Ταινιες που εχουν να πουν κατι?

παιδια διαλυστε το' date='δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ολοι γουσταρουμε να ακουμε και να λεμε την αποψη μας.[/quote']
Mη λες τέτοια, γιατί θα αρχίσω να λέω για μέγιστες υπερπαραγωγές με ζόμπι και αποτρόπαια πλάσματα από τα βάθη της κολάσεως και το thread θα περάσει σε νέα επίπεδα κουλτούρας και στοχασμού. :twisted: :twisted:

(Δηλώνω πάντως λάτρης των εν λόγω αριστουργημάτων, προς αποφυγήν παρεξηγήσεως και δημιουργίας λάθος εντυπώσεων, περι ελλείψεως εκλεπτυσμένου και καλλιεργημένου κάφρικου γούστου, δια το άτομό μου). 8)

Ολες οι ταινιες ειναι ευπροσδεκτες σε αυτο το ποστ.Και εγω ειμαι φαν των ταινιων τρομου τετοιου ειδους γιατι εχουν κατι το κωμικο

When hell is full, the dead will wlk the earth!!! yeeeaaah!!! Zombieeeeeeeeeeeees!!!

Δειτε οπωσδήποτε το Dawn Of The Dead. Το remake είναι θεσπέσιο. Με στιγματισε..

Υπαρχει καμμια ταινια που να σας εχει κανει να σκεφτειτε ή να σας εχει αφησει ενα σημαδι?
ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ του Νίκου Γραμματικου...

να πω και εγώ κάτι από τα ολίγα που έχω δει

pink floyd the wall

φτηνά τσιγάρα (ρένος χαραλαμπίδης)

American History X

When hell is full' date=' the dead will wlk the earth!!! yeeeaaah!!! Zombieeeeeeeeeeeees!!!
Δειτε οπωσδήποτε το Dawn Of The Dead. Το remake είναι θεσπέσιο. Με στιγματισε..[/quote']

Shawn of teh dead??? Καλύτερο χαχα...... Και το πείραμα πάντως που είπε κάποιος(νομίζω εκείνη η προστυχάτζα ο kwstas79 ήταν :D :D ) είναι πολύ καλή ταινία.... Και κουρδιστό πορτοκάλι...

πολυ καλλες ταινίες είναι το ''ημερολόγια μοτοσικλετας'' και το ''run lola run''... ακομα ''the eternal sunshine of a spotless mind'', ''the truman show'' κ το ''mystic river'' ... α και εννοειται οτιδηποτε απο scorzese (taxi driver, κακόφημοι δρόμοι)

Johny got his gan!!! απο που εμπνευστηκαν οι metallica to One... παρα πολυ καλη ταινια...

Μια ειναι η ταινιά: Μπομπ Σφουγγαρακης the movie!

για τους εξης λογους:

1)εχει τρελο γελιο.

2)χωνει Motorhead οταν οι πρωταγονιστες μπαινουν στο μπαρ.

3)γιατι εχει μια διασκευη Twisted Sister.

4) και γιατι ειμαστε ολοι γκουφι γκουπερ ρε!!!!!

(οποιος εχει δει την ταινια καταλαβε)

Μια ειναι η ταινιά: Μπομπ Σφουγγαρακης the movie! για τους εξης λογους:

1)εχει τρελο γελιο.

2)χωνει Motorhead οταν οι πρωταγονιστες μπαινουν στο μπαρ.

3)γιατι εχει μια διασκευη Twisted Sister.

4) και γιατι ειμαστε ολοι γκουφι γκουπερ ρε!!!!!

(οποιος εχει δει την ταινια καταλαβε)
+ Εκατόν Οχτακόσα ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι ορισμένες ελληνικές:

Ευδοκία

Ο Δράκος

Ρεβάνς

Νοκ ¶ουτ

Ας περιμένουν οι γυναίκες

Έρωτας στη χουρμαδιά

Παρακαλώ γυναίκες μην κλαίτε

Ο βασιλιάς

Σπιρτόκουτο