- Πόντοι
- 38
baka-baka-baka-baka......να γεμισει λιγο η μπακα.....παω για επιδρομη στο ψυγειο....(εχω ξεμεινει κι απο...σουρωτες!!)
καλα.... :roll:και καλά η Αγγλία δεν αυτοπλασάρεται και αυτή ως πολυπολιτισμική χώρα που μπορεί να αφομοιώνει όλους τους λαούς;
takis=Tamaki Takemitsu :lol: :lol:Μου το έστειλε σήμερα ένας φίλος :
http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721A
Dimitris = Hisamitsu Mitsubishi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατί είπα πουθενά ότι πήγαν λόγο των ωραίων του ματιών;Σιγα μη πηγανε οι ...ξενοι στην Αγγλια λογω του ...Τονυ.. :lol:
Τα γκομενάκια εκεί είναι γκομενάκια πάντως' date=' και δω αναλόγως τη φάση θα σε φτύσουν και ας είσαι ο Αλαίν Τρελόν. Θέλουν τον τρόπο τους 8)[/quote']
Μωρέ δεν πρέπει να είσαι ο Αλαίν Τρελόν, ο ... Αλαίν Ντεπόν (τώρα και σε αναβράζοντα δισκία) πρέπει να 'σαι για να την βγάλεις καθαρή με τα γκομενάκια... Ξέρω τι σε λέωωωωω...
Θα προσεθετα επισης,οτι οι αντρες πρεπει να εφαρμοσουμε ενιαια τακτικη εξωτερικης πολιτικης και διπλωματιας απεναντι στις γυναικες,οπως επισης..... Να μαθουμε να λεμε σωστα ψεμματα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:Τα γκομενάκια εκεί είναι γκομενάκια πάντως' date=' και δω αναλόγως τη φάση θα σε φτύσουν και ας είσαι ο Αλαίν Τρελόν. Θέλουν τον τρόπο τους 8)[/quote']
Μωρέ δεν πρέπει να είσαι ο Αλαίν Τρελόν, ο ... Αλαίν Ντεπόν (τώρα και σε αναβράζοντα δισκία) πρέπει να 'σαι για να την βγάλεις καθαρή με τα γκομενάκια... Ξέρω τι σε λέωωωωω...
Αυτό με τα ψέμματα βασικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί από όλους' date=' όπως εγώ π.χ. είμαι άτομο χωρίς μνήμη, ξεχνάω τα πάντα πριν τα ακούσω. Μου είχε βγεί πολύ ξυνό αυτό κάποτε με κάτι γκόμενες που είχα.[/quote']
χεχεχεχε!!! αστα! τα ψεμματα δε δουλευουν!!!
Εννοούταντενboukas είπε:Επ τζασε ασχολείσαι με ανιμε;