Τα 10 πιο εμπορικα albums ολων των εποχων...

τα νουμερα μου φαινονται καπω μικρα... σε άλλα site εχω δει πολύ μεγαλύτερους αριθμούς πωλήσεων...

Δεν ξέρω ποιές εννοείς εκπλήξεις, αλλά είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα ελάχιστα γνωρίζουμε για country-pop τραγουδισταράδες όπως Shania Twain, Garth Brooks κλπ...

Τώρα που το σκέπτομαι βέβαια, αναμφισβήτητη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανάμεσα τους ούτε ένας δίσκος του μεγάλου Στελλάρα... :) :D :lol: :lol:

Στην πραγματικότητα ΟΛΟΙ αυτοί οι δίσκοι είναι δίσκοι του Στελλάρα, αλλά ας όψονται οι δισκογραφικές. Μοναδική εξαίρεση είναι το Come On Over (το οποίο έχει ΑΛΛΟ εξώφυλλο, όχι αυτό που μας δείχνουν) το οποίο είναι συνεργασία ανάμεσα στον Στελλάρα και την πιο ωραία γυναίκα του πλανήτη.

Στην πραγματικότητα ΟΛΟΙ αυτοί οι δίσκοι είναι δίσκοι του Στελλάρα, αλλά ας όψονται οι σκογραφικές.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Nα υποθέσω πως έβαλε πάλι το μακρύ του χέρι ο Νταλάρας, οι Εβραίοι και ο Μίνως Μάτσας? :lol:

Επίσης, να προσθέσω πως είναι εντελώς ανακριβές. Το top seller είναι ένα άλμπουμ best of Eagles με καμμιά 70αριά εκατομμύρια, αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω που βρήκαν αυτά τα στοιχεία, αν και έχουν κάποιο ενδιαφέρον...

Οχι,συμφωνα με το Guinness Book of Records το THRILLER ειναι αλλα με πολυ περισσοτερα (γυρω στα 100 εκατομμυρια) αυτο που λες ειναι στη συγκεκριμενη λιστα δευτερο (ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΟ στις ΗΠΑ)....(παντως σιγουρα το THRILLER ειναι το νουμερο 1 και δεν νομιζω ,ειδικα τωρα με την πειρατια & τα downloads να ξεπεραστει ποτε...)

Παντως γενικα δυσκολο ειναι να μετρηθουν αυτα τα μεγεθη....

Οντως ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ κουφο!Ελα ομως που ειναι ΣΕ ΟΛΕΣ τις λιστες που κυκλοφορουν (και σε αυτη της Wilki..)

Πως τα καταφερε τωρα αυτη να ειναι ΑΠΕΝΤΑΡΗ ενας θεος ξερει... :lol: ,θα μου πεις εδω κοντευει να τα καταφερει ο Michael που εχει και τα δικαιωματα των τραγουδιων των Beatles...

http://money.cnn.com/2005/06/08/news/newsmakers/jackson_loan/index.htm

:roll:

Εν τω μεταξύ το Back In Black το ξέρετε ότι είναι ηχογραφημένο στις Μπαχάμες;;;

Πώς εμπνεύστηκαν οι τύποι τέτοιες τραγουδάρες ανάμεσα σε φοίνικες, μπανανιές, κ αέρινες παρουσίες με μπικίνι, 8) 8) 8) μόνο ο Θεός το ξέρει...

Το back in black ειναι έκπληξη για εμενα...!!! 8O 8O 8O
σε πληροφορώ ότι το Back in black συνεχίζει να πουλάει χιλιάδες κόπιες το μήνα ακόμα......

Οντως ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ κουφο!Ελα ομως που ειναι ΣΕ ΟΛΕΣ τις λιστες που κυκλοφορουν (και σε αυτη της Wilki..)
Πως τα καταφερε τωρα αυτη να ειναι ΑΠΕΝΤΑΡΗ ενας θεος ξερει... :lol:

Γιατι ειναι αλητισσα και τα τρωει στα ζαρια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........κατι σαν την Μπελλου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όντως παιδιά τα στοιχεία είναι ψεύτικα. Το 2003 που συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την κυκλοφορία του Dark Side of the Moon είχε ήδη πουλήσει 30-31 εκατομμύρια δίσκους, ενώ το Thriller του Michael Jackson τo 2001 σύμφωνα με στοιχεία του ρεκόρ Guinness (της χρονιάς εκείνης) είχε ήδη πουλήσει 47.000.000 αντίτυπα!!!! Γι΄αυτό το site αυτό έχει μείνει κάτι δεκαετίες πίσω....

Superfunk είπε:
Πως τα καταφερε τωρα αυτη να ειναι ΑΠΕΝΤΑΡΗ ενας θεος ξερει...  :lol: ,θα μου πεις εδω κοντευει να τα καταφερει ο Michael που εχει και τα δικαιωματα των τραγουδιων των Beatles...
ΚΑΙ τα δικά του  ;D ;D Θέλει όντως προσπάθεια ;D

Eagles -Για όνομα...
Έλα ρε, πολύ καλοί οι Eagles!! Τι σε χάλασε; :)

Γινονται πωλησεις δισκων ακομα; Οταν λεμε πωλησεις ολων των εποχων ,μαλον των παλιων.Εκτος αν στην αμερικη τα μετρα κατα της πειρατειας ειναι οντως αυστηρα.

Trending...

Νέα θέματα

Back