Top 10 albums for lovemaking

Εξαρτάται το στυλ της σαραντάρας, τις στάσεις που θα κάνετε, πάνω στο κρεβάτι, στο πάτωμα, στο ύπαιθρο, στη μπανιέρα, όρθιο, τρίγωνα, σάντουιτς κλπ....................

Τι να σου αναλύσω τώρα. Μεγάλη κουβέντα. χαχαχαχαχαχαχα

Εγώ θέλω βίντεο που να δείχνεις σ' εμάς του αδαείς πότε να βάζεις τι (από μουσικής απόψεως πάντα).

Ευτυχως που δεν εχουμε και πολλες θηλυκες στο φορουμ. Θα μας κραζαν σιγουρα για τις μουσικες επιλογες μας!

Ευτυχως που δεν εχουμε και πολλες θηλυκες στο φορουμ. Θα μας κραζαν σιγουρα για τις μουσικες επιλογες μας!

Δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Τι δηλαδή, "τα κορίτσια ξενυχτάνε μ' ένα νυχτικό" είναι καλύτερο?

icon_smile_popcorn.gif

δωσε μας τα φωτα σου δασκαλε
Aφήστε τη να μιλάει και δώστε της προσοχή.

Βάλτε της να πιει.

Μιλάτε αργά, σταθερα και να την κοιτάτε στα μάτια.

Να είστε ευχάριστοι, να δείχνετε αποφασισμένοι, μην κανετε πολλές χειρονομίες, υπερβολικά γέλια.

Δείξτε ευαίσθητος, πως κάτι σας απασχολεί.

Πείτε ενα γεγονός που σας πειράζει, εν ανάγκη κατασκευάστε ένα ψεύτικο, αλλά μην το παρακάνετε. 

Η γυναίκα καταλαβαίνει τα πάντα, ακόμα και αν κάνει τη χαζή. Μην υποτιμάτε την γυναικεία διαίσθηση.,

Αγγίξτε τη στα χέρια όπως μιλάτε.

Άμα σας αγγίζει και αυτή, παίζει τα μαλλιά της και τα χείλη της είναι υγρά.......... Αυτό είναι πολύ καλό.

Σημαίνει πως μάλλον θα σας κάτσει, τα πάτε καλά.

Βαζετε της να πίνει και αρχιστε να την πλησιάζετε να την χαϊδεύετε λλιιιιγγγο πιο έντονα.

Αν τραβιέται λιγο ή πει κατι ψιλοαποτρεπικό , μην μασήσετε ε? Μην δείξετε απογοήτευση η θυμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. Γιατί θα τα καταστρέψετε ΟΛΑ!!!!

Εκεί ήρθε η ώρα να βάλετε τη μουσική.

Αργα, χαλαρά, να είστε άνετοι ε? Μην δείξετε φόβο. Ούτε και να το παρακάνετε με την αυτοπεποίθηση. Αυτό δεν βοηθάει σίγουρα.

Αμα τώρα έχει έρθει σπίτι, έχετε βγει ήδη ενα ραντεβού, τα κάνετε όλα αυτά και συνεχίζει να το παίζει δύσκολη και είναι 40αρα, τοτε είναι μαλακισμένη. Μακρια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όταν είστε με το έτερον ήμισυ τι μουσική βάζετε κατα την πράξη (πριν & μετά) ελληνιστί.
 Για ελεύθερους με σχέση μιας εβδομάδας, ενός μηνός, ενός χρόνου...; 

Για παντρεμένους ενός μηνός, ενός χρόνου, είκοσι+ χρόνων...;  

Όλα είναι σχετικά!

Ναι ρε μάστορα, αλλά τι μουσική?

Πες μας ανά περίπτωση γυναίκας και στάσης.
Τώρα θα ξαπλάρω φιλε γιατι το πρωί έχω κρίσιμη μέρα και άμα δεν τα πάω καλά θα μου κάνουν εμένα στάσεις. χαχαχαχαχαχαχα

Άλλη μέρα.

Όλα είναι σχετικά!

Ήμανε σίγουρος ότι θα ερχόσουν με απορίες, γιατί το θέμα σε καίει.

Δώσε τώρα κι εσύ πόνο ανά περίπτωση.

Τώρα θα ξαπλάρω φιλε γιατι το πρωί έχω κρίσιμη μέρα και άμα δεν τα πάω καλά θα μου κάνουν εμένα στάσεις. χαχαχαχαχαχαχα

Άλλη μέρα.
στο καλυτερο μας εκοψες..σαν σοφτ πορν ενα πραμα..

εχω απορια..

Αν ειναι γεννημενη 1960 - 1975 ..φανταζομαι μονο με Beatles ή Υes θα δουμε κοκο σωστα?

Νταξ, μας ξεφτιλησε εμας τους ηλικιωμενοι :classic_smile: το θεμα...ας ειναι...

Για τα γεροντια σαν εμενα, οταν ημαστε νιοι, ο απολυτος κυριαρχος στο θεμα υπο συζητηση ητο ο Barry White...

Αλλα αν θελετε την επιλογη μου :classic_biggrin: , να προτεινω το ακολουθο -για ευνοητους λογους...αλλα και γιατι ρε αδελφε καποτε χρειαζεται και περισσοτερος χρονος, να κατι τα προκαταρκτικα, να και ο ερωτας λιγακι, τι, αντε τρυπησες και γεια; ?

Όλα είναι σχετικά!
αν είσαι παντρεμένος 20 χρόνια δεν βάζεις μουσική βάζεις πλυντήριο φίλος...??

Trending...

Νέα θέματα

Back