Τα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου..

z7shysterical.gif
z7shysterical.gif

Πάντως οι mercedes έχουν σταματήσει εδώ και πολλάαααααα χρόνια να είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου...

Οι Μερσεντέ ήταν, είναι και θα είναι οι χειρότεροι ΚΟΥΒΑΔΕΣ που είχε ποτέ κάποιος το θράσσος να ονομάσει αυτοκίνητα σ'αυτό τον πλανήτη.

Case closed.

:evil: :lol: :lol: :lol:

Όντως η mercedes βγάζει τα καλύτερα ΦΟΡΤΗΓΑ όπως και τις καλύτερες ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ στον κόσμο... :twisted:

Είναι γνωστό ότι τα καλύτερα αυτοκίνητα είναι τα alfasud.

Ευγε νεε μου!

ΤΟ αυτοκινητο !

τωρα που θα μου δωσεις "χοντρο χαρτι" για τα ραδιοφωνικα σποτακια που θα σου γραψω,θα την παρω επιτελους 30 χρονια την χαλβαδιαζω!! :lol:

Ευγε νεε μου!
ΤΟ αυτοκινητο !

τωρα που θα μου δωσεις "χοντρο χαρτι" για τα ραδιοφωνικα σποτακια που θα σου γραψω' date='θα την παρω επιτελους 30 χρονια την χαλβαδιαζω!! :lol:[/quote']

Τι θες? Χρημα η την 300sl Gullwing σε ασημι χρωμα με μπορντω σαλονι???

Τοση ωρα ασχολουμαστε με εναν κουβα;......Καλα κανουμε μονο ετσι περναει η ωρα!!!! 8)

Ευγε νεε μου!
ΤΟ αυτοκινητο !

τωρα που θα μου δωσεις "χοντρο χαρτι" για τα ραδιοφωνικα σποτακια που θα σου γραψω' date='θα την παρω επιτελους 30 χρονια την χαλβαδιαζω!! :lol:[/quote']

Τι θες? Χρημα η την 300sl Gullwing σε ασημι χρωμα με μπορντω σαλονι???
την 300sl βεβαια για να τη βγαζω ανοιχτη στην παρανοϊκη κινηση της Αθηνας & να παρηγοριεμαι που ειμαι κολλημενος στο φαναρι 2 ωρες με τους 300 ιππους της να με γαργαλανε διαμαρτυρομενοι... :lol: (βεβαια απο κατι αλλους γελοιους που κυκλοφορουνε με Ferrari & κτηνωδη SUV καλυτερος θα ειμαι & πολυ πιο vintage... :lol: )

Παίδες μην το συζητάτε, η mercedes ήταν και είναι η πρωτοπόρος στην ασφάλεια. Πρώτη τα κάνει αυτή και όλοι οι υπόλοιποι απλώς αντιγράφουν μετά.

SF σκέφεσαι να βγάλεις και άδεια "αγροτικού" για το μερτσεντέ; Όπως οι "φτωχοί" με τα πορσικά και τα φερράρια, you know what I mean...

SF άσε τον αποπροσανατολισμό :D και πες μας τι αλήθεια πιστεύεις:οτι η SL δεν έχει κουρδισμένα έμβολα και οτι προτιμάς να πάρεις ένα KIA RIO :lol: :lol: :lol: :wink:

Οι Μερσεντέ ήταν' date=' είναι και θα είναι οι χειρότεροι [b']ΚΟΥΒΑΔΕΣ [/b]που είχε ποτέ κάποιος το θράσσος να ονομάσει αυτοκίνητα σ'αυτό τον πλανήτη.
Case closed.

:evil: :lol: :lol: :lol:
ενταξ τοτε...........................

βαλε στη ιδια κατηγορια και τις porsche &ferrari ........μα να μην εχουν επαρκη χωρο στο πισω καθισμα??????? :oops: ......αμ το αλλο, πορτμπαγκαζ ειναι αυτο??????????.... :D :D :D :D

Ώραιο και αυτό το αμαξάκι....

alfa_romeo_alfa_giulietta_spider_veloce_08013_0001_01_02_02.jpg

Και δεν είναι και τόσο απρόσιτο...

Πάντως κατα την γνώμη μου το πιό στυλάτο μέσο μεταφοράς είναι οι vespes...

Δεν είναι κούκλες....?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back