- Πόντοι
- 398
Δεν είναι θέμα ταχύτητας, αλλά τεχνικής. Νομίζω δηλαδή. ?0.50 της ταχυτητας και εισαι οκ.
Δεν είναι θέμα ταχύτητας, αλλά τεχνικής. Νομίζω δηλαδή. ?0.50 της ταχυτητας και εισαι οκ.
Ε τότε εντάξει. Αυτός από τεχνική είναι πολύ ΟΚ. ?γενικα οταν κανουμε οποιαδηποτε "εργασια" κ υπαρχει μουσικη υποκρουση απο πισω..τείνουμε να ακολουθησουμε το τεμπο της μουσικης.
για αυτο προτεινα John...μπας κ κρατηθουμε περισσοτερο απο 39 sec.
Αυτός έχει μεγάλη γκάμα, εγώ έχω μεγάλη δισκοθήκη
Αναλογα την ηλικια. Για μενα που ειμαι του 1982 ειναι ιδανικο. Ενας του '60 παθαινει καρδιακο. Ενας του '99 τον παιρνει ο υπνος....ideal tempo 82 bpm?
Επεσα μεσα στην ηλικια??
Επιστήμονας! ?Ο ορθος τροπος ειναι να ξεκινας απο τα 40 χτυπηματα ανα λεπτο (Largo) και σταδιακα να ανεβαζεις ρυθμο. Οταν δεις οτι ξεκινουν καρδιακες αρρυθμιες κατεβαζεις 5bmp και εχεις βρει τον ιδανικο σου ρυθμο. Εαν εχει πανω απο 30 βαθμους κελσιου, μπορεις να πεσεις και στα 7bpm.
Αυτό είναι σπασμός ,εκεί αρχίζεις cpr.Εαν εχει πανω απο 30 βαθμους κελσιου, μπορεις να πεσεις και στα 7bpm.
3 minutes ago, VangelisV said:
Αυτό εδώ. Ειδικά το 3rd movement μαμάει. Γενικά όλο το κομμάτι είναι ιδανικό γιατί σου επιτρέπει να ακούς τα διάφορα τσίκι τσίκι του κρεβατιού