- Πόντοι
- 38
Πάρα πολύ σωστά. Καμία απολύτως σχέση με την καλλιτεχνική αξία (σύμφωνα με τη γνώμη του καθενός) του ενός ή του άλλου. Νομίζω ότι το θέμα είναι πράγματι οφτόπικ και έχει μετατραπεί σε σύγκριση... αλλά θα ενδώσω κι εγώ:trihordo είπε:Άλλωστε τι σχέση έχει ποιανού το άλμπουμ είναι καλύτερο με το θέμα μας? Πραγματικά καμμία. Θα μπορούσε αυτό το δευτερολέπτων πραγματικά θεματάκι (και όπως φαίνεται και απο μυνήσεις άλλου ερασιτεχνικού στην ουσία γκρουπ που δεν θυμάμαι το όνομα του, έτσι είναι) να το έχει γράψει οποιοσδήποτε μέτριος ή και άθλιος μουσικός, δεν συζητάμε για την ενορχήστρωση, την παραγωγή τις άλλες ιδέες και την συνθετική ικανότητα των κολντπλει....
Eπίσης πολύ σωστά. Και πόσο ακριβώς από τους Κρυάδαπλεϊ; Μήπως ελάχιστα; Παρομοίως, μήπως τα άλμπουμ-μνημεία που υπέγραφε ο Phil Spector είχαν καμία σχέση (το 90% από αυτά) με το συνήθως μηδενικό ταλέντο των καλλιτεχνών που αναγράφοντο στο εξώφυλλο;Τέλος έχω το άλμπουμ των κολντπλει και το έχω ακούσει όλο, όπως και πολλά άλμπουμ του Σατριγιάννη. Είναι ένα πολύ καλό και προσεγμένο άλμπουμ, στο οποίο έχει γίνει πολύ δουλειά, αλλά μάλλον όχι μόνο απο τους Κολντπλει(μόνοι σας τα λέτε πιο πάνω).
Edit: χωρίς να εννοώ ότι οι Coldplay έχουν μηδενικό ταλέντο... δεν αποκλείω να έχουν, όμως την προσπάθειά μου για αντικειμενικότητα την μπλοκάρει η απέχθεια που νιώθω μόλις ακούω την πρώτη νότα από ότι έχουν βγάλει.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: