Μια βοήθεια παιδιά γιατί τα έχω παίξει.
Εδώ και ένα χρόνο ψάχνω για καινούρια ξύλα και δεν μπορώ να βρω τις διαστάσεις που θέλω σε καλή ποιότητα αλλά χωρίς να ξεφεύγει σε τιμή πολύ.
22x16, 12x08(ή 09), 16x16.
Γενικά ότι έχω δει ή θα έχει 16x14 βαθύ ή η μπότα θα είναι 18 ή 14 βάθος.
Σε ξύλο θέλω να φύγω από το σκέτο birch, άλλα δεν με παίρνει για maple.
Βγάζει η tama starclassic walnut/birch 3 piece για τα οποία ακούω καλά λόγια αλλά η μπότα είναι 22x14 ενώ έχουν βαθύ 16x16.
Εντωμεταξύ βγάζει 4 piece και 5 piece με 22x16 μπότα, αλλά στην πρώτη περίπτωση τα τομ στηρίζονται στην μπότα (έτσι όπως παίζω βάζω την μπότα σε μεγάλη γωνία και θέλω να έχω το πρώτο τομ μπροστά μου) ενώ στην δεύτερη είναι 2 κομμάτια παραπάνω που δεν τα χρειάζομαι. Και στις δυο τελευταίες το βαθύ είναι 16x14...
Οκ βγάζει την starclassic maple στις διαστάσεις που θέλω αλλά βγαίνει 3500...
Είμαι λίγο σκεπτικός για την 22x14, δεν έχω παίξει ποτέ με 14 βάθος εκτός από μια 18x14 που έχω. Εσείς τι λέτε?
Έχετε υπόψη κάποια σειρά στις παραπάνω διαστάσεις που να βγαίνει το πολύ 2000?
Τα τύμπανα θα είναι μέσα στο στούντιο, κυρίως γαι πανκ-ροκ κλπ.
Εδώ και ένα χρόνο ψάχνω για καινούρια ξύλα και δεν μπορώ να βρω τις διαστάσεις που θέλω σε καλή ποιότητα αλλά χωρίς να ξεφεύγει σε τιμή πολύ.
22x16, 12x08(ή 09), 16x16.
Γενικά ότι έχω δει ή θα έχει 16x14 βαθύ ή η μπότα θα είναι 18 ή 14 βάθος.
Σε ξύλο θέλω να φύγω από το σκέτο birch, άλλα δεν με παίρνει για maple.
Βγάζει η tama starclassic walnut/birch 3 piece για τα οποία ακούω καλά λόγια αλλά η μπότα είναι 22x14 ενώ έχουν βαθύ 16x16.
Εντωμεταξύ βγάζει 4 piece και 5 piece με 22x16 μπότα, αλλά στην πρώτη περίπτωση τα τομ στηρίζονται στην μπότα (έτσι όπως παίζω βάζω την μπότα σε μεγάλη γωνία και θέλω να έχω το πρώτο τομ μπροστά μου) ενώ στην δεύτερη είναι 2 κομμάτια παραπάνω που δεν τα χρειάζομαι. Και στις δυο τελευταίες το βαθύ είναι 16x14...
Οκ βγάζει την starclassic maple στις διαστάσεις που θέλω αλλά βγαίνει 3500...
Είμαι λίγο σκεπτικός για την 22x14, δεν έχω παίξει ποτέ με 14 βάθος εκτός από μια 18x14 που έχω. Εσείς τι λέτε?
Έχετε υπόψη κάποια σειρά στις παραπάνω διαστάσεις που να βγαίνει το πολύ 2000?
Τα τύμπανα θα είναι μέσα στο στούντιο, κυρίως γαι πανκ-ροκ κλπ.