- Πόντοι
- 16
Μετά από την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την tele esquire πόσο μου αρέσουν οι βελτιώσεις σε ενδιαφέρουσες ιδέες 
Είπα λοιπόν να πιάσουμε μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα κιθάρα και να δούμε τι μπορεί να βγεί από μια τέτοια συζήτηση.
Καταρχήν τι ακριβώς scale έχει η tele ?
Μπορείς να βάλεις σε κανονικό μπράτσο σετ bajo sext telecaster (a tuning ή e tuning)?
Τι γέφυρα ταιριάζει σε τέτοια κιθάρα?
Σε ένα σωμα Jazzmaster ποιες θα ήταν οι διαφορές αν βάζαμε το ανάλογο μπράτσο με a tuning ή e tuning)?
Θα είχε νόημα να είναι semi hollow μια τέτοια tele?
Αν κάναμε το ίδιο σε Hollow λογικής Jazzmaster?
Αντέχει το Bigsby τέτοιο σετ χορδών η θα είναι ασταθές.
θα μπορούσαν αν μπουν Tv jones σε τέτοια κιθάρα?
Χωρίς πολύ σκέψη κάποιες ιδέες για συζήτηση.
Όπως καταλάβατε με τρώει στο υποσυνειδητό μου μια τέτοια ιδέα στο μέλλον. Μετά από καιρό πειράματα με κουρδίσματα κατάλαβα ότι με ενδιαφέρει περισσότερο ένα σετ από κιθάρες που να έχουν την αναλογία συχνοτικά
βιολιού (κιθάρα)
βιόλας (tele bajo sexto ή κάτι ανάλογο)
τσελο (bass vi τύπου κιθάρα)
Όσοι έχετε εμπειρία ρίξτε καμμιά ιδέα

Είπα λοιπόν να πιάσουμε μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα κιθάρα και να δούμε τι μπορεί να βγεί από μια τέτοια συζήτηση.
Καταρχήν τι ακριβώς scale έχει η tele ?
Μπορείς να βάλεις σε κανονικό μπράτσο σετ bajo sext telecaster (a tuning ή e tuning)?
Τι γέφυρα ταιριάζει σε τέτοια κιθάρα?
Σε ένα σωμα Jazzmaster ποιες θα ήταν οι διαφορές αν βάζαμε το ανάλογο μπράτσο με a tuning ή e tuning)?
Θα είχε νόημα να είναι semi hollow μια τέτοια tele?
Αν κάναμε το ίδιο σε Hollow λογικής Jazzmaster?
Αντέχει το Bigsby τέτοιο σετ χορδών η θα είναι ασταθές.
θα μπορούσαν αν μπουν Tv jones σε τέτοια κιθάρα?
Χωρίς πολύ σκέψη κάποιες ιδέες για συζήτηση.
Όπως καταλάβατε με τρώει στο υποσυνειδητό μου μια τέτοια ιδέα στο μέλλον. Μετά από καιρό πειράματα με κουρδίσματα κατάλαβα ότι με ενδιαφέρει περισσότερο ένα σετ από κιθάρες που να έχουν την αναλογία συχνοτικά
βιολιού (κιθάρα)
βιόλας (tele bajo sexto ή κάτι ανάλογο)
τσελο (bass vi τύπου κιθάρα)
Όσοι έχετε εμπειρία ρίξτε καμμιά ιδέα