Top 10 albums for lovemaking

γενικα οταν κανουμε οποιαδηποτε "εργασια" κ υπαρχει μουσικη υποκρουση απο πισω..τείνουμε να ακολουθησουμε το τεμπο της μουσικης.

για αυτο προτεινα John...μπας κ κρατηθουμε περισσοτερο απο 39 sec.

γενικα οταν κανουμε οποιαδηποτε "εργασια" κ υπαρχει μουσικη υποκρουση απο πισω..τείνουμε να ακολουθησουμε το τεμπο της μουσικης.

για αυτο προτεινα John...μπας κ κρατηθουμε περισσοτερο απο 39 sec.
Ε τότε εντάξει. Αυτός από τεχνική είναι πολύ ΟΚ. ?

Αυτός έχει μεγάλη γκάμα, εγώ έχω μεγάλη δισκοθήκη

Δεν ξέρω τι μεγάλο έχει αυτός, ούτε τι μεγάλο έχεις εσύ, αλλά τελικά μάλλον το μέγεθος μετράει.

Επεσα μεσα στην ηλικια??

Νομίζω, αλλά δεν ξέρω σίγουρα, να τον ρωτήσουμε.

Εγώ που είμαι του 67 στα πόσα bpm αντέχω? :classic_biggrin:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο ορθος τροπος ειναι να ξεκινας απο τα 40 χτυπηματα ανα λεπτο (Largo) και σταδιακα να ανεβαζεις ρυθμο. Οταν δεις οτι ξεκινουν καρδιακες αρρυθμιες κατεβαζεις 5bmp και εχεις βρει τον ιδανικο σου ρυθμο. Εαν εχει πανω απο 30 βαθμους κελσιου, μπορεις να πεσεις και στα 7bpm.

Ο ορθος τροπος ειναι να ξεκινας απο τα 40 χτυπηματα ανα λεπτο (Largo) και σταδιακα να ανεβαζεις ρυθμο. Οταν δεις οτι ξεκινουν καρδιακες αρρυθμιες κατεβαζεις 5bmp και εχεις βρει τον ιδανικο σου ρυθμο. Εαν εχει πανω απο 30 βαθμους κελσιου, μπορεις να πεσεις και στα 7bpm.
Επιστήμονας! ?

Για τους δυνατους της παρεας που μενουν σε πολυκατοικια, και παιζουν μπαλα με ταχυτητες allegro και ανω, θα αντιμετωπισετε προβληματα με τον ενοικο του κατω οροφου.

Παραπεμψτε τον εδω

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό εδώ. Ειδικά το 3rd movement μαμάει. Γενικά όλο το κομμάτι είναι ιδανικό γιατί σου επιτρέπει να ακούς τα διάφορα τσίκι τσίκι του κρεβατιού

Last edited:
3 minutes ago, VangelisV said:

Αυτό εδώ. Ειδικά το 3rd movement μαμάει. Γενικά όλο το κομμάτι είναι ιδανικό γιατί σου επιτρέπει να ακούς τα διάφορα τσίκι τσίκι του κρεβατιού

Αυτο ειναι το τοπ1, cardiologically approved, για τους γεννηθεντες προ 1940. Και μονο που σκεφτηκαν να παιξουν, χειροκροτηθηκαν...

Εγώ δε θέλω μουσική γιατί καλύπτονται οι φυσικοί ήχοι και οι στιχομυθίες που είναι απαραίτητες. Αν τώρα κάποια θέλει οπωσδήποτε αλλιώς δεν κβλν, βάζω σκάι ραδιόφωνο.

Trending...

Νέα θέματα

Back