O διαγωνισμός αυτός, έχασε τον προσανατολισμό του εδώ και χρόνιο. Το είδαν εμπορικά οι τύποι τα τελευταία χρόνια, αλλά το κοινό τους "τιμώρησε".
Πολλές συμμετέχοντες χώρες προσπάθησαν φανερά πλέον φέτος να τον απαξιώσουν σαν διαγωνισμο, αν και τσάμπα παιδεύτηκαν γιατι είναι απαξιωμένος από μόνος του. Οι συμμαχίες χωρών στηνψηφοφορία, τα εμπορικά κομμάτια, γενικώς ο θεσμός της eurovision θα μπορούσε να είχε πιο ουσία, σαν ιδέα δεν είναι άσχημος κια γενικώς το ευρύ κοινό ασχολείται.
Έλεος ρε παιδιά, ναι η Αννα Βίσση είναι μία τραγουδίστρια με πορεία, και ο πιο δύσπιστος και εχθρός των μπουζουκτσούδων, θα το παραδεχόταν, ο Καρβέλας, είναι ένας συνθέτης και αυτός με μια αλφα πορεία στο ελληνικό τραγούδι, αλλά γιατί τους αναθέσαν κάτι τέτοιο, αφού το αποτέλεσμα ήταν βέβαιο απ την αρχή? Ούτε οι ίδιοι δεν θα πιστεύαν ότι θα πέρναν θέση, αποτώ πως η Βίσση που σίγουρα δεν είναι χαζή, είναι της πιάτσας, ρίσκαρε να χαλάσει το image της, σε μία καταδικασμένη εκ των προτέρων συμμετοχή. Ευτυχώς οι μαϊντανοί, οι γνωμοπλάστες δημοσιογραφίσκοι, και οι ειδήμονες κριτές των καλλιτεχνικών δρώμενων της χώρας , αυτοί οι ρεμπεσκέδες της ελληνικής ψευτογκλαμουριάς, το πήραν ψύχραιμα, και δεν αρχίσαν ακόμα το κράξιμο εκτός απο αυτόν τον καραγκιόζη (συγνώμμη για τον χαρακτηρισμό, ας με μυνήσει), Λοβέρδο δημοσιογράφο που τώρα το πρωι την έκραξε την Βίσση άσχημα. Ασε μας ρε μεγάλε, κοίτα το γελοίο το συνάφι σου και άς την αυτή, και εγώ δεν τρελαίνομαι για Βίσση και Βανδη, αλλά κάτι έχουν προσφέρει στο τραγούδι, εσύ ρε κακομούτσουνε, βλάκα τί έχεις προσφέρει στην ενημέρωση?
Η Εurovision είναι ένα show, που κάποιο άνθρωποι δούλεψαν γι αυτό και εμείς θα το πληρώνουμε 12.000.000 euro αρκετά χρόνια, οπότε εγώ αφου πληρώνω και δεν μπορώ να το αποφύγω, τουλάχιστον το βλέπω και το φχαριστιέμαι, είναι κάτι σαν τον βιασμό.
Θα ήθελα τους υπευθύνους της μονοφωνικής ακόμα ΕΡΤ (θα γεράσω και δεν θα ακούσω στερεοφωνικό ήχο απο δαύτους, τοσα λεφτά μας τρώτε, μέχρι και πάγια σας δίνουμε ρε ξεφτίλες και μόνο κανα χιλιοπαιγμένο ντοκυμαντέρ σας αξίζει, γίνετε στερεοφωνικοί επιτέλους,), να βγάλουν τις παρωπίδες που ενιοτε φοράνε και να αναζητούσαν μια πιο φρέσκια συμμετοχή, όπως αυτή της Παπαρίζου, που σίγουρα αυτή μας έφερε τον διαγωνισμό εδώ μαζι με τον Δαντη που αξιοποίησε το ντέμο του άλλου του κακομοίρη, αρα τα ντέμο που δίνουμε και παρακαλάμε, τελικά τα ακούνε κάποιοι, πριν τα πετάξουν στα σκουπίδια, κάτι είναι και αυτό.
Μην φοβάστε το εναλλακτικό,
Εγώ λέω μπράβο στους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους πρωτότυπους, το βραβεία πάει δικαιωματικα στα τέρατα και του χρόνου θέλω να δώ πως αυτή η ετυμηγορία του κοινού θα επηρεάσει τις επιλογές, των χωρών, όπως λέει και ο Χελάκης ...........δεν το περιμένανε!!
Εχθές στον Κίτρινο τύπο, μόνο ο Ανεβλαβής έθεσε σωστά το θέμα της Eurovision, δεν είναι μουρλός και αρτηριοσκληρωτικός βρωμόγερος τελικά, ξέρει τι λέει ο doctor!!
Εμένα η Eurovision μ αρέσει, τι γκομενάρες είναι αυτές που "παίζουν" μέσα!!! :lol: