"Τα 25 τραγούδια που καθόρισαν το prog-rock"

ασε μας ρε....βινύλιο να τα πάρει
image.gif

Γιατί βρε Γιώργο, τους Genesis δεν τους ξέρεις?

Ξέρω τον καράφλα που παίζει τύμπανα και τραγουδά. Τους ακούει πολυ ο αδερφός μου, αλλά δεν μου αρέσει το ύφος τους σε όσα έχω ακούσει. Και δεν μπορώ να θυμηθώ και κανένα.

Τους flower kings πάντως τους ακούω αδιαλείπτως τελευταίο μήνα που τους έμαθα...

Γούστα...

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

με μπριζώσατε τώρα......

Αυτούς τους άκουσα πριν λίγο. Μου άρεσαν αρκετά για την ηλικία τους.

Τους flower kings πάντως τους ακούω αδιαλείπτως τελευταίο μήνα που τους έμαθα...
Τσέκαρε όπως και δήποτε τους Kaipa. Μπάντα που άρχισε στα '70s και ως και σήμερα θε-ρί-ζει. Θα ανακαλύψεις επίσης και τη σχέση που έχουν με τους Flower Kings (και όχι μόνο). Περιττό να γράψω να αποκτήσεις την πλήρη δισκογραφία τους.

Αλλά Τελικά θα το γράψω:

Να αποκτήσεις την πλήρη δισκογραφία τους.?

Πάρε ένα δείγμα παρακάτω της μπαντάρας αυτής από το 2007.

Κλεισαμε. Αύριο θα κάνω το 3ωρο "πήγαινε" με τους Kaipa, και το 3ωρο "έλα" με τους Spock's beard...

To θεμα μπορεί να κλείσει κύριοι! Ευχαριστώ! ?

Ξέρω τον καράφλα που παίζει τύμπανα και τραγουδά. Τους ακούει πολυ ο αδερφός μου, αλλά δεν μου αρέσει το ύφος τους σε όσα έχω ακούσει. Και δεν μπορώ να θυμηθώ και κανένα.

Το ξανασκέφτηκα το πράγμα.

Πολλή ψυχεδέλεια και όχι μόνο.

Ανακαλώ.

Γερμανικό ψυχεδελοprog. :classic_biggrin:

Μας άναψες φωτιές ωρέ gkourmoul και έφυγες. Καλά δεν είμασταν εκεί ήσυχοι και ακούγαμε ΣΚΑΙ??

Επειδή εχει χαθεί η μπάλα, δεν βάζετε κανέναν ορισμό του "prog" πρώτα? Αντε γιατι θα χάσω και τις τρίχες που έχω στο στέρνο μου assούμε...

Οι Pink Floyd prog? Αντε και με τον Σιντ στα 60ies πάει στον διάτανο, prog ήταν για την εποχή, αλλά με Γκιλ? Και η ψυχεδέλια τι είναι ρε παιδιά? Είναι και οι Eloy prog τότε?

32 λεπτά πριν, ez είπε

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back