητα (τσσσσ πως τα λεω) με σκοπο να βγουν.
Δεν ψηφισαν πιτσιρικια οπως πολλοι θελουν να πιστευουν, ψηφισαν συνηδητοποιημενοι μουσικοι.
Ναι ειμαι βεβαιως.πραγματικά νομίζεις ότι οι lordi βγήκαν επειδή τους ψήφισαν "συνειδητοποιημένοι μουσικοί";
Εκει που θα ειταν τωρα ολοι σχεδον οι υπολοι διαγωνιζομενοι αν δεν φαινοταν το μπουτακι. Τουλαχιστον αυτοι το εκαναν και πριν τη Eurovision και οχι μονο για το show της βραδιαςΔηλαδή χωρίς το image που έχουν θα βγαίνανε; και αν είναι έτσι γιατί τόσες φορές που πάει κάποιος τραγουδιστής με πραγματικά καλή φωνή και αξιοπρεπές κομμάτι δεν κερδίζει;
Σαφως και για αυτο το λογο κερδισαν.Οι lordi κέρδισαν γιατί ήταν διαφορετικοί και τους ψήφισαν όλοι οι ροκομεταλάδες.
Οχι δεν ειναι. Η μαλλον ειναι γενικα αλλα στην συγκεκριμενη κατασταση ειταν οτι επρεπε για να ξυπνησει ο κοσμοςτο αηδιαστικό κόμπλεξ των ροκάδων/μεταλλάδων που ψηφίζουν ένα group μόνο και μόνο γιατι παίζει hard rock είναι απίστευτα γελοίο κατά την ταπεινή μου άποψη.
Μπορεις αλλα εγω δεν θα το εκανα. Ειναι σαν τις εκλογες. μια φορα σου δινουν τηο δικαιωμα να πεις την γνωμη σου και δεν θα την πεις; Εγω την ειπα παντως και χαιρομαι που ολο φαγαν την ψυχρολουσιαΔηλαδή επειδή εγώ ακούω κυρίως rock δε μπορώ να πω ότι ένα pop κομάτι ήταν καλύτερο από το συγκεκριμένο glam κομάτι και να το ψηφίσω;
Δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν αλλα μαλλον δεν καταλαβες καλα.Οι Lordi ανοικουν αλλου' date=' στο κοινο τους και σε αυτους που τους εχουν αναδειξει.
Θα σου αρεσε σε μια συναυλεια heavy να ειναι gest star o τζορτζ μαικλ, χαχαχαχαχα αυτο θελω να πω.....
Αλλα τελικα εσυ μου φενεται οτι εισαι κομπλεξικος-η με την μουσικη που ακους με τον τροπο που την υπερ αμυνεσαι.
Για την μουσικη παιδια μου δεν μπορεις να λες γιατι δεν ξερεις. Αν εισαι 25 εγω ειμαι 31 και εχω μεγαλωσει με αυτην την μουσικη που σου αρεσει να ακους αλλα μου αρεσει να βαζω και τα πραγματα στην θεση τους εκει που ανηκουν.[/quote']
Αν σε Heavy Metal festibal εβγαινε νικητης ο George Michael μαγκεια του.. Θα μου ελεγε οτι εχει πολλους οπαδους που τον αναδειξανε.
Δεν προσβληθηκα καθολου απλα παρακολουθω μερες τωρα τα μιντια και το μονο που εχουν να πουν ειναι οτι τους ψηφισανε τα πιτσιρικια.
Για την μουσικη σου παιδει α δεν ανεφερα τπτ. Σορρυ αν παρεξηγηθηκα, ο καθενας ακουει οτι θελει.
Υπεραμυνομαι τη μουσικη μου διοιτι θεωρω γελοιο να υπαρχουν τοσα ατομα που την ακολουθουν και ομως στην Αθηνα υπαρχουν 5 μαγαζια να βγεις και 3 σκυλαδικα ανα τετραγωνο.
ΥΓ. Και ο ορος guest star ειταν λιγο ακυρος. Ειρθαν να διαγωνιστουν οχι να κανουν εδικη εμφανιση στα πλαισια της διωργανωσης.
ΥΓ2. Οι Lordi δεν ανηκουν αλλου. ανηκουν στο μουσικο στερεωμα αι απο τη στιγμη που ειταν ευρωπαικος διαγωνισμος τραγουδιου ειχαν καθε δικαιωμα να συμετασχουν. Μεγαλυτερο απο Τουρκια η Ισραηλ που δεν ειναι καν στην Ευρωπη.
1. Α, ναι, ok, αυτό προφανώς ισχύει. Πουλάει το πακέτο του όπως μπορεί ο καθένας. Απλά εννοούσα ότι αν ήταν να κερδίσουν από τους συνειδητοποιημένους μουσικούς τότε το image δε θα έπαιζε κανένα ρόλο.Εκει που θα ειταν τωρα ολοι σχεδον οι υπολοι διαγωνιζομενοι αν δεν φαινοταν το μπουτακι. Τουλαχιστον αυτοι το εκαναν και πριν τη Eurovision και οχι μονο για το show της βραδιας
Οχι δεν ειναι. Η μαλλον ειναι γενικα αλλα στην συγκεκριμενη κατασταση ειταν οτι επρεπε για να ξυπνησει ο κοσμος
Μπορεις αλλα εγω δεν θα το εκανα. Ειναι σαν τις εκλογες. μια φορα σου δινουν τηο δικαιωμα να πεις την γνωμη σου και δεν θα την πεις; Εγω την ειπα παντως και χαιρομαι που ολο φαγαν την ψυχρολουσια
Και σιγουρα τεχνικα δεν ειναι και καμια groupara αλλα μηπως ειταν οι Kiss; Κι ομως ορισανε ολοκληρες μουσικες κατευθυνσεις την στιγμη που πχ η Παπαριζου οριζει τη φουστανι να φορανε τα κοριτσακια.
Θα σου αρεσε σε μια συναυλεια heavy να ειναι gest star o τζορτζ μαικλ' date=' χαχαχαχαχα αυτο θελω να πω.....[/quote']
Γιατί να μη μου αρέσει δηλαδή; Ok, για τον george michael δεν τρελλαίνομαι, αλλά αν ήταν ο robbie williams θα μου άρεσε και πάρα πολύ μάλιστα. Προφανώς αυτό δε γίνεται γιατί δεν το βλέπουν όλοι έτσι και θα φάει μπουκάλια ο άνθρωπος, αλλά εγώ αν πχ έκανα μια συναυλία (ως μουσικός, όχι ως παραγωγός), θα μου άρεσε πολύ να βγεί στη σκηνή μαζί μου κάποιος τέτοιος μουσικός, και ΟΧΙ για να "σοκάρω" τον κόσμο, αλλά γιατί μου αρέσει η μουσική του.
@ChaostarΘα μπορούσα να σου πω πολλά' date=' αλλά θα είμαι λακωνικός: μην κρίνεις τους ανθρώπους από την μουσική που ακούν και ειδικά όταν ακούν αυτή που ακούς και εσύ και (ακόμη πιο ειδικά) όταν είσαι τόσο νέος. Στην ηλικία σου υπάρχει πολύ μιμητισμός, δηλαδή στις παρέες ο ένας μιμείται τον άλλο. Σύντομα, πολύ σύντομα αφού είσαι 25, θα διαπιστώσεις ότι θα βρεθείς στη θέση του Τρούμαν στο "Τρούμαν Σώου", να είσαι το μόνο αληθινό πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο (σου).
Φιλικά[/quote']
Ρε παιδια δεν εκρινα κανεναν . Απλα θεωρω σημαντικο το γεγονος με τους Lordi και υπερ της ροκ μουσικης/κουλτουρας/νοοτροπιας.
Sorry αν φανηκε κατι αλλο.
Όχι, σε μένα τουλάχιστον όχι Επ'αυτού συζητούσα κι εγώ Συμφωνώ βέβαια απόλυτα με όσα είπε ο eyeΡε παιδια δεν εκρινα κανεναν . Απλα θεωρω σημαντικο το γεγονος με τους Lordi και υπερ της ροκ μουσικης/κουλτουρας/νοοτροπιας.
Sorry αν φανηκε κατι αλλο.
@Chaostar...όταν είσαι τόσο νέος. Στην ηλικία σου υπάρχει πολύ μιμητισμός' date=' δηλαδή στις παρέες ο ένας μιμείται τον άλλο. Σύντομα, πολύ σύντομα αφού είσαι 25, θα διαπιστώσεις ότι θα βρεθείς στη θέση του Τρούμαν στο "Τρούμαν Σώου", να είσαι το μόνο αληθινό πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο (σου)...[/quote']
:!:
Όχι τόσο μεγάλες κουβέντες τέτοιες ώρες ρε παιδιά... Λυπηθείτε μας!
.Και το "νινι" να βγαζαμε' date='παλι το δωδεκαρι απο την κυπρο θα το χαμε,οτι συμβαινει και με τις αλλες συμμαχιες....ε να τον χεσω τον διαγωνισμο της ηλιθιοτητας......
:evil:[/quote']
Γλυκο μου αγορι...αν εβγαινε η βισση με το νινι της....για να τραγουδησει....βροχη θα επεφταν τα 12αρια....!!!!!!!!!
Αλλα που....οι συντηριτικουρες.....!!!!!!! 8O 8O