Τεχνασμα για καθαρό sustain?

Να σου ηχογραφήσω χωρίς? Πάλι ιδια θα είναι η διάρκεια

μη μπαίνεις στον κόπο δεν είναι αυτό που θέλω.

Εάν το βρεις το δοξάρι και παίξεις μ'άυτό κιθάρα, θέλουμε φωτογραφίες......!?

το ρετσίνι δεν βρίσκω. Το δοξάρι το βρήκα

Το δοξάρι το βρήκα

Στείλτο στον Μητροπάνο, που σ' αναζητά στην Σαλονίκη ξημερώματα.

EDIT: Με ρεβερμποντιλέυς δεν γίνεται δουλειά?

Αν δεν κάνω λάθος, κάτι άμπλιτιουμπ έχουν ανάλογα πάτσιζ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι ότι θα το πάρεις, αλλά βρήκα αυτό που δεν το ήξερα, και είναι ενδιαφέρον.

12 minutes ago, fusiongtr said:

Όχι ότι θα το πάρεις, αλλά βρήκα αυτό που δεν το ήξερα, και είναι ενδιαφέρον.

Ωραίο, ντιζαϊνάτο, με μερικά features παραπάνω και πολύ ακριβότερο (σχεδόν τριπλάσια τιμή) αλλά ουσιαστικά κάνει την ίδια δουλειά με το EHX Freeze που ανέφερε ο @Ledge παραπάνω.

Ωραίο, ντιζαϊνάτο, με μερικά features παραπάνω και πολύ ακριβότερο (σχεδόν τριπλάσια τιμή) αλλά ουσιαστικά κάνει την ίδια δουλειά με το EHX Freeze που ανέφερε ο @Ledge παραπάνω.

Είναι όντως πανάκριβο, αλλά νομίζω ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το freeze.

δεν υπάρχουν τα λεφτά αυτά κύριοι...

αλλά μου ήρθε η φλασιά να το δοκιμάσω με το delay hold που έχει το MXR system II 

Το έχω κάνει παλιότερα εδώ

ήδη το έχω κάνει με audio edit 

μένει το δοξάρι (αν βρω το ρετσίνι) και μετα το hold

μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το freeze.

Ξεκάθαρα.

Αυτό που ξεπερνά και τα δύο είναι το EHX Superego που στα σωστά πόδια είναι εργαλειάρα.
Ειδικά το Plus (στα 250) συμφέρει πολύ πιο πολύ απο το πιανοπέταλο.

το delay hold που έχει το MXR system II 

Νομίζω όλα τα παραπάνω που αναφέρουμε με φουζιο προσφέρουν αυτό που ακούμε στο τρακ σου απλά ποδοπατώντας κάτι.

Ξεκάθαρα.

Νομίζω όλα τα παραπάνω που αναφέρουμε με φουζιο προσφέρουν αυτό που ακούμε στο τρακ σου απλά ποδοπατώντας κάτι.

Ε ναι. Με footswitch το κανω

Case closed τότενες! (Όχι;)

Δυστυχώς το delay hold δεν δούλεψε, διότι προφανώς (έπρεπε να το φανταστώ) επαναλαμβάνει την νότα στο delay time μέχρι αύριο αλλά δεν είναι αυτό που χρειάζομαι.

Ετσι αναγκάστηκα να στίψω το κεφάλι μου και το κατάφερα τελικά με τα εργαλεία του cubase (reverb, automation κλπ) με απόλυτη επιτυχία (όπως το ήθελα αρχικά) και είμαι ενθουσιασμένος.

Ευχαριστώ για τις ιδέες και την συνεργασία άπαντας !

Ωραία, μπράβο!

Δυστυχώς το delay hold δεν δούλεψε, διότι προφανώς (έπρεπε να το φανταστώ) επαναλαμβάνει την νότα στο delay time μέχρι αύριο

Πάντως, χάριν συζήτησης, αν έλεγχες το delay time με ένα expression pedal (έχοντας ορίσει επιθυμητή ελάχιστη/μέγιστη τιμή), πράγμα πανεύκολο σε ένα DAW, θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει εξίσου σαν τα παραπάνω πετάλια.

Για να μην αναφερθούμε στις δυνατότητες που ξεκλειδώνει αυτή η χρήση DAW συνδιάζοντας multiple layers, εφέ, λούπες που για να κάνεις με πεταλάκια.......καλά καλαμαράκια.

Ωραία, μπράβο!

Πάντως, χάριν συζήτησης, αν έλεγχες το delay time με ένα expression pedal (έχοντας ορίσει επιθυμητή ελάχιστη/μέγιστη τιμή), πράγμα πανεύκολο σε ένα DAW, θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει εξίσου σαν τα παραπάνω πετάλια.

Για να μην αναφερθούμε στις δυνατότητες που ξεκλειδώνει αυτή η χρήση DAW συνδιάζοντας multiple layers, εφέ, λούπες που για να κάνεις με πεταλάκια.......καλά καλαμαράκια.

το εργαλείο είναι hardware και έχει fs μόνο για hold και bypass

Δεν μπήκα στη λογική να ελέγξω το delay του cubase με fs...

Αλλά όπως έγινε, έγινε με τη μία, και καλύτερα από όσο ήθελα και με το automation το ρυθμίζω όπως θέλω χωρίς να ζορίζομαι Live....

System2-2.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back