Και να προσπαθήσεις να γίνεις τόσο κουλός' date='αποκλείεται να τα καταφέρεις...καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα...
φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου"
Επίσης προτίνεται και για την καλύτερη προσπάθεια φάλτσων νοτών που μπορεί κάποιος να τραγουδήσει.. :lol: :lol:
Οκ superfunk μας ισοπέδωσες.. 8O[/quote']
Καλα ηρεμησε λιγακι..αν ειναι ο Graham Coxon κουλος, τοτε να παμε ολοι για...βρουβες.... :lol:
χωρις πλακα ρε παιδια δεν εχετε βαρεθει τους χιλιαδες κιθαριστες που παιζουν τα ΙΔΙΑ & τα ΙΔΙΑ με τον ΙΔΙΟ τροπο και χωρις καμμια διαθεση περιπετειας?Ποσες blue notes θα παιξει πια καποιος?Ποσες πεντατονικες & ποσα arpegios :?: Ποσους "ταχυτατους" κιθαριστες θα θαυμασετε ακομα?? δεν βαρεθηκατε συνεχεια το ιδιο.....μενου?? 8O :roll: :lol:
ανοιξτε τα αυτια σας και σε κατι καινουργιο,αμαρτια ειναι να μενετε κολλημενοι στα ιδια και στα ιδια οταν υπαρχει ΤΟΣΗ μουσικη εκει εξω...
free your mind & your heart will follow....
Και να προσπαθήσεις να γίνεις τόσο κουλός' date='αποκλείεται να τα καταφέρεις...Επίσης προτίνεται και για την καλύτερη προσπάθεια φάλτσων νοτών που μπορεί κάποιος να τραγουδήσει.. :lol: :lol: Οκ superfunk μας ισοπέδωσες.. 8O[/quote']
εγω λεω να μαζευτουμε ολοι μια μερα και να δουμε ποσοι απο εμας μπορουμε να αναπαραγουμε το παιξιμο του κυριου Coxon :wink: παροτι οι Βlur δεν ειναι κ η αγαπημενη μου μπαντα, ο εν λογω κυριος τυγχανει ενας απο τους πιο ευφάνταστους κιθαριστες.. :roll:
χωρις πλακα ρε παιδια δεν εχετε βαρεθει τους χιλιαδες κιθαριστες που παιζουν τα ΙΔΙΑ & τα ΙΔΙΑ με τον ΙΔΙΟ τροπο και χωρις καμμια διαθεση περιπετειας?Ποσες blue notes θα παιξει πια καποιος?Ποσες πεντατονικες & ποσα arpegios :?: Ποσους "ταχυτατους" κιθαριστες θα θαυμασετε ακομα?? δεν βαρεθηκατε συνεχεια το ιδιο.....μενου?? 8O :roll: :lol:
ανοιξτε τα αυτια σας και σε κατι καινουργιο' date='αμαρτια ειναι να μενετε κολλημενοι στα ιδια και στα ιδια οταν υπαρχει ΤΟΣΗ μουσικη εκει εξω...
free your mind & your heart will follow....[/quote']
:? :roll: :roll: :roll: Δεν ξέρεις εσύ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Όσο για το τελευταίο συμφωνώ και επ΄αυξάνω!!!
προφανως πανω στη βιασυνη σου να μου απαντησεις δεν διαβασες ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποστ μου..Καταλαβαίνω οτί μπορεί να είσαι φανατικός της βρετανικής σκηνής και του καθαρού παιξίματος αλλά δεν είναι ή μαύρο ή άσπρο.Ή δηλαδή ακούμε blur ή έχουμε κλειστά τα αυτιά μας σε ό,τι υπάρχει εκεί έξω.
νομιζω οτι αυτη ειναι η σωστοτερη κουβεντα που ειπωθηκε μεχρι στιγμης.. :wink:Αλλά,γενικά... Ποιος ασχολείται με τα σόλα της κιθάρας?Η κιθάρα δεν είναι σολιστικό όργανο
Λιάκο αγόρι μου μόλις ανέβηκες 5-6 σκάλες στην εκτίμησή μου.αντε γεια με σπασμενο νυχι!!!!!!!!!!! 8)
τοτε καλυτερα να μας λειπουν, αν δηλαδη γινονται κατω απο αυτη τη λογικη (τη λογικη της "επιδειξης") :wink:Σόλο" είναι οι μικρής διάρκειας επιδείξεις τεχνικής
Συμφωνώ. ¶λλωστε αυτός είναι ο ρόλος του μπάσου! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Η κιθάρα δεν είναι σολιστικό όργανο
Τον malmsteen τον πρόσθεσες για το ξεκάρφωμα φαντάζομαι..Σκέφτηκες αν πω πως βαριέμαι ή χασμουριέμαι με τον brian may μπορει να τα ακούσω κιόλας αλλά ας βάλω και λίγο malmsteen για να δέσει η σούπα.απλα αν ακουσω ΑΚΟΜΑ ενα σολο του Randy Roads η του Brian May η του Malmsteen θα....σκισω το καλτσον μου απο το πολυ χασμουρητο....
Αλλά,γενικά... Ποιος ασχολείται με τα σόλα της κιθάρας?Η κιθάρα δεν είναι σολιστικό όργανο
Συγγνώμη αλλά είναι πολύ πρωί για τόσες πολλές αμπελοφιλοσοφίες.νομιζω οτι αυτη ειναι η σωστοτερη κουβεντα που ειπωθηκε μεχρι στιγμης..