Πεστα!!! ;D ;DCostas-Grinder είπε:Μα είναι δυνατόν; Ούτε ένα "Need To Control"; Ούτε ένα "Fear Emptiness Despair"; Έστω ένα "Worldsdownfall" βρε αδερφέ! Σε τι κόσμο μεγαλώνουμε εμείς οι Grinders;! Είναι όλα τόσο εχθρικά πια!
Πεστα!!! ;D ;DCostas-Grinder είπε:Μα είναι δυνατόν; Ούτε ένα "Need To Control"; Ούτε ένα "Fear Emptiness Despair"; Έστω ένα "Worldsdownfall" βρε αδερφέ! Σε τι κόσμο μεγαλώνουμε εμείς οι Grinders;! Είναι όλα τόσο εχθρικά πια!
ΚΑΤ'ΕΜΕ (ακα κραχτε οσο θελετε)Costas-Grinder είπε:λολ
Σαν αυτά τα 3 ΔΕΝ έχει πουθενά!
σιγα μη σε αφηνα αναπαντητογ) Μην έχεις όρεξη για αρπάγματα (MoP ποπ δίσκος ; ). Μην μου απαντήσεις επ' αυτού please.
μαλλον μονο τα δυο πρωτα ηταν grind!!thanasisk είπε:ΚΑΤ'ΕΜΕ (ακα κραχτε οσο θελετε)
Απο ΒΤ, το Sounds from the Animal Kingdom ειναι το καλυτερο.
Το Fear Emptiness Despain grind δεν το λες, γκρουβατο ντεθ ειναι
\m/ Terrorizer απλα τα σπαγανε
Sorry για το off-topic
συμφωνώ και επαυξάνω για το "Sounds", αλλά το "Need to control" ήταν πάρα πολύ φρέσκο τότε και ακόμα μου 'χει μείνει αυτή η γλυκιά γεύση...thanasisk είπε:ΚΑΤ'ΕΜΕ (ακα κραχτε οσο θελετε)
Απο ΒΤ, το Sounds from the Animal Kingdom ειναι το καλυτερο.
Το Fear Emptiness Despain grind δεν το λες, γκρουβατο ντεθ ειναι
\m/ Terrorizer απλα τα σπαγανε
Sorry για το off-topic
audiokostas είπε:δ) Οι The The είναι μπαντάρα και παρακαλώ όποιον γνωρίζει οιαδήποτε πληροφορία για ένα 45άρι τους που στη μία πλευρά έχει το "It's All In The Game" του Tommy Edwards σας παρακαλώ πείτε μου. Ψάχνω το κομμάτι πολύ καιρό.
Κώστα έψαξα στο βιβλίο μου (Rare record price guide -Record collector) και δυστυχώς δεν βρήκα καμμία πληροφορία.audiokostas είπε:Ε αφού μου απάντησες το (γ), υποχρεούσαι να απαντήσεις για το δ)