Τα καινούργια Tascam

Πάλι το άλλαξαν σε ON REQUEST.. μας κοροιδέυουν; ελπίζω να είναι διαθέσιμα μέχρι τέλος του μηνός..

Πάντως το θέμα είναι ότι αφύ μου σπάσανε τα νεύρα, αποφάσισα να αναβαθμιστώ τελείως και αντί να περιμένω τα τασκαμ όταν θυμηθούν να βγουν, να ααγοράσω ή τα adam a7 ή τα mackie 624mkII ( όποιος έχει να προτείνει και τπτ άλλο εφάμιλλης ποιότητας ευπρόσδεκτος! ). Πλέον αναμένω τον μισθό και ησυχάζω! Αμάν πια!

Η υπομονή μεγίστη αρετή...  ;D

Εγώ πάντως τα περιμένω στωικά  ;D 

Και μια και αργούν, xτύπησα mp3 player, καινούργια ψηφιακή, και καινούργιο κινητό  ;D

boukas είπε:
αποφάσισα να αναβαθμιστώ τελείως και αντί να περιμένω τα τασκαμ όταν θυμηθούν να βγουν, να ααγοράσω ή τα adam a7 ή τα mackie 624mkII
η καλύτερη σκέψη είναι αυτή,εκπληκτικά ηχεία και τα δύο.

ναι τώρα το μόνο που μου μένει είναι να τα λιώσω στο άκουσμα (τα adam τα έχω εύκαιρα, δυστυχώς όχι και τόσο τα mackie) και μέχρι τα μέσα Μάη να πάρω την πολυπόθητη απόφαση για το ποιο από τα 2

boukas είπε:
...να αγοράσω ή τα adam a7 ή τα mackie 624mkII ( όποιος έχει να προτείνει και τπτ άλλο εφάμιλλης ποιότητας ευπρόσδεκτος! )...
Σε περιπτωση που εχεις ηχεια, προτεινω να τα κρατησεις, να μαζεψεις αρκετα περισσοτερα και να πας κατευθειαν στα Adam S2.5A. Eιναι απο αλλο πλανητη...

Δυστυχώς εδώ και κάμποσο καιρό έμεινα μόνο με τα akg μου, τα οποία ναι μεν είναι τέλεια στουντιοακουστικά, αλλά δουλειά ολοκληρωμένη δεν κάνεις! Έτσι περίμενα περίμενα και ξαναματαπερίμενα, το πότε θα βγουν τα νέα τασκαμ για να τα ακούσω, αλλά τσαντίστηκα και πήρα απόφαση να πάω προς ανώτερη κατηγορία.

Το θέμα είναι ότι θα ξοδέψω μέχρι 1000 έουρος, (εκτός και αν μου κάτσει και μένα φλασιά να πάρω τα adam p22), αλλά προσωπικά πιστεύω ότι με τα μακι και α7 θα είμαι υπερκαλυμένος, καθώς και ότι παραπέρα θα είναι απλή υπερβολή, καθώς ούτε σωστό ακουστικά χώρο έχω, ούτε και τα υπόλοιπα αναλόγου ποιότητας μηχανήματα, που θα πλαισιώσουν τα S2.5 (τα οποία όντως παίζει να είναι και από το Α του Κενταύρου! )

Έτσι θέλω να πάρω 1 από τα 2 και να σκάσω πλέον και κάποια άλλα φραγκα, στο να σουλουπώσω κάπως το χώρο μου

boukas είπε:
... Το θέμα είναι ότι θα ξοδέψω μέχρι 1000 έουρος...
Στα 1000 ευρω αυτη http://www.thomann.de/gr/dynaudio_bm5a.htm θα ηταν η επιλογη μου χωρις δευτερη σκεψη. Αν και ειμαι fan του ribbon τα adam αξιζουν (για μενα) μονο απο ενα ποσο κι επανω. Χρησιμοποιουν διαφορετικα woofers/ribbon/ενισχυτικα τα χαμηλου κοστους μοντελα με τα υψηλου κοστους μοντελα. Επισης σε καποιον που ακουει χρονια με παραδοσιακα tweeter θα του φανουν διαφορετικα/περιεργα και πολυ αναλυτικα στα πριμα.

φτου! Άντε να διαλέξω τώρα μεταξύ 3 ( καλά τα dynaudio πως τα ξέχασα ο μπόζος; )

boukas είπε:
φτου! Άντε να διαλέξω τώρα μεταξύ 3 ( καλά τα dynaudio πως τα ξέχασα ο μπόζος; )
τότε να σου θυμίσω και τα ...genelec!

γενικά dynaudio,genelec,adam και mackie είναι οι εταιρίες που πρέπει να κοιτάξεις στη κατηγορία των (+-) 1000 ευρώ.

ΟΧΙ genelec. Τα άκουγα σε σύγκριση με τα adam και πολύ απλά μου φαινόντουσαν πολύ χρωματισμένα. Ένα τεράστιο χαμογελάκι, που οι μεσαίες χάνονταν. Δεν ξέρω αν είμαι κουφός, αλλά όταν τα άκουγα, μου κάνανε τόση αρνητική εντύπωση, που απόρησα με το όλο hype που έχουν. Μέχρι και γνωστός μου που τα πήρε, θα τα στείλει και δεν τα έχει ούτε 2 μήνες. Βέβαια σε αμιγώς ηλεκτρονικά ίσως να κάνουν, αλλά ΕΜΕΝΑ δεν με ενθουσίασαν καθόλου.

Μιλάω πάντα για τη σειρά 8 (τους αυγουλάρες) έτσι; Και πάντα μιλώ εντελώς υποκειμενικά, για το τι μου φάνηκε σε σχέση με τα adam και τα συγκεκριμένα mackie hr624mkII (μαζί και τα 824)

We expect to have the Tascam VL-A5 in stock at the end of June.

Μιας και η δικια μου υπομονή εξαντλήθηκε,καιρος να κάνω τις αγορές μου.μάλλον θα πάω για τα καινούργια maudio bx8a DELUXE, όλοι λένε καλα λόγια.. τα έχει ακούσει κανείς;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τελικά κατήντησε πολύ αστείο :D ;D :-X αυτό το θέμα. Εδώ και πέντε μήνες όλο και αναδύεται που και που.

Και έχει ακόμα (μεχρι τον Ιούνη και βάλε)

Το Θέμα μάλλον πρέπει να γίνει : Το Παλιό Θέμα για τα Καινούργια Tascam και οι εναλλακτικές

Και μιας και λέμε για εναλλάκτικές ας πώ και εγω. Μάλλον ας ρωτήσω:

Τα  Wharfedale Diamond 8.2aktive τα εχει ακούσει κανείς; http://en.euroguitar.com/speaker/wharfedale/diamond/82a-moniteur-de-studio-biamplifie/117980.html

Τα specs φαίνονται μια χαρά. Επίσης δεν θα τα έχω μόνο για μίξεις κιθάρα κτλ αλλα θα είναι και τα βασικά ηχεία για μουσική στο σπίτι!

Τέλος, για το euroguitar ξέρει κανείς τίποτα, έχετε αγοράσει ποτέ απο εκεί?

boukas είπε:
Πάντως το θέμα είναι ότι αφύ μου σπάσανε τα νεύρα, αποφάσισα να αναβαθμιστώ τελείως και αντί να περιμένω τα τασκαμ όταν θυμηθούν να βγουν, να ααγοράσω ή τα adam a7 ή τα mackie 624mkII ( όποιος έχει να προτείνει και τπτ άλλο εφάμιλλης ποιότητας ευπρόσδεκτος! ). Πλέον αναμένω τον μισθό και ησυχάζω! Αμάν πια!
http://www.focalprofessional.com/en/products/solo6Be.html

Πιστεψε με δεν θα το μετανοιώσεις.

επειδή άκουσα τον τελευταίο καιρό και τα Focal και τα Adam και τα Genelec και τα νέα Mackie

στην κατηγορία των 6" τα ποιο αντικειμενικά είναι τα Adam (απ' ότι κατάλαβα εγώ)

τα Genelec (όλη η σειρά) έχει σκαμμένα μεσαία και πολύ έντονα-όμορφα μπάσα

τα Focal είναι μέσα στο χρώμα, δηλαδή θα τα έπαιρνα για να ακούσω μουσική ΚΑΙ ΜΟΝΟ

τα Mackie δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά δεν έκατσα να τα μελετήσω και ιδιαίτερα

με ένα γρήγορο άκουσμα και μόνο μου άφησαν κακή εντύπωση

και φτάνουμε στα Adam τα οποία αξίζουν τα φράγκα τους και με το παραπάνω

αναλύουν τη μουσική που ακούς-μιξάρεις και σου λένε εεε μεγάλε σε αυτή τη συχνότητα κόβουμε  ;D

το μόνο που με ξενέρωσε είναι ότι στον χώρο που τα άκουσα δίπλα στα Genelec δεν είχαν αρκετά

μπάσα και ας λένε ότι κατεβαίνουν μέχρι τα 46 (αν θυμάμαι καλά)

από την άλλη αν μπουν σε μικρό χώρο και πάνε κοντά σε κάνα τοίχο θα μπασίσουν αλλά από την

άλλη έχουν και το bass reflex μπροστά οπότε δεν θα περίμενα και θαύματα

αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι για την κατηγορία χρημάτων τους είναι τα καλύτερα

εγώ μετά από τόσο ψάξιμο τελικά αποφάσισα να τα χώσω και πείρα τα Adam P22 A  ;D

(αν είναι να τα χώσεις τα φράγκα χώστα μια και καλή)

????????????????χρωματίζουν τα focal?σας πληροφορώ είναι τα πιο καταλληλα για μονιτορ απο αυτά που αναφέρατε.μπορεί να σας φένεται έτσι λόγω της εμφανισής τους οτι και καλα ειναι για καλή ακρόαση.ειδικα΄τα 8ρια είναι απίστευτα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αφού ξενέρωσα κ εγώ με τα Tascam ας κάνω κάποιες ερωτήσεις:

Ποια η γνώμη σας για τα Samson Resolv 80a?

www.thomann.de/gr/samson_resolv_80a_aktiv.htm

Καθώς κ για τα Fostex PM05 MKII?

www.thomann.de/gr/fostex_pm05_mkii.htm

Σαν εταιρείες είναι εμπιστεύσιμες? Πάντως τα χαρακτηριστικά κ των δύο μ'άρεσαν...

Δίνω και εγώ ψήφο εμπιστοσύνης στα Focal. Είναι κανά τρίωρο τώρα που προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν τα έχω ήδη αγοράσει...

Αν κρίνω από το λίγο που έχω ακούσει τα Focal, είναι ίσως το καλύτερο all-around monitor στην κατηγορία μέχρι 1500 ευρώ και δίνω κι εγώ ψήφο. Λεπτομερέστατα, ισορροπημένα και πιο ευχάριστα στο άκουσμα σε σχέση με τα ακριβά Genelec και Adam.

Trending...

Νέα θέματα

Back