Ταινιες που εχουν να πουν κατι?

Σε προσκυνώ!!!
Χα!

Είσαι φοβερός πάντως.

Έχω γράψει ένα κατεβατό ταινίες (βλπ. και προηγούμενα post), αλλά μόλις είδες "σπιρτόκουτο" πήρες μπρος. :wink:

Αν σ' αρέσει ο Λίτσης, τσέκαρέ τον και στο "Είναι ο θεός μάγειρας;" που αναφέρω παραπάνω. (Παίζει και στην "ψυχή στο στόμα", αλλά φαντάζομαι θα την έχεις δει ήδη) :wink:

Ω ναι! την δευτέρα έδειξε η ετ1 το τάβλι που παίζει αυτός με Νινιό. Κορυφή!

Σε σχέση με Σπιρτόκουτο όμως μούφα το Η Ψυχή Στο Στόμα... Απίστευτος ο Λίτσης, κάθε φορά που τον έβλεπα στην διαφήμιση της τράπεζας ΕΛΙΩΝΑ στο γέλιο!

Είναι μια γερμανική ταινία' date=' με δυο νέους που μπαίνουν σε ένα γειτονικό σπίτι να ζητήσουν αυγά, και όσο περνά η ώρα γίνονται όλο και πιο φορτικοί, πιο καταπιεστικοί και βίαιοι και στο τέλος δε θυμάμαι αν σκοτώνουν την οικογένεια που μένει μέσα.[/quote']
Η ταινία είναι το Funny Games του (ευφυέστατου, κατά την άποψή μου) Michael Haneke.

Αποδεικνύεται ότι ο ένας νέος είναι θύμα εκβιασμού του άλλου με έναν τρόπο που αλλάζει δραματικά την πλοκή της ταινίας.
Μάλλον δεν τη θυμάσαι καλά την ταινία.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πραγματικά πολύ λυπηρό. Ένας φοβερός ηθοποιός χάθηκε:

«Έφυγε» σε ηλικία 54 ετών

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Οι ζωές των άλλων»

819669_b.jpg

Βερολίνο

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Γερμανός ηθοποιός Ούλριχ Μίχε' date=' ο οποίος ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο τον πράκτορα της Στάζι Γκερντ Βίσελ στην ταινία Οι ζωές των Αλλων.

Είχε γεννηθεί στην Ανατολική Γερμανία και κατέληξε ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Μίχε είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, ανάμεσά τους το Amen του Κώστα Γαβρά και τα Παράξενα Παιχνίδια του Μίκαελ Χάνεκε, ενώ είχε εμφανιστεί και σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές της γερμανικής τηλεόρασης.[/i']

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=819669&lngDtrID=253

RIP. Καλη ταινία ήταν οι ζωές των άλλων.

Στο σπιρτόκουτο ο ερρίκος λίτσης έπαιζε τον χοντρό τριχωτό ή τον ψηλό καράφλα? Γιατι έχω μπερδευτεί...

Μερικές απο τις αγαπημένες ταινίες μου είναι:

The big lebowski

Detroit rock city

Terminator 1,2

Star Wars 1,2,3

Blue Velvet

Eraserhead

Harold and Kumar go to white castle

Ηλίθιος και Πανηλίθιος

Stand by me

Και άλλες που δεν θυμάμαι τώρα...

Ρε παιδια, μουσικο forum και σε θεμα για ταινιες δεν αναφερεται το Spinal Tap? Ελπιζω να κανω λαθος και να μην ειδα καλα!

Ξεκίνησε πριν λίγο στην τιβι η (έτσι κ έτσι) ταινία, αλλά με cast-φαντασίωση:

Αγαπημένη Κέητ, για μένα η καλύτερη ηθοποιός που μπορώ να σκεφτώ..

blanchett.jpg

Και:

swank_hillary.jpg

η ταινία big lebowski που προαναφέρθηκε με έχει σημαδέψει λόγω της επικής ατάκας (john turturro): "nobody fucks with the jesus!"

γενικά προτιμώ "ανάλαφρες" και μη ταινίες χωρίς πολλούς ή με έξυπνα κρυμμένους στο background προβληματισμούς, με μαύρο, κυνικό ή επίτηδες καθυστερημένο χιούμορ, καρτουνίστικη βία, φαντασία, έλλειψη αληθοφάνειας, μηδενισμό και εσκεμμένη χαζομάρα!

Clockwork Orange, Dr. Strangelove και γενικά Kubrick

Big Lebowski, O brother where art thou, Fargo και γενικά αφοί Coen

Bad Santa (Terry Zwigoff)

Edward Scissorhands, Beetlejuice, Mars Attacks! και γενικά Tim Burton

Brother, Zatoichi και γενικά Kitano

2 Smoking Barrels, Snatch (Guy Ritchie)

Reservoir Dogs, Jackie Brown, Pulp Fiction (Tarantino)

From Dusk Till Dawn (Rodriguez)

οι βλακείες που παίζει ο Jack Black (μεγάλη μούρη) π.χ. το εντελώς καθυστερημένο Nacho Libre

α και ξέχασα τις καϊλες του Woody Allen που πότε πότε παίζει η νετ και δε ξέρω ποτέ τους τίτλους

(και άλλα πολλά που ξεχνάω...)

επίσης διασκεδάζω χωρίς ενοχές με ανούσια αλλά εντυπωσιακά blockbuster αρκεί να μην είναι εξώφθαλμα βλακώδη ή προπαγανδιστικά...

ΥΓ.1 nickel δική μου φαντασίωση είναι αυτή.

ΥΓ.2 boukaw7 αηδία το elfen lied ε; και αυτό το avatar σου τι σαχλό... ;) :D :D (joking of course)

ΥΓ.2 boukaw7 αηδία το elfen lied ε; και αυτό το avatar σου τι σαχλό... ;) :D :D (joking of course)
Αυτό σηκώνει θάνατο αργό και βασανιστικό από την ίδια την Lucy, στα έγκατα του cybertron....

Ίσως όμως φροντίσω να είναι γρήγορος και κατά το δυνατόν πιο ανώδυνος, επειδή ανέφερες το 2 smoking barrels. Αλλά δεν παίρνω και όρκο. Τις ξέρεις τις γυναίκες....

δε θυμάμαι κανέναν να σκοτώθηκε με αργό τρόπο από δικλώνιο (ή δικέρατο αν προτιμάς), και ως εκ τούτου ούτε ιδιαίτερα βασανιστικά...

αλλά σίγουρα θεαματικά!

όσο για μένα, τον mighty starscream, πρόσεχε τα λόγια σου γιατί άμα λάχει μεταμορφώνομαι και ...το βάζω στα πόδια...

Είμαι το αγόρι της.... Γιαυτό πετώντας θα φύγεις μην σου πω!

Ρε συ ασχολείσαι κι εσύ με ανιμε ή μου φάνηκε;

Είμαι το αγόρι της....
:lol: :lol: δε θα είχες επιβιώσει ούτε μια βδομάδα :lol: :lol:

φαντάζομαι να απαντάς λάθος σε ερωτήσεις-παγίδες τύπου "σου φαίνεται ότι πάχυνα;" ή "μ' αγαπάς;" και μετά ανθρώπινα μέλη να εκτοξεύονται...

όσο για το αν βλέπω anime ναι αλλά όχι φανατικά. συνήθως αφήνω ένα φιλαράκι που φλέγεται με αυτά να τα ξεσκαρτάρει και να μου προτείνει αυτά που ξέρει ότι θα μ' αρέσουν.

φέτος είδα μόνο το death note (φοβερό ξεκίνημα και σταδιακή πτώση σε ένα αδύναμο φινάλε) και το 3ο επεισόδιο από το hellsing ova (σπαστικό που χρειάζεται να περιμένεις κάθε φορά 6+ μήνες). τώρα ξεκίνησα να βλέπω και το ergo proxy.

το death note το είχα διαβάσει σε μαγκα πρώτα και μετά το είδα. Μετά τον αποχωρισμό του L όντως έχασε, αλλά στο τέλος επανόρθωσαν!

Για το hellsing ακόμα περιμένω τους aone να βγάλουν το 3ο αλλά που...

Το ergo proxy μαμεί απλά. Δες και tehxnolyze και θα με θυμηθείς!

Περιμένω και το remake του Neon genesis evangelion από τον οκτώβρη!

Ωραία θα περάσω!!!

Ουφ σταματώ γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ....

τα φτερα του έρωτα,

απαγορευμένα παιχνίδια,

strange days,

harnessing peakocks,

solaris,

σιδηρους σταυρος,

Οδύσσεια διαστήματος

Crank

reservoire dogs

Δεν βλεπω το in the name of father και ανησυχω. Για μενα απλα Η κορυφαια ταινια.

Απο κει και περα, snatch, american history x, fight club,

the butterfly effect και σιγουρα καποια αριστουργηματα που δεν μπορω να θυμιθω με τιποτα τωρα(ετσι κι αλλιως δεν ειμαι και πολυ του "εντεχνου κινηματογραφου:lol:).

Aπο ελληνικες μονο μια: φθηνα τσιγαρα. -

Χαχαχα ωραίος ρε FatalK, πρόσφατα την είδα και έλιωσα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back