- Πόντοι
- 16
Καλά elavd, με το βιντεάκι με τους Ζεππελιν έμεινα
!
Μα καλά τίποτα δεν γράψαν δικό τους???

Σχετικα με αυτο αλλα καπως offtopic με το υπολοιπο θεμα, σ ενα αλλο πιο παλιο θεμα ειχε τεθει υπο αμφισβητηση το ονομα των Led Zeppelin και το ποσο "μεγαλο" ειναι, θεωρειται κτλ..Don_Pasquale είπε:Καλά elavd, με το βιντεάκι με τους Ζεππελιν έμεινα![]()
!
δεν ειναι μονο οι Ζεπελιν.ΟΛΑ τα βρεττανικα γκρουπ των 60s "δανειζονταν" μπλουζ τραγουδια απο τους ,στην κυριολεξια...μαυρους μπλουζμεν... :Don_Pasquale είπε:Καλά elavd, με το βιντεάκι με τους Ζεππελιν έμεινα![]()
!
Ναι, ναι, λαθος λεξεις χρησιμοποιησα και συγγνωμη.playloud είπε:Οχι, οχι, εγω ημουν.
Δεν τους απαξιωνω κι ουτε θεωρω οτι δεν ηταν καλοι (ασχετα αν δεν μ αρεσουν ΕΜΕΝΑ τοσο) αλλα το ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι ειναι απο τις πλεον ΥΠΕΡεκτιμημενες μπαντες ever, που σε καμμια περιπτωση δεν αξιζαν ΤΟΣΑ που ολοι λενε.
Το οτι ο Page ομως εβαζε την τζιφρα του πανω σε αλλων κομματια αυτο ειναι ακομα χειροτερο
elavd είπε:Και για τους φίλους των Led Zeppelin...
E? δεν πολυκαταλαβαίνω για τί πράμα μιλάς, εμένα πάντως απο το 5:18 και μετά μου θυμίζει αυτό το κομμάτι του υπερ-συγκροτήματος army of loversmij είπε:στο 5:18 περίπου....χα... Ελλάδα ξεθάψαμε...αρε Ελληνάρα αθάνατε...Γεωργίου speaking ή...composing μήπως ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Don_Pasquale είπε:εμένα πάντως απο το 5:18 και μετά μου θυμίζει αυτό το κομμάτι του υπερ-συγκροτήματος army of lovers
[flash=200,200]
Την είδηση την είχα δει πριν από μέρες.Evilnye είπε:Wow! έγραψες το viva la vida? Πες τώρα, είσαι ο Σατριάνης ή ο Κολπλέης; Γρήγορα πριν βγεις Χατζηγιάννης!
Είσαι κακεντρεχής και εκτός θέματος.Wow! είπε:Την είδηση την είχα δει πριν από μέρες.
Είπα να μην ρίξω λάδι στη φωτιά.
Σας δίνω μόνο ένα πρόσφατο ποιηματάκι.
"Είναι παρθένα....
του Σατριάνι...
η χτένα....!!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαι οι δικές μου προτίμησαν το θάνατο από την ατίμωση...audiokostas είπε:Σε μερικούς περήφανους ανθρώπους, οι τρίχες προτιμούν τον θάνατο/πτώση από την ατίμωση/άσπρισμα.
Άρα επειδή είναι φαλακρός, συνεπάγεται (και αντιστρόφως) ότι δεν πρέπει να ...Wow! είπε:Kαι οι δικές μου προτίμησαν το θάνατο από την ατίμωση...
ΑΛΛΑ εγώ δεν κάνω μηνύσεις στους Coldplay, dear..