Τα 20 καλύτερα solos

.

.

.

Ενα είναι το καλύτερο τραγούδι και το καλύτερο σόλο....(τουλάχιστον τον τελευταίο χρονο :wink: ) Οποιος έχει 8 λεπτά υπομονή θα ανταμοιφθεί :) Εκτος αν φυσικά έχετε πάρει και το διπλο DVD από zep και το ξέρετε ήδη :P

Καλά για guns δεν ψοφάω, αλλά ό,τι έχει κάνει ο Slash στο November Rain είναι κάτι παραπάνω από αριστουργηματικό!!!!

edit: και κάθε φορά που ακούω αυτό το τραγούδι ή βλέπω το video κοντεύω να βάλω τα κλάμματα :( :cry: :cry: :cry: :oops:

δεν εχει ομως το

Γούστα είναι αυτά αλλά εγώ νομίζω ότι από την πολύ τεχνική κάπου χάνει σε feeling...lol

Αν είναι να μιλήσουμε για Blur, τότε το καλύτερο σόλο δεν μπορεί μπορεί παρά να είναι το σόλο στο Tender που είναι και γαμάτο γενικότερα...

Εμένα πάλι μου αρέσει τρελά το coffee and tv που έχει και το the best videoclip ever!!! Με τα κουτιά από γάλα!

καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα... 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα... 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ξέχασες το σόλο στο Bullet The Blue Sky. Right?

πάντως γενικά φοβερή μπάντα και πολύ cool τύποι.+ ότι μνημόνευαν και την ελλάδα στο ντεμπούτο τους!

Νίκο... πες μας τι πίνεις (και δεν μας δίνεις) :lol:

Κι εγώ μαζί σου! 8)

Κι εγώ μαζί σου! 8)
+1 = 3 (Μέχρι στιγμής! 'Αντε, φανερωθείτε και οι υπόλοιποι...!)

Αμάν πια με τις πεντατονικές και τις πέμπτες...!

καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα...
φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου"
Και να προσπαθήσεις να γίνεις τόσο κουλός,αποκλείεται να τα καταφέρεις...

Επίσης προτίνεται και για την καλύτερη προσπάθεια φάλτσων νοτών που μπορεί κάποιος να τραγουδήσει.. :lol: :lol:

Οκ superfunk μας ισοπέδωσες.. 8O :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back