- Πόντοι
- 923
Εδώ αν και τα έχουν κάπως μπλεγμένα, φαίνεται να έχουν δυο σετ SK μαζί με το hardware στα 760€. Αν ισχύει παίρνεις το Fusion set 22-14-14-12-10 και προσθέτεις ένα 16άρι βαθύ από εδώ: εδώ.
Τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά στα δικά μου αυτιά με ένα χιλιάρικο (που σου επιστρέφει και το ΦΠΑ) έχεις rock σετ με δύο rack toms και δύο floor με χυτά στεφάνια που σήμερα κοστίζουν γύρω στα 100€ το ένα και για ροκ σκοτώνουν κάθε μεσαίας κατηγορίας Pearl που εγώ έχω ακούσει. Δε συζητάμε για την Export φυσικά, μια τέτοια μόλις τηναντικατέστησαν ποδοπάτησαν με τεράστια επιτυχία.
Θεωρώ ότι αν είναι καλή για τον Mario Duplantier, μάλλον κάνει και για σένα @Alex Raptakis
ΥΓ: Στο κόστος θα πρέπει να συνυπολογιστούν άλλα 250-300€ για αλλαγή δερμάτων φυσικά, που ισχύει για όλα τα τύμπανα σε κατηγορία τιμής χαμηλότερη των 3.000€
ΥΓ 2: Αυτή η τιμή είναι καθαρά τιμή clearance και είναι σχεδόν λάθος γιατί δεν είναι δυνατόν αυτά τα τύμπανα να πωλούνται στην ίδια τιμή με αυτά εδώ που είναι entry level poplar, όταν είναι κλάσεις ανώτερα και από αυτά εδώ , τα σημερινά Superstar.
Τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά στα δικά μου αυτιά με ένα χιλιάρικο (που σου επιστρέφει και το ΦΠΑ) έχεις rock σετ με δύο rack toms και δύο floor με χυτά στεφάνια που σήμερα κοστίζουν γύρω στα 100€ το ένα και για ροκ σκοτώνουν κάθε μεσαίας κατηγορίας Pearl που εγώ έχω ακούσει. Δε συζητάμε για την Export φυσικά, μια τέτοια μόλις την
Θεωρώ ότι αν είναι καλή για τον Mario Duplantier, μάλλον κάνει και για σένα @Alex Raptakis
ΥΓ: Στο κόστος θα πρέπει να συνυπολογιστούν άλλα 250-300€ για αλλαγή δερμάτων φυσικά, που ισχύει για όλα τα τύμπανα σε κατηγορία τιμής χαμηλότερη των 3.000€
ΥΓ 2: Αυτή η τιμή είναι καθαρά τιμή clearance και είναι σχεδόν λάθος γιατί δεν είναι δυνατόν αυτά τα τύμπανα να πωλούνται στην ίδια τιμή με αυτά εδώ που είναι entry level poplar, όταν είναι κλάσεις ανώτερα και από αυτά εδώ , τα σημερινά Superstar.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: