Αυτό δεν ήταν παρότρυνση φορουμικής μετανάστευσης του στυλ "αν δεν σας αρέσει κύριε, το κουβαδάκι σας και σ'άλλη παραλία" αλλά επισήμανση που προήλθε ως φυσικό επακόλουθο του γεγονότος πως επανειλημμένως δήλωνες μη ικανοποιημένος (πχ. "τεσπα") από τις απόψεις που φιλοξενούνταν και στα δυο εκείνα θρεντ.audiokostas είπε:Δεν ένιωσα ιδιαίτερα άνετα (επ' ουδενί προσβεβλημένος) όταν ο bloody στην συζήτηση για "την καλή μουσική" με παρέπεμψε σε βιβλία ή όπως έκανε στο παρόν thread προτείνει φιλοσοφικά fora. Καταλαβαίνω ότι εξέφρασε στη παρούσα (του thread) φάση ευγενικώς πλήν σαφώς μια απάντηση του "άμα δε σ' αρέσει πάε ψάξ αλλού".
Ε οχι κι έτσι... Τα παραλές.Την άποψη μου επι του θέματος την έχω εκφράσει κατα καιρούς. Οπως και ο φίλος Wow! σε διάφορες φάσεις και δεν διάβασα κάτι που να με ξάφνιασε.johnny69 είπε:Ο admin YAMETH , τι λέει για τα παραπάνω?
Μήπως πρέπει να πει την γνώμη του το συντομότερο πριν "διαλυθεί" το forum?
Το αν "έχει ακούσει ο κ. Τοσοδούλης, Nick Cave και να γινόντουσαν τακτικά συζητήσεις για τη βιωσιμότητα των τραγουδιών του", είναι καθαρά θέμα που αφορά την Φιλοσοφία, την Κοινωνιολογία της μουσικής ή την Υφολογία της, που μελετά ειδολογικά και ιστορικά, τα γνωρίσματα ενός συνθετικού είδους, μιας εποχής, ενός συνθέτη ή μιας σχολής.Το ότι προστατεύουν το κάθε ευκαιριακό μέλος από το να πρέπει να εκτεθεί για την ελλειματική παιδεία του. Φανταστείτε π.χ. να γινόντουσαν τακτικά συζητήσεις για τη βιωσιμότητα των τραγουδιών του Nick Cave στη κοινωνία του 2010 και να έπρεπε ο κ. Τοσοδούλης να παραδεχτεί νωρίς-νωρίς ότι δεν έχει ακούσει ποτέ τραγούδια του Cave διότι ο φίλος του ο Νίκος άκουγε μόνο Deep Purple και (σε τελευταία ανάλυση) ποιος νοιάζεται για έναν αυστραλό εμιγκρέ που παλεύει να κάνει καριέρα από το '80;
ότι ας πούμε, ενώ οι ψηφιακές μας οντότητες (η δικιά μου και του Κώστα), μέσα στο forum, αντιμάχονται, κοροϊδεύουν αλλήλους, διαφωνούν...έξω στον πραγματικό κόσμο, εξακολουθούν να πίνουν μπύρες, να μιλάνε για μουσική (συμφωνώντας ή διαφωνώντας) και να παίζουν με τις κιθαρίτσες.audiokostas είπε:Το σίγουρο όμως είναι ότι επειδή σε αυτό το καφενείο έχω κάνει (δια ζώσης) αρκετούς καινούριους φίλους, δεν νοιώθω μόνος. Ενίοτε ξυνισμένος. But that's just me.![]()
Δεν μας είπες το λεμονάτο τελικά πέτυχε?marathon είπε:Eπειδή -έμεσα-"στοχοποιήθηκα" για τη συνταγή του λεμονάτου...
Φίλος, να παρακολουθείς τα θέματα, εάν θέλεις να επεμβαίνεις...το λεμονάτο ήταν του Terry και μας πληροφόρησε ότι ήταν λουκούμι.Nestoras είπε:Δεν μας είπες το λεμονάτο τελικά πέτυχε?
Τι δεν κατάλαβες φίλος, να στο εξηγήσω...εδώ είμαστε για να βοηθάμε... ;D ;Dplayloud είπε:Τι σας πιανει ρε μπαγασηδες κι οταν ανοιγει ενα "σοβαροφανες" θεμα αρχιζετε ολοι και ξεθαβετε τα λεξικα σας για να χρησιμοποιειτε οσο πιο "σοφιστικε" λεξεις μπορειτε
Φίλος, πάλι δεύτερος ερχεσαι... ;Dplayloud είπε:ειδες που σου ειπα? πλακα εχει
..έχω σήμερα να πώ τούτα.
Έχουμε πολύ πλάκα σε αυτό το forum.
σε αυτο εχεις δικιο,οντως πολλες φορες οταν καποιος εχει εξαιρετικα κακο γουστο και ακουει τις.... βλακειες που λες.. ;D ;D ;D εμεις οι "φωτισμενοι" που ακουμε καλη μουσικη.. ;D θεωρουμε οτι ειναι καφρος,αυτο ομως ειναι λαθος,ΕΥΤΥΧΩΣ αυτο δεν συμβαινει ..παντα... ;D,εχω γνωρισει και αξιολογοτατους ανθρωπους που ακουνε...τις βλακειες που λες... ;D ;D,ειναι ακριβως το ιδιο με το να θεωρεις καποιον που εχει κακιες συνηθειες (καπνιζει,πινει,τρωει πολλα σουβλακια ;D) καφρο και απολιτιστο μονο και μονο επειδη εχει ..κακες συνηθειες....Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο που κανει αυτον που εχει ακουσει Cave (και καθε "Cave") ανωτερο ον και επιφανες μαλος του φορουμ ενω αυτος που ακουει Iron Maiden δεν ξερει που του παν τα τεσσερα, δεν εχει θεση εδω μεσα, ανοιγει μπουρδελοσυζητησεις και η γνωμη του ειναι για καδο.
Θα σου εξηγήσω...όταν (ας πούμε) λόγω εποχής, δεν βρίσκεις καρπούζι για να πηδήξεις, ως μορφή τέχνης, στέλνεις συνταγή λεμονάτου ή αναπαράγεις ποιήματα Ταο...κατάλαβες τώρα?Terry RoscoeBeck5 είπε:Να εικάσω ότι στον αντίποδα της έννοιας βρίσκονται οι «αντικειμενιστές», με ότι μπορεί να σημαίνει αυτός ο όρος;
Και αν ναι πια ακριβώς είναι η «αντικειμενικότητα»;
Κάτι μου λείπει για να το αφομοιώσω εννοιολογικά, αλλά είμαι σε… καλό δρόμο!marathon είπε:Θα σου εξηγήσω...όταν (ας πούμε) λόγω εποχής, δεν βρίσκεις καρπούζι για να πηδήξεις, ως μορφή τέχνης, στέλνεις συνταγή λεμονάτου ή αναπαράγεις ποιήματα Ταο...κατάλαβες τώρα?
++Superfunk είπε:σε αυτο εχεις δικιο,οντως πολλες φορες οταν καποιος εχει εξαιρετικα κακο γουστο και ακουει τις.... βλακειες που λες.. ;D ;D ;D εμεις οι "φωτισμενοι" που ακουμε καλη μουσικη.. ;D θεωρουμε οτι ειναι καφρος,αυτο ομως ειναι λαθος,ΕΥΤΥΧΩΣ αυτο δεν συμβαινει ..παντα... ;D,εχω γνωρισει και αξιολογοτατους ανθρωπους που ακουνε...τις βλακειες που λες... ;D ;D,ειναι ακριβως το ιδιο με το να θεωρεις καποιον που εχει κακιες συνηθειες (καπνιζει,πινει,τρωει πολλα σουβλακια ;D) καφρο και απολιτιστο μονο και μονο επειδη εχει ..κακες συνηθειες....
live and let live λεω εγω....
αν και αποκλειεται να βγαλω τις.... ωτοασπιδες αν κατεβω Ροδο,ενα πιτογυρο θα τον χτυπησω στην παρεα σου χωρις κανενα προβλημα...& ειμαι σιγουρος οτι θα περασουμε γαματα.
παιδια ειναι απλα ενα μουσικο φορουμ,δεν θεραπευουμε τον καρκινο εδω μεσα για να ειμαστε τοσο σοβαροι και απολυτοι.
ο καθενας βεβαια εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει αλλα προσωπικα νομιζω οτι αδικα στεναχωριομαστε ...
και σοβαρες συζητησεις εχουν γινει και γινονται εδω μεσα (και αυτο ειναι καλο) αλλα και πλακα και χαβαλες (και αυτο ειναι καλο),ολα και ολοι χωρανε φτανει να μην γινομαστε υπερβολικοι (και στα δυο "ακρα")
relax.
Αθλητικώς, σεξουαλικώς ή άλλως πως;marathon είπε:όταν (ας πούμε) λόγω εποχής, δεν βρίσκεις καρπούζι για να πηδήξεις